האנטר דומה פה לאשטון קוצ'ר. אבל רק בפרצוף
ש שרופה על בנחה New member 12/8/05 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifחח יש../images/Emo70.gifאני לא היחידה שחושבת ככה...מהתחלה שראיתי אותו הוא קצת הזכיר לי את אשטון...בגלל זה הוא חתיך
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifחח יש../images/Emo70.gifאני לא היחידה שחושבת ככה...מהתחלה שראיתי אותו הוא קצת הזכיר לי את אשטון...בגלל זה הוא חתיך
י ילדת סיקסטיז New member 12/8/05 #31 חח דווקא לדעתי רק בתמונה הזו הם נראים דומים. אני לא ממש חושבת שאשטון חתיך, וגם לא האנטר...
ש שרופה על בנחה New member 12/8/05 #32 ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifחח על טעם ועל ריח אין להתוכח
ח חיה בסרט1 New member 12/8/05 #29 אני מסכימה בקשר להאנטר=אשטון רק הפרצוף ויש גם את ג'ייסון שדי דומה לפרופסור לוקהארט מהארי פוטר חחחח
• •°מיאויית•° New member 12/8/05 #30 אשטון../images/Emo99.gif האנטר../images/Emo99.gif do i need to say more?
מ מיכלושית2 New member 12/8/05 #20 איזה באסה אבל מאז שגילו שקווין פיק שתול לא מראים את התיצלומים שהוא עושה.. כמו בפרק שלוש לא היראו אותו עושה את הפרסומת וגם לא את התצלום...ררר
איזה באסה אבל מאז שגילו שקווין פיק שתול לא מראים את התיצלומים שהוא עושה.. כמו בפרק שלוש לא היראו אותו עושה את הפרסומת וגם לא את התצלום...ררר
ש שרופה על בנחה New member 12/8/05 #33 ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifסתם שאלה..לאיזה חברות קווין פיק מדגמן כאילו הוא דוגמן נחשב או משו כי אם כן אז איך הבנים לא שמעו עליו אף פעם
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifסתם שאלה..לאיזה חברות קווין פיק מדגמן כאילו הוא דוגמן נחשב או משו כי אם כן אז איך הבנים לא שמעו עליו אף פעם