שרשור פרק 32

Billy Shirs

New member
הומ...

אני שונאת את מיכלי... הילדה הזאת מגעילה אותי
נראה לי שאני היחידה בעולם שחושבת ככה אבל היא קרצייה מעצבנת, אני במקום שימי הייתי משאירה אותה בחדר ושתאכל את הקירות מצדי... (
)

נעתי

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

סופסוף מישו שחולק איתי שנאה למיכלי!!! 'היא לא אכלה כלום כל היום..' אז מה!!ביג דיל!! אז היא תרד כמה גרם :p כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל כפרעלמישל זהו
שיהיה שבוע נהדר!!!

Billy Shirs

New member
הילדה הזאת...

וואי... ועוד הילה עושה מזה כזה עניין שהיא לא ראתה אותה כבר המון זמן, לדעתי זה מזל גדול והלוואי שגם אני לא הייתי רואה אותה הרבה זמן
שתפרוש מהסדרה או משהו... והכי אני שונאת שהיא לובשת את הפיג'מה עם הטוויטי.

Or LoVe NinEt

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"משאירה אותה בחדר שתאכל את הקירות.."
אבל מסכנה.. היא חמודה..

זהבונת1

New member
חחחחחחחחח

יש כאן מועדון שונאי מיכליי?(אני שונאת שהם קוראים לה מיכלייי.תקראו לה מיכל גאד דיימט!)) חחח קרעת אותי רינת שכתבת שהיא תרד כמה גרם!! ממ תאמת היא קצת מעצבנת בגלל הצורת דיבור שלה

Dead Immortal

New member
ילדה בת 7..איך את מצפה שהיא תדבר?

חח
ועוד משהו מעצבן שהיא תמיד אומרת: "זה השיר הכי יפה ששמעתי בכל החיים שלי!!" "זאת ההופעה הכי טובה ששמעתי בכל החיים שלי!!" כאילו..כמה חיים כבר יש לה??
היא כולה בת שבע..היא לא יוצאת ליותר מדי מסיבות ושומעת יותר מדי שירים..

אוףףף לא הספקתי לראות! =( ../images/Emo41.gif

אלונה.. תשלטי בעצמך.. ללללא לקרוא ספויילרים. (כמו שאתם רואים, זו אני, שמשתגעת מרגע לרגע).

ady18

Well-known member
פרק ללא ספק יפה

אהבתי את הפגישה בין מיכל להילה היה מצוין סער קרע אותי עם השיר האדיוטי שלו:) אפרת עצבנה כרגיל ובטי ומישל היו חמודות אלי כרגיל הצחיקה אותי וחלי די כמה תמימה את תעוררי העולם לא כזה טוב

זהבונת1

New member
תגידוווו

מישל תופיע בעונה ה2???. נופררר בואי נחתים עצומה שיחזירו אותה לעונה ה2..!! בלעדיה אין בטי אחותי!!!!!!!

Dead Immortal

New member
יאלללה!!!!!!

חח..אבל הרוב כאן לא ממש רוצים אותה.. ויש כאן אפילו כאלו שלא סובלים אותה
אזז..בואי נקווה שיצטרפו
חחחח.. מקסימום אפשר להגיד לה..ואת יודעת למה/י אני מתכוונת

למעלה