שרשור פרק 3!

פרנויה

בפרק היום התחזקה הפרנויה והיא חודרת לכל מקום, כמו שפרנויה יודעת לעשות. קודם כל- השקרים. החוקר משקר לאורי ולנמרוד, אורי ונמרוד ככל הנראה משקרים לחוקר, נורית ממשיכה לשקר לאורי. ולא ברור מהי האמת. הכל חמקמק. מהי האמת? האם מישהו בגד? והמילה בגידה מצלצלת חזק בסידרה כי על הפרק גם "הבגידה" של נורית, ולא סתם אלא "בגידה במדינה שלמה" ככותרת אותו עיתון שאורי ראה בשבי וששברה אותו. האם נורית בוגדת? ועוד מילה על נורית - כולם נגדה. ברחוב, בבית הקפה וגם יקי בעלה מתחיל למחות. והנה שוב החוויה הפרנואידית. וכמה שהחוויה הזאת משקפת את חווית השבי, שם באמת רודפים אותך. השבי זרק תפוח אדמה לוהט לאויר וכל מי שתפוח זה נפל לידיו נכווה וממהר להעביר אותו לאדם אחר. זה מתואר יפה בסצינת ארוחת הערב אצל נמרוד, טליה והילדים, שם ממש רואים איך הנטל עובר מאחד לשני. בקיצור. פרנויה.

ואפרופו פרנויה -

מעצבן אותי הקטע בפרומו שמראים את אורי מתקשר למישהו שעונה בערבית
. וזה מצטרף לפתק שדחפו לו לידיים בפרק הראשון - אם הם באמת הולכים לכיוון הזה, שהחטופים שלנו הסכימו לשתף פעולה עם הצד השני - לכלכתם, ובגדול. לא יעלה על הדעת להכפיש ככה את שמם של השבויים שחזרו...

konni

New member
אפרופו לכלכתם

אותי מענייניים אורי ונורית, שבגיל הכול כך צעיר, לפני שחוו ילד משותף, נקלעו לסחרחורת/פרנויה, הוא לנפילתו בשבי והיא לבד מחכה לו, באי-וודאות מתמשכת אולי עד בלי די, והסביבה הקרובה והרחוקה שופטת אותם. לנמרוד יש אישה, שני ילדים, וכבר בית מסודר. לאורי ונורית אין, לא לו אותה, לא לה אותו. מסקרן אותי איך יתפתח הסיפור המורכב והמסויט הזה. אני חושבת שחווית השבי של חיילים צעירים לעולם תקועקע בחייהם.

moran2212

New member
זה בושה אמיתית !!!!!!!!!!!!

אני צופה קבועה של הסידרה חטופים אני חושבת שצה"ל ומדינת ישראל צריכים להפיק לקח מהמיקרה אני מקווה שהורי גילעד שליט צופים בסידרה ורואים שלא כדי לתת לאף אחד לקחת את גילעד שוב לשום מקום רצוי וכדיייייייייייייי שמדינת ישראל תשחררררררררררר את גילעד שליט הביתההההההההההההההההההההההההההההההההההה מיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

venouese1

New member
מהמקרה??? מסידרת טלווזיה הבנויה ממכלול??

הסידרה הופקה באופן צמוד עם שיחות עם משפחת שליט. יש עוד חטופים ונעדרים שלצערנו לא ידוע ב100% מה עלה בגורלם. הסיפור הנ"ל הוא מיקס של המון מקרים שסופם טראגי או הפי אנד יחסי

זהבית271

New member
עמיאל חי- בטוח!

יש לי תחושה חזקה מאוד שזה הדבר שהם מסתירים. אם זה נכון (והלוואי שכן) תזכרו מי אמרה את זה ראשונה. הסדרה פשוט מרתקת ברמות מפחידות,השחקנים מדהימים ןמוכשרים ברמה בינלאומית. כל מי שיוצא נגדה רק מתכחש לאמת הנוראית שיש לנו בארץ. אז בקיצור אני ממש מכורה לסדרה.

smadidi

New member
בדיוק עכשיו אני קוראת את

מדינת ישראל תעשה הכול אז הכול מתערבב לי ..................תחושות בטן קשות הסידרה טובה (לא מתה על המשחק של מילי אביטל אוהבת את המשחק של החוקר זיאד ) תשמעו ספר חובה בהחלט המציאות עולה על הדמיון סמדי

Amy79

New member
שאלה לי לגבי נורית

לא קצת מוזר איך שהיא מגיבה ללחשושים עליה? הלא כל המדינה התעסקה בה וב"בגידה" שלה כבר מעל עשר שנים. בטוח לחששו עליה ברחוב גם כשהכתבה על נישואיה יצאה, וגם הרבה לאחר מכן, היו בוודאי "תאקלים" אם בלחשושים אם בצעקות ישירות. התגובה שלה נראתה לא אמינה. לגשת מהוססת אל הנשים ולשאול "סליחה, אתן מדברות עליי? במן חוסר אמון שכזה מבולבל, לא נשמע כמו אשה שסובלת מלחשושים שנים רבות.

למעלה