שרשור פרק 21

נופר לס

New member
ובקשר לאלינור הזאת שתילך

להזדיין(לאמרות שזה מה שהיא עושה כל הזמן) היא מעצבנת אותי מה יש לה נגד לסביות....?

חח..כןן..למה?

נראה לי שאלי תקבל את זה בסוףף..

וואי אלונה!פרק פצצותת!!../images/Emo59.gif

תראי ברבע לתשע.. למרות שמתחיל האלופה היום.. אבל חפיףף.. אפשר לראות את זה כבר בוי.או.די מתי שבא לך.. וגם הראו את זה בדור השלישי..

כעע ראיתי כבר בVOD! ../images/Emo41.gif

ככה שאני לא לחוצה =) ולא יכולתי לעמוד בפיתוי.. קראתי ספויילרים =(

גם אני..ראיתי בדור השלישי..

יאא בטי ומישמיש התנשקו! חחחחחחח..(סליחה על לקיחת הזכויות..) כנראה שהן יתנשקו פעמיים (לפחות) בסדרה..

חח..היא מנסה יותר מדי

להיות סקסית ולפתות את בטי.. חחחחח
אבל..אם הן יהיו ביחד..נצטרך לסבול אותה הרבה זמן..

ילד רע 15

New member
../images/Emo207.gif - פספסתי המון המון פרקים.

חוץ מאימיול - ישנה עוד דרך להשלים? עכשיו יהיה לי קשה לצפות בפרקים. מי זו מישל? ואיך העניינים של שוש וסער התקדמו? ומה קורה עם "מונוקל"? ומי זה הרוסי? (ניר פרידמן) - לא. אל תענו לי. זה רק פערים וחורים שיש לי עכשיו בעלילה כדוגמא, ל-איך אוכל להשלים את הפרקים(?) יש לסדרה רק 50 פרקים וזה ממש באסה. גם אם יהיו ש.חים אחרי השידור הראשון של כל הסדרה - שעוד חודש וחצי ככה מסתיימת לה - אני לא אהיה שותך לדינאמיקה בפורום וכד'. כי אני לא אדע על מה מדובר.

survivor 2

New member
בכמה משפטים

מישל זו גרושתו של אלכס (מהבר) שחזרה מחו"ל והיא לסבית והיא מתחילה עם בטי לשוש נמאס מסער ומהחיים והיא ניסתה להתאבד ולא הצליחה מונוקול פשטו את הרגל בפרק של היום (עד שהרוסי יקנה אותם) הרוסי (ולדימיר פרידמן, לא ניר פרידמן- צוף) הוא שכיר של אייזיק (כנראה אבא של אלינור) שעוזר ללהקה זהו, תראה שידורים חוזרים בסופ"ש ותקרא תתקצירים באתר...

פרק מדהים!!../images/Emo39.gif

איך מישל התחילה עם בטי.. זה היה כל כך שקוף. איו נשיקה... ולא הבנתי למה אלינור לא אמרה לחלי שאריק יתקשר...

baril

New member
פרק מהמם

אהבתי ת'אומץ של מיישל , ואני ידעתי שיהיה בינה לבין בטי משהו . אחח ואריק הזה , סופסוף הוא אמר לאפרתת

למעלה