שרשור פרק 5.14

noga moon

New member
שרשור פרק 5.14

שרשרו לכאן את כל רשמיכם מפרק 14 של עונה 5 ששודרה אמש בארה"ב. נא לא לשכוח לסמן בכותרת
עד ליום שידור הפרק במוצ"ש בהוט. על כל מידע על פרקים עתידיים שטרם שודרו יש לסמן מש"ש בכותרת ושום דבר מעבר לכך.

noga moon

New member
../images/Emo58.gifרשמי הטריים מהפרק

הייתי קוראת לפרק הזה " החוט המקשר" .דניאל פאראדיי כמובן. ראשית חבל שהוא מת, ואני מקוה שאולי יצליחו בכל זאת להציל אותו (אפשר להיות אופטימיים לא? )
סוף סוף אנחנו מגלים דברים והעניינים מתחילים להסתדר בראש. הדברים שקרו עד עכשיו מתחילים להיות ברורים ובכל זאת יש עוד כמה תהיות כרגיל. אנחנו מגלים שווידמור הוא אכן אבא של דניאל, שאלתי את עצמי למה הוא מתכוון כשהוא אומר היה, והשבתי לי שהוא בטח יודע שדניאל מת על האי. ואם אלואיז ידעה שהיא תהרוג את דניאל , למה היא שלחה אותו לאי? יש עוד 4 שעות ל"תקרית" ודניאל מנסה לגרום לכך שהד"ר יוציא את הנשים והילדים לפחות מהאי. האם הפעם זה יהיה שונה והוא לא יוציא? האם נוכחותם של נוסעי 815 שם היא באמת מיקרית? ובגלל שהם שם הדברים יהיו אחרת? וואו, כבר אין לי סבלנות לחכות לפרק הבא.

noga moon

New member
../images/Emo58.gif עוד משהו קטן

כשדניאל סיפר לג'ק וקייט על האפשרות שכל זה לא יקרה, אף אחד מהם לא חשב שאולי לא כדאי לחזור אחורה? שמה שמחכה להם בעתיד החלופי ( אם הם לא היו מתרסקים על האי) לא ממש טוב? קייט היתה צריכה לעמוד למשפט וג'ק להתמודד עם מותו של אביו (שוב). ובכל זאת הם מחליטים לעזור לו.

Freemee

New member
כמה דברים ../images/Emo58.gif

קודם כל לדעתי, אלואיז לא ידעה כי עכשיו אל תשכחי שזה ההווה שלה.. ככה שנכון שבעתיד היא זאת שאמרה לו ללכת על האי אבל היא לא יודעת מה קרה אז כי זה לא באמת העבר שלה אלא ההווה של דניאל.. לגבי זה שווידמור יודע שדניאל מת האמת שאין לי מושג... דווקא אהבתי את דניאל חבל שימות
באמת מוזר שבקושי היו היסוסים האם לעזור להם אבל מסתבר שמשהו התערב וחשב אחרת ח

dm101

New member
../images/Emo58.gif לפי המשוגעים ההוזים שמדברים שטויות

ריצרד בשנות ה 50 לא הבין מי זה המשוגע שבא ואומר שהוא מנהיג כך גם ריצרד כך גם שרלוט - מי זה המשוגע שמזהיר אותי מבחינת אלואיז בא איזה מוזר שהיא הורגת ואומר אני בנך רק אחר כך בדיעבד היא מבינה מה מחכה לה ואז במהלך השנים היא יודעת מה מחכה לה

w i n n e r r r

New member
תשובה-ספוילר

בטח שהיא ידעה שהיא הולכת להרוג אותו כי זה כבר קרה לה זה העבר שלה מה לא מובן הסדרה הזאת לא כזאת מסובכת ואתם מתעקשים להסתבך. איך מיילס אמר להארלי הם תמיד היו על האי בשנה הזאת אבל זה עוד לא קרה להם כל מה שקורה עכשיו כבר קרה, אי אפשר לשנות את העבר(אולי דז יכול-תיאוריה)בקיצור דניאל יצא טמבל. אגב לדעתי אם הניצולים לא יחזרו לזמן העתיד הם ימותו לא נראה לי שהגורל יאפשר להם לחיות במקביל לדמות נוספת שלהם... הדבר היחיד שאני לא סגור עליו אם האירועים שמתרחשים קורים בלופ כלומר דניאל נורה ע"י אמו נולד מחדש ושוב נורה או שהוא נורה פעם אחת מה אתם אומרים?

Oz815

New member
חייו של דניאל התחילו כשהוא נולד

שזאת הדרך הכי טובה להתחיל את החיים, לפי דעתי, והלידה הזאת קרתה לו רק פעם אחת. שנים עברו והוא סיים את חייו ביריה על ידי אימו הצעירה, גם זה קרה לו רק פעם אחת

dm101

New member
המוות בדרך כלל לסיים את לולאות הזמן

בוא נגיד שאתה נולדת בשנת 2000 ואז בשנת 2020 כשאתה בן 20 תחזור לשנת 1999 אז הכל בסדר אין עוד אתה , אבל שנה אחרי זה כבר אתה נולדת אז יש 2 ולאט לאט הגרסא שלך מ 2000 תגדל עוד ועוד עד שתדמה לך ויהיו ממש שניים לכן צריך להרוג אותך בשלב מסוים הלופ הזה שנגיד ב 77 נולד תינוק בשם מיילס שחזר לרגע הלידה שלו והסתכל על עצמו זה תמים אבל בוא ננחש שמיילס אומר לאבא שלו , אבא אני באתי מהעתיד ובעתיד אתה הברחת אותנו מהאי כיון שאני אמרתי לך ואת זה אמרתי לך אחרי שגירשת על סמך מה שאני אמרתי לך אחרי שגירשת על סמך מה שאמרתי , זה כזה לופ זה סיבה ותוצאה כאשר התוצאה היא תוצאה לסיבה שנוצרה מהתוצאה זה התרנוגלת שמטילה ביצה שממנה צומחת אותה התרנגולת וכבר לא ברור מי מטיל את מי ומי היה לפני מי כי זה לולאה אין סוף ואין התחלה הכל מעגלי בוא ננסה רגע להיות קצת נורמלים ננחש רגע שאלואיז הוקינג נולדה נגיד ב 1940 חיה חיה חיה ונגיד ב 77 נולד לה ילד בשם פאראדיי בתאוריה אותו ילד גדל רגיל ואז ב 2008 החליט לחזור בזמן והיא כצעירה הרגה אותו , עד כאן הכל טוב אבל אז אומרים רגע לפני שהוא מת הוא אמר אני בנך ואז כביכול אולי כי היא מיוחדת כמו דז התחיל קו זמן חדש שבו יש לה ידע שבנה יבוע מהעתיד לעבר , אז היא מטפחת אותו להיות גאון כדי שיחזור לעבר מה שיצור לולאת זמן , יש לה גם את המחברת שלו לכן היא ווידמור יכולים להיות עשירים כי הם יודעים את העתיד ואז יש את קו הזמן המוכר שהם תמיד היו עשירים והם תמיד ידעו שהכל תלוי בכך שיטפחו את הילד שלהם לעתיד כדי שיבנה אותם בעבר לזה וידמור התכוון כשאמר לבן בחייו של ג'רמי בנתם i m deeply invested in the future of the island אני מושקע או מבוסס או תלוי עמוק מאוד בעתידו של האי יכול להיות מדליק אם יצליחו למנוע את התרסקות המטוס אבל אז בטח יגלו שהמטוס היה צריך להתרסק , כדי שכריסטיאן יחיה ושלוק יחיה ושעוד הרבה דברים טובים יצאו

A m o s 2 9

New member
../images/Emo58.gif

ברור שזה לופ. כשאלואיז של 77 תתבגר היא תעשה בדיוק את אותו הדבר, כי זה מה שאלואיז של 2004 עשתה ואלואיז של 2004 כבר חוותה את מה שחוותה אלואיז של 77.

eitanos

New member
רשמים מהפרק ../images/Emo58.gif

נתחיל בסוף: ההתנהלות של דניאל, שהביאה למותו, היתה טפשית, לא אמינה, ולא מובנת. לתת לריצ'ארד אולטימטום של 3 שניות כשאתה מוקף באנשיו - לא חכם. לא אופייני לדניאל, ולא לתסריטאים. ומצד שני, אולי הוא בכלל לא מת, ואולי ריצ'ארד ישא אותו על כפיו אל המקדש, כמעשה בן, וירפאהו מחבורותיו. כך או כך, אותי בכל אופן, הסצנה הנ"ל לא הותירה פעור פה, כבפרקים עברו. חוצמיזה, דברים מתחילים להתבהר. סוייר וג'ולייט נחשפו, ג'ק וקייט בטריטוריה של האחרים, ומיילס והארלי איפשהוא באמצע. תיכף תהיה "התקרית", אלא אם כן התכנית של דניאל לפוצץ את ג'אגהד תצא לפועל בסיוע ג'ייט והאחרים. פרק חלש בסה"כ. גילניו את הברור מכל - שדניאל הוא הבן של ווידמור, שחטף כאפה על שהעז להזכיר זאת. גילינו גם שהיתה טעות, לפי דניאל, ושישיית האושייאניק לא היתה צריכה לחזור לשנות ה70, ואולי לא היו צריכים לשוב לאי בכלל. אין ספק שהעיקר עוד לפנינו. 7 בסולם איתנוס

דווקא אני חושבת ../images/Emo58.gif

שההתנהלות של דניאל מה זה אופיינית לו! המדען המבולבל ההזוי הזה, לא יכולתי לצפות לשום דבר אחר ממנו. ובכל זאת, גם אני מקווה שהוא לא מת. למרות שהוא בעצם יוולד שוב מתישהוא בעתיד, אז זה לא כל כך משנה

tamarhp

New member
גם אני חושבת ככה אבל

הוא מת... נראה לי שהראו את זה די בבירור בסוף הפרק - את העיניים המזוגגות...

dm101

New member
מסכים היו הרבה דברים מאולצים

מאז התקרית עם פיל הבנו שהענינים מתחממים אבל התקרית עם רדזינסקי שלדניאל יש אקדח ואומרים לו מה אתה עושה פה ובום טראח זה היה כל כך מיותר והקטע שרדזינסקי תפס את סוייר על חם , איך זה שסוייר שיש לו אקדח ממקודם , לא שלף ראשון והאקדח על ריצרד , ושאלואיז ישר יורה כמו חמומת מח היה מאוד מאולץ והכי מרגיז לא הסבירו את בעית הזכרון של פאראדיי נתנו כמה פירורים ידועים , שוידמור ביים תמטוס , שוידמור אביו של פאראדיי ..... מאכזב

Daco

New member
אני בכלל לא מבין מה מאולץ!

כמה כבר סוייר יכול לעשות מה שבא לו בלי שיתפסו אותו? ומה סוייר יכול לעשות נגד שלושה אנשים עם רובים סביבו? מה הוא קיאנו ריבס? איך ג'ק וקייט ודניאל יכולים לקחת רובים וללכת אל מחוץ לגדר בלי שאף אחד ישים לב בזמן שבחוץ הולך בלאגן? מתישהו האשליה הזאת של סוייר ההיפי בארץ דהארמה השלווה היו צריכים להיגמר.. ומאיפה אלואיז מכירה את דניאל? בא איזה משוגע עם רובה למנהיג שלה ומכוון עליו רובה.. כל שוטר אמריקאי במצב של שבוי היה עושה אותו הדבר.. טעות מצידו של דניאל לבוא ברובה שלוף (ועוד עם חליפה של דהארמה!) אבל עם כל מהלך הארועים והירי הוא יכול לעשות כזאת טעות.. או שאולי בער לו כל כך לסיים הכול אחרי שהוא הבין איך לתקן את הזמן ונמאס לו מהבולשיט של ריצ'ארד אז הוא שלף רובה.. נדמה לי חלק מהאנשים צריכים להרגיע קצת עם הציפיות האישיות שלהם מהסדרה..

למעלה