היה ברור שמגי תפוטר ושהאנלוגיה בכותרת היא עליה.

מאיפה לירון יודע על העניין עם מיטל ורחלי? נראה כאילו הוא ממש רוצה להיות איתה פתאום. היה נחמד לראות אותם רבים לרגע.

נמרוד פעל, תאמינו או לא, ממניעים טהורים (נקמה בשביל אחותו).

לדעתי שבעת הראשונים הם הצאצאים של שבע המשפחות הראשונות שהתיישבו בשכונה.

מה נסגר עם איתן, ויקי ולילוש הפרק?

אגמי... אוי אגמי... היא הסכימה לחשוב על דייט עם אודי... אני אומר לכם שהם יצאו לדייט, למרות ש"אני אחשוב על זה" משמעו בדרך כלל "תעזוב אותי בשקט ותשתוק". מעניין מה בעתיד של הזוג היפה הזה.
כל העניין של שבעת הראושנים
מזכיר לי מאוד את האי
הדלת עם שבעת המפתחות הזכירה לי את הדלת שבה נכנסו ילדי האי בפעם הראושנה וברור ששבעה מהם צריכים להכנס מאיה אמרה שהם צריכים להיות משבעה משפחות אז נראה לי שזב מחזק את זה שאודי לא שיך למשפחת בן דוד.. רחלי תהיה נציגת משפחת בן דוד בשבעה
יוסי ברוך הבא לפורום בתור משתמש רשמי בתפוז!! ואני מצפה לראות אותך גם בפורום שלי...
אתה לא רוצה לדעת למה חסמו אותו.

בכל מקרה...

אם אני מנסה לספור משפחות, אז... שיינפלד, בן דוד, מצליח, המשפחה של אילנה, ביטון (שזה לירון)... עכשיו, נשארנו עם מחסור של שתיים. גם אם אודי לא מהמשפחה, קשה לי לחשוב על עוד משפחה (בטוח שללילוש לא הייתה משפחה בארץ בתקופה ההיא...).

ועוד בעיה- משפחת ביטון ממש לא הייתה חלק מהשכונה. הם עברו רק כשלירון נולד.

כך שנוצרת בעיה קטנה אלא אם נמצא שלוש משפחות פתאום.
בחצי הקודם הוא היה כל כך ביישן ושקט ופתאום יש לו מספיק אומץ וביטחון להזמין את אגם לדייט (ועוד כחלק מסחיטה כזאת) ולהעמיד פני חוליו באיזה מופע מרשים למדי.. כל הכבוד לו!
נתנו מקום לסיפור של רחלירון וזה מקסים.. רק חבל לי על מיטל היא כל כך חמודה והיא באמת מחבבת את לירון
אני אומרת לכם מה שיקרה זה שרחלי ולירון יתנשקו בזמן שהמערכת יחסים של לירון ומיטל כך שהוא יבגוד בה והיא תגלה ותתפתח מריבה.. אם זה לא יקרה אני אתאכזב כי זה אחלה קו עלילה קטן
אם כל השנאה שלי לנמרוד אני יכולה להבין מאיפה הכעס הזה ככה לאמלל את אודי.. בסופו של דבר זה היה בשביל אגם.. האירוניה בזה היא שדווקא בגלל הנקמה הזאת אגם ואודי יוצאים לדייט
אני אמרתי עוד קודם שיפטרו את מגי.. רק לא חשבתי שככה בארוחה משפחתית מול כולם
זה רק נדמה לי או שאיתן הראה סימני אנושיות בשיחה עם מגי?
נכון, אודי ממש משתנה מפרק לפרק ויש לו יותר ביטחון, אני חושב שהוא יצא לדייט עם אגם... לגבי שבעת הראשונים דעתי היא שזה חמשת הילדים (מיטל רחלי אודי לירון ומצליח) + ויקי ולילוש. גם התיאוריה של ה7 משפחות נראת בעיניי נכונה...
רצת עצוב לי שלא נגעו בעניין הלמוט עוד מתחילת החצי השני של העונה
בסך הכל פרק מעולה!
אודי קיבל אומץ
מצליח קורע כרגיל
אגם עוד מעט תצא עם אודי בלי שאף אחד יידע

לירון הכי חמוד כשהוא כועס. ברצינות, הוא ממש שחקן טוב.

איתן מתשאל את מקס היה קטע טוב
אגב, בלי קשר לשום דבר (רק לרועי שאוהב השוואות- כוכב הצפון)
זאת פעם שניה השבוע שהיה קטע כזה (בסדרה אחרת), ששני חברים טובים רבים, באה חברה משותפת ותוקעת אותם בחדר עד שישלימו.
עד עכשיו לא נתקלתי בשיטה הזאת, אבל כנראה שזה עובד
העניינים מתחמיים
אם להגיד את האמת אני די חצוי אם בסדרות אחרות היתי בטוח למשל שאדם ואיה הם הזוג שצריך להות ייחד דילן וליבי שון ומאיה
בסדרה הזאת כל הזוגות מתבלבלים
לרגע אחד אני חושב ששההזוג של הסדרה הוא איתן וויקי גיורא מצליח להכנס ולהגיד לי לא לא
גיורא גם מצליח להכנס לי ולהגיד לי הם נועדו להיות ביחד רחלי ולירון אבל מנגד מציב את מיטל שההיא חמודה בתכלבס
זה נורא מבלבל!!!!!
וסוף סוף לירון אמר משהו עמוק מליבו לרחלי זה ריגש אות]י
אין זוג ממש בולט.. כולנו מעדיפים זוג אחר (אני למשל מעדיפה את אגם ואודי.. הם יהיו מעניינים)
מיטל מקסימה ואני מתה עליה אבל זה לא ממש מבלבל מהסיבה שכבר מההתחלה ידענו שלירון ורחלי יהיו ביחד ושמיטל היא רק מכשול בדרך

ודרך אגב מבחינתי בהשמיניה הזוג שנועד להיות זה רוני וניני 3: הזוג האהוב עליי
באמת התחילו כל מיני סדקים...
למשל, לי נראה שמגי מתחילה לחשוד קצת באיתן...

היה לי ממש עצוב איך שפיטרו אותה
אבל לפחות מגיע לה כל הכבוד - היא עמדה על שלה
ולא היססה מסוזי או משאר המשפחה (כולל נמרוד).

המנהלת דרורה ממש ממש מעצבנת...
ונמרוד - פשוט דמות מגעילה! אני מקווה שהוא יקל את מה שמגיע לו או שישתנה...

סה"כ פרק טוב
להפך, מגי ממש לא חושדת באיתן... לפחות לא כרגע. אולי זה רמז לזה שהיא זאת שתעלה עליו...
ולי זה הרגיש ממש מוזר שפתאום היא עמדה על שלה כמו שאתה אומר, היו לה בעבר הזדמנויות כאלה והיא בחרה להוריד את הראש ולא להגיב. לא הבנתי למה עכשיו פתאום היה לה דחוף להגן על כולם.
וכן גם אני מקווה שנמרוד יקבל את מה שמגיע לו
(והוא הרס לי את השם! דווקא ממש אהבתי את השם נמרוד עד עכשיו...)