שרשור פרק 2X19

חפציבה7

New member
ארררג

ברוב טיפשותי הפסדתייי
מה היה? לא אכפת לי, עם ספוילרים, בלי ספוילרים.. מה היה? ובתקציר היה כתוב שורוניקה מגלה או ממשיכה לחקור על לילי.. לא זוכרת מה היה כתוב. מה היא גילתה?

TeaBag

New member
תשובה.

היא גילתה שהחפץ שאיתו אהרון הרג את לילי היה פסלון האוסקר שלו שנמצא קבור בחצר ביתו הקודם. בנוסף נמצאו כמה שערות של דאנקן על הפסלון. והיה פרק מצוין. אחד הטובים בעונה, אולי הטוב ביותר.

חפציבה7

New member
אבל.. ../images/Emo58.gif

הוא הרג אותה בעזרת מאפרה. זה כמובן כדי להפליל את דאנקן, נכון? אוףף.. לא מאמינה שהפסדתי. אחכה לרבע ל-1 או אוריד.. למרות שזה יקח מלא זמן

TeaBag

New member
אין לי מושג לגבי מה זה אומר.

אני עוקב עם הוט. בכ''מ, קית' וורוניקה תהו לגבי המאפרה, קית' אמר שהעובדה שהיא הייתה בתוך הבריכה לא בהכרח אומרת שזה החפץ שאיתו רצחו את לילי. אם הפסלון הוא כדי להפליל את דאנקן, למה הוא היה קבור? (הפרק הזה היה עם טונות של מידע. אני חייב לעשות סדר לעצמי עם צפייה נוספת באחת ורבע)

orale12345

New member
לא זה רק אהרון

אוקי זוכרים בפרק 16 שהוא רצה מקנדל טובה אז היא לקחה שער של דאנקן מהמקלחת כדי שהוא יוכל להפליל אותו ולהשתמש בעובדה שאין יותר קלטות ובגלל זה לכעורה זה לא קרה עדיין.

orale12345

New member
הדבר היחיד שאני לא מבינה

זה מאיפה לקחו תדם , והבית נשרף יחד אם כל ה3 האוסקרים של ארון{WTF אף פעם לא הבנתי איך לבן אדם יש 3 אוסקרים הוא אמור להיות שחקן לו טוב W.E.}

TeaBag

New member
וגם

לא היה לו משהו אחר להכות איתו את לילי? זה כאילו מנסים להבהיר לנו שהוא כוכב קולנוע.

YARDENIS11

New member
המשך חח

כן אז תראי את השידור החוזר כי הפרק היה מלא במידע על האוטובוס ולא רק על לילי..

dafna341

New member
בקשר לאקדח של הפיצ'טרטיק..משהו כזה

האירי בקיצור. לא הבנתי איך נעלמו לו הכדורים מהאקדח (כשהוא רצה לירות באבא של ורוניקה) והאם ורוניקה עשתה את זה?

red mosquito

New member
כשהיא ניכנסה לאוטו

בבית של סבתא של ליאם, היא לקחה את הכדורים מהאקדח ומתא הכפפות, ושמה אותם באותו שלה ( במאפרה ליתר דיוק).

dafna341

New member
אהה אז זה מה שהיא ראתה שם..אקדח

לפעמים הם מראים לנו פרטים שהדמויות רואות והרבה מהפעמים אני פשוט לא מצליחה לקלוט מה הם רואים שם...

למעלה