שרשור פרק 2!

אוקי....

הפרק היה חלש... 1)אני יכול לספר לה את הסיפור כבר יותר טוב ממנה (מפייגר (מהשורש מפגרת) ) יום אחד נפטרו כל המבוגרים בגלל וירוס קטלני אחד.... וקם זוט עם "כוח האופל" ששמה power and caos! בעצם, הלוקוס, הארבה. הם הביאו אופל על האדמה.... אבל לזוט היה אח, ושמו בריי.. בריי האדיר הצטרף לחולדות עם הרבה התעמתויות עם לקס! לאחר ככמה שבועות זוט מת... האור לא צץ כמו שהיא אומרת..הגיעו הנבחרים..ושוב האופל הפיל את בריי.... יום אחד האור הביס את האופל אבל כמה זמן אחר כך הגיעו הטכנוס... ושם מת ברייו'ש שלהם!!!! או נחטף בעצם...... לאחר מכן הגיעה אבוני והזוטיסטים כי היה את השכחתי מזה קיצור התוצרת הממוחשבת של זוט... משם הגיע דריל והאופל לא השתלט..אותם הביסו הטכנוס! לאחר מכן הביסו החולדות ל-א-ח-ר שבריי מת / נחטף את הטכנוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחיל הוירוסג החדש..לאחר אלף שנים נוצרתם...(רואים שהוירוס השפיע על הטמטום) 2)ראיתם בשיר??הדבר של מגה שמתפוצץ זה בעצם חומר למכונות האלה שמזיקות להם... 3) לא הבנתי.. השבט עם זורה הזאתי זה אנשי הבר?

its only ma

New member
אמ...תשובה לשאלה שלך...

אני לא הבנתי מה שאלת ב1 אבל 2 אז כן...זורה היא המנהיגה של אנשי הבר

its only ma

New member
או קי..אין ספק בכלללל!

שהשבט פי 10000 יותר יפה...ואני מתגעגעת X_X אבל פסדר, פרק שני...אולי זה יהיה יותר יפה בהמשך.. לדעתי זה לא כזה חלש..זה סבבה.... ויש שם כמה שחקנים גרועים...><

למעלה