סיכום הפרק המפורסם של חן.
+
למה השירשור של היום נעוץ? ולמה שלי לא היה נעוץ;;;;? טוב נו לא משנה. רוחל'ה TTTTTTTTTTTTTTTT_______________TTTTTTTTTTTT את וקישקשתא חסרים לי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אני רוצה קישקשתא רוח'לה
עכשיו! ואתם יודעים מה זה כשאני כועסת.
. הפקת טדי מאוד מאוד חוסכת, ולא, לא היום שמתי לב לזה O.O;;;. שימו לב, החדר בו אדם שוכב נמצא בדיוק איפה שאילן שכב כשהוא היה בתרדמת.0.0. חולצות מתחלפות T.T גם אני רוצה @_________________@ !!!!!!!!!!!!!!!! לאלאלאלאלאלא!!!! חולצות מקורי עכביש!!! לא זיקיות!! עכבישים!! XP "חבל שאתם רק בני 15, אני לא יכולה להעסיק אתכם כאן" ואני?;;; אני ילדה בת 11 (
החיים קשים) ואני עושה מלא בייביסיטר, ומיום ראשון אני מעבירה שיעורים במחשב לאישה בת 56 שלא יודעת להשתמש. ^^;;;; לא הבנתי את הקטע עם המעלית 0.0 כשהעוזר של רוברטו הסתכל למטה, הוא ראה את תחתית המעלית. אז איך ה"בעיה" שלא הבנתי תוקנה כל כך מהר O.O;;;? הו, ליליאן אמא דואגת ^.^ אבל איך שהיא מתייחסת לבנים לא יפה. בנים הם עם, וגם אם קשה לנו בתור בנות לסבול את העובדה הזאת, אנחנו לא יכולים להשמיד את כולם (מה לעשות שהם הרבה מדי
). וחוץ מזה, אז איך נתרבה;;;? או, איזה מתח. רגע רגע רגע, אם רוברטו אוהב את לילי, למה הוא עם אקדח לעזאזל;;;? יענו את לילי אני מבינה, אבל רוברטו...? ונגמר הפרק;;; אההההההההההההההההההה Incomplete זה שיר מדהיייייייייייייים
את הבקסטריט בויז עצמם אני שונאת, אבל השיר נסגד ^_______________________^ יאללה, שיט! שכחתי להכין שיעורים! יאללה אני עפתי......... חן.