שרשור פרק 23 צפייה נעימה!
B baril New member 4/4/06 #2 אני רואה עכשיו את הפרק ../images/Emo3.gif בדיוק יש פרסומות איזה מכוער השמן הזה שמישמיש צילמה ומה שירי לובשת ?! איזה סבתא
אני רואה עכשיו את הפרק ../images/Emo3.gif בדיוק יש פרסומות איזה מכוער השמן הזה שמישמיש צילמה ומה שירי לובשת ?! איזה סבתא
B baril New member 4/4/06 #3 פרק פצצהה ../images/Emo8.gif עכשיו סיימתי לראות פרק ממש ממש יפהה אהבתי איך שהם חזרו ושאלינור אמרה :לכבוד זה שאבא של חלי יבנה בית כנסת משלו חח נחנקתי מצחווק ואיך אבא שלה הסתכל עלייה , יואא אין אין אני פשוט חולה על הסדרה הזאת
פרק פצצהה ../images/Emo8.gif עכשיו סיימתי לראות פרק ממש ממש יפהה אהבתי איך שהם חזרו ושאלינור אמרה :לכבוד זה שאבא של חלי יבנה בית כנסת משלו חח נחנקתי מצחווק ואיך אבא שלה הסתכל עלייה , יואא אין אין אני פשוט חולה על הסדרה הזאת
B baril New member 4/4/06 #11 ברור שזה אבא שלהה ! מההתחלה ידעתי , אחרת הוא לא היה רוצה כל כך לקנות את מונוקול
F FlakY New member 4/4/06 #6 פרק חזק ביותר O: אהבתי איך שמתחיל להסתדר אם הקלטת של מאיה, אגב מישהו יודע אם השיר שהבנות שרו היום (הלכת רחוק מידי..) ישוחרר כסינגל שיהיה ניתן להוריד?
פרק חזק ביותר O: אהבתי איך שמתחיל להסתדר אם הקלטת של מאיה, אגב מישהו יודע אם השיר שהבנות שרו היום (הלכת רחוק מידי..) ישוחרר כסינגל שיהיה ניתן להוריד?
O Or LoVe NinEt New member 4/4/06 #7 פרק יפה..=] אבא של אלינור חמוד.. איך הוא הסתכל עלייה בסוף.. וזה היה צפוי שלא יקרה משהו בין חלי ואריק.. וסער כזה מעצבןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!
פרק יפה..=] אבא של אלינור חמוד.. איך הוא הסתכל עלייה בסוף.. וזה היה צפוי שלא יקרה משהו בין חלי ואריק.. וסער כזה מעצבןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ נופר לס New member 4/4/06 #8 איזה פרק קטלני אנשים!!!!!!!!! יוו הבטי הזאת היא מפגרת לגמרי למה היא לא מתנפלת על המישל הזאת וזהו מהי חושבת יותר מידיייי
איזה פרק קטלני אנשים!!!!!!!!! יוו הבטי הזאת היא מפגרת לגמרי למה היא לא מתנפלת על המישל הזאת וזהו מהי חושבת יותר מידיייי
B baril New member 4/4/06 #12 גמאני נדלקתי עליו אני לא חושבת אבל שאפשר להשיג אותו איפשהואא אני יותר אהבתי את הגירסא הקצבית מאשר את האקוסטית
גמאני נדלקתי עליו אני לא חושבת אבל שאפשר להשיג אותו איפשהואא אני יותר אהבתי את הגירסא הקצבית מאשר את האקוסטית
F FlakY New member 4/4/06 #18 ברור יש יותר מקצב קצב תמיד לוקח גרסאות אקוסטיות (אלא אם מדובר בגרין דיי) אגב יש לך טעם מעולה בסדרות (כל מה שבחתימה שלך אני רואה חח)
ברור יש יותר מקצב קצב תמיד לוקח גרסאות אקוסטיות (אלא אם מדובר בגרין דיי) אגב יש לך טעם מעולה בסדרות (כל מה שבחתימה שלך אני רואה חח)
ש שירה ומיקי לנצח New member 4/4/06 #30 לא נכון... אהבתי את האקוסטית יותר זה היה הרבה יותר מרגש וזה התאים לתוכן של השיר... "אוהה אוהה איי איי איי אולי הלכת רחוק מידי אוהה אוהה איי איי איי אוהבת קצת יותר מידי אוהה אוהה תנשמי תורידי להילוך שני הלכת רחוק מידי רחוק מידי"
לא נכון... אהבתי את האקוסטית יותר זה היה הרבה יותר מרגש וזה התאים לתוכן של השיר... "אוהה אוהה איי איי איי אולי הלכת רחוק מידי אוהה אוהה איי איי איי אוהבת קצת יותר מידי אוהה אוהה תנשמי תורידי להילוך שני הלכת רחוק מידי רחוק מידי"