שרשור פרק 1x13

Zombit4Ever

New member
שרשור פרק 1x13 ../images/Emo58.gif

בבקשה תקפידו על סימניי הספויילרים כאשר אתם רושמים הודעה שמגלה פרטים על פרקים מעבר לפרקים המשודרים ב Hot Extra תודה ! אישית עוד חצי שעה אני גומר להוריד את הפרק ישששששששששששששששששששש

../images/Emo58.gif ווואו!!!!!!

פרק מעולה. התחיל די מקוטע וצולע, אבל ה-20 הדקות האחרונות פשוט מעולות. ב-6 דקות האחרונות יש טוויסטים שהכי לא הייתם מצפים להם. במיוחד בשלוש שניות האחרונות.
אחלה סדרה =]

Zombit4Ever

New member
../images/Emo58.gif כן אההההההההההההההה

ראיתי אותו לפני כמה דקות ובאמת הוא קצת משעמם בהתחלה אבל לקראת הסוף היה פרק באמת משוגע וגם קצת נחמד עם כל העיניין של הברווזים אהבתי איך בסוף זה (לא זוכר איך קוראים לו) בא לוורוניקה ורוצה שהיא תחפש את אמא שלו ! פרק טובבבבבבבבבבבבבבבבב

PopPy

New member
תגובה מקוצרת טיפשה >.<

השלמתי את כל מה ששודר עד עכשיו השבוע (את 101-103 ראיתי בטלוויזיה), אני חדשה כאן והכל
. 113
פרק די טוב. לא הייתי אומרת שהבקשה של לוגן מוגדרת כטוויסט כ"כ גדול- בסה"כ, כשהוא אמר שהיא חופשיה וכו' היה די ברור שהוא לא מאמין שהיא מתה. זנחו קצת ענין אמא של ורוניקה לאחרונה, ואו שפספסתי משהו או שהיא לא קיבלה את ההודעה שהיא השאירה לה בפל'..? הייתי גם מצפה שיתנו קצת יותר תשומת לב לכך שורוניקה חושדת שקית' הוא לא האב הביולוגי שלה. ולסיום, ספוילר ליהוקי להמשך העונה -
מתי אליסון (
) תופיע, ומי היא תהיה?

dalida1988

New member
אחלה פרקקקקקקק../images/Emo58.gif

אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדדד הייתי בהלם מהסוףףףף "free at last"

geniusblonde

New member
גם אני מאוד אהבתי../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפלשבאקים, לראות את מערכת היחסים בין לילי לורוניקה ולמה לוגן כל כך לא מחבב את ורוניקה, זה ממש נותן עומק לסידרה. מעבר לכך, תגידו אני היחידה שיותר ויותר רוצה שלוגן וורוניקה יהיו ביחד?

../images/Emo58.gif אני יודע שזה ממש ממש מאוחר

ראיתי את הפרק לפני ימים אבל לא היה זמן להגיב אבל עכשיו אני מגיב : היה פרק מדהים ! השניות האחרונות הפתיעו אותי אבל שראיתי את המצית הבנתי שהיא לא באמת מתה ! אמממ כל החקירה על הילדה שנעלמה היתה צפם\וינה לאללה-ידעתי שאח שלה עשה איתה יד בקשר לזה זה היה ברור-אבל הפרק היה מדהים ויפה!! מת כבר רלאות את הפרק הבא !

למעלה