שרשור פרק 4233 (שלישי)

יניב1

New member
שרשור פרק 4233 (שלישי)

תקציר הפרק סאלי מייעצת לתורן לא לוותר על התקווה שהוריו יהיו יחד. הוא בטוח שאריק וסטפני יאהבו זה את זו, ומקווה שיחזרו במהרה להיות יחד. אריק מתוודה בפני סטפני שהוא מצא את ההשראה שלו, ומראה לה את הציור כשהיא הדוגמנית בו. הוא מסביר לה כי התקשה להתגבר על הכאב שגרמה לו, אך הבין כי הוא זקוק לה. הוא מוסיף כי ברצונו לבנות את החברה מחדש ולאחד את המשפחה. סטפני מאושרת כאשר הוא אומר שברצונו לחזור ולחיות איתה. ברידג'ט אומרת לאמה שניק מאוהב בה. ברוק אומרת שהיא שמחה על שמסימו וג'קי קיבלו אותה למשפחתם, אך החליטה כי עליה לספר לניק שהעתיד לו הוא מצפה לא יקרה. היא מגיעה לבר, ונדהמת לראות את ניק מנגן בגיטרה ושר את השיר שחיבר במיוחד בשבילה. אז מה היה לנו? סוף סוף ראינו את סאלי, גם אם זה היה לשתי דקות וחצי ובכלל לא הבנתי מה היא עושה ב"פורסטר" עם קלסר ביד. פתאום היא עובדת שם? אם מישהו יודע מה קורה כאן, שיגיד לי. זה כמו שאלקסיס תעבוד אצל בלייק ("שושלת"), נו באמת. וגם ממש לא ברור לי מה הקטע של ת'ורן. במקום להתעסק בלפייס בין הוריך לך תהיה קצת עם דרלה (הם לא התחתנו?)והתינוקת, שאף אחד מבני המשפחה לא ראה עדיין. אם זה היה רידג', כבר מזמן היו עורכים מסיבה ענקית לרגל התינוקת החדשה. אין טעם שוב פעם לנבור בפלגמטיות של ברידג'ט, היא נמאסת מפרק לפרק ואפילו השיחה הפשוטה שלה עם קלארק הצליחה להרגיז. שיעיפו אותה, ומהר. השיר "אני שוב חוזר" של ניק מתחיל להתחבב עליי יותר ויותר והפרק הסתיים בצורה יפה עם ברוק מסתכלת עליו. גם שיר יפה, גם בחור מוכשר ועל ברוק פשוט אין מילים, עדיין
. לקראת סוף השבוע אגב יהיה יותר אקשן, יש למה לצפות.

SupeRonit

New member
אז ככה

סאלי עובדת בפורסטר,בחברת הבת שלה "שארפ עיצובים".. הסצנה הראשונה עם סאלי ות'ורן הייתה יפה ואמיתית.. השיר בהחלט מתחבב עליי גם ואין על ברוק (למרות שהיא נראתה כאילו היא שכחה לעבור אצל המעצבת שיער לפני הצילומים)

אהבתי את הנסיון של ניק

או יותר נכון של הסדרה, להיות מוזיקאים מקוצענים, "אני רוצה סולו סקסופון בפזמון", חחח והכי קרע אותי שניק עם אקוסטית, שני הגיטריסטים האחרים עם חשמלית, כולם פורטים ושומעים רק את הגיטרה של ניק, פתאום הגיעו צלילי אורגן למרות שראו בבירור שהיו שם שני גיטרסיטים מתופף וניק ולא קלידן... אגב למי שלא ראה, בסוף לא היה שום סקסופון ושום בטיח...

Mighty Morphin

New member
אמממ...

חבל שלא נותנים לסאלי יותר זמן מסך....יש לה מה לתרום אני בטוח ובכלל, זה מעצבן שמתמקדים רק במשפחת מארונה ולא מתייחסים לכל האחרים. ובריג'ט החדשה באמת עולה על העצבים - היא פשוט לא נראית משכנעת, חבל שפיניגן עזבה דווקא אהבתי אותה. אהה ועוד משהו
- אני כבר מחכה לפרקים עם טיילור (אפילו שהיא תהיה רק רוח - גם זה משהו).

Guy K

New member
הי, מורפין,

שכחת להוסיף
בכותרת ההודעה
כבר אמרנו לך ברוך הבא ושכחתי - או שאתה חדש? אני מתנצל מראש: אני בתקופה לחוצה נורא כך שאני קצת מבולבל

Mighty Morphin

New member
חחח...כן סליחה

וכן, אני חדש
נעים מאוד האמת שהגבתי פה פעם אחת בסקר טיילור נגד ברוק (או להיפך
) ובחרתי בטיילור
התחלתי לראות את היפים לפני 6 שנים בערך במשך שנתיים (פחות או יותר), אבל אח"כ הפסקתי לראות וחזרתי לזה שוב לפני 3 חודשים(בערך
). ואני עוקב אחרי הפורום כבר הרבה זמן. וגם אני חושב שהסידרה במגמת ירידה (או יותר נכון התדרדרות) וחבל מאוד
שמח להצטרף לפורום

VAMPhantom

New member
למה להתפלא על הענין המוסיקלי?

חצי מהקאסט של הסדרה הם זמרים/ות... האם לא היה ידוע ענין זה?

למעלה