שרשור פרק 36 צפייה מהנה
נ נעה של ה י ם New member 5/9/05 #2 ברוריה שולטת../images/Emo47.gif הייתי באמצע שיחה אז הספקתי לראות רק כמה קטעים...
F flymy New member 5/9/05 #3 האם זה ספוילר ../images/Emo58.gif ? נראה לי ששירה היא הסיבה שאדם ניסה להתאבד ...
M mary17 New member 5/9/05 #7 ../images/Emo45.gifאבל קצת שונה צבע שיער אולי? לא יודעת אולי זה בגלל סוג הצילום
E eva133 New member 5/9/05 #6 היה פרק יפה היום מחר כנראה יגידו על בטוח שאדם ניסה להתאבד בגלל שירה לא?
V victory86 New member 5/9/05 #34 היא הבחורה הכי יפה בסידרה!!!!!!!!! לינג הוררררררסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי מקצועית!!!!!!!!!
ח חבקוק הנביא New member 5/9/05 #21 לא יודע אם את מכירה את זה. שבחורה יכול לפתות גבר.. זה כמו שאני מכיר מישהי תבעית רצח באיזה מקצוע קיצור הלכה למורה אמרה לו המורה אני נורא מפחדת שיהיה לי מגן גרוע נגעה בו קצת קיבלה ציון אין הכי טוב בערך בכיתה.
לא יודע אם את מכירה את זה. שבחורה יכול לפתות גבר.. זה כמו שאני מכיר מישהי תבעית רצח באיזה מקצוע קיצור הלכה למורה אמרה לו המורה אני נורא מפחדת שיהיה לי מגן גרוע נגעה בו קצת קיבלה ציון אין הכי טוב בערך בכיתה.