<<--<<--שרשור פרק 19!!-->>-->>

<<--<<--שרשור פרק 19!!-->>-->>

טוב..ראיתי שאף אחד לא פתח (פתחו?
) עדיין שרשור לפרק.. ואני עוד לא ראיתי..אני אראה ברבע לתשע..
קיצורר..שרשרו הכל לכאן

איזה פרק טובב../images/Emo6.gif

איזה מניאקית האפרת הזאת איך היא באה לחלי והתחילה להמציא את כל העיניין של החתונה עם אריק..שונאת אותהההההההה
ואמ,מה?אני ראיתי נכון? שוש התאבדה על הקבר שם בעלה?XDD

תמריקי

New member
אמממ לא היה הרבה מעניין

אבל למה רומן עוקב אחרי שוש? הרי הוא רוצה לדבר איתה כן את זה אני יודעת אבל כבר שיבוא ישר...

ester6

New member
פרק יפה../images/Emo6.gif

היה פרק ממש יפה
איזה חמוד אריק מזל שהוא זרק את אפרת היא סתם סטומה... ידעתי שהוא אוהב את חלי..
הכי עיצבן אותי בפרק זה שאפרת באה ודיברה עם חלי.. אריק נפרד ממנה ואומר שהוא אוהב את חלי והיא ממציאה לחלי על חתונה.. מה עובר עליה
... איזה דפוק סער הוא אשכרה מתכוון לפרסם את הקלטת של מאיה וצוף.. אין לו מה לעשות בחיים.. מה נסגר עם שוש והכדורים שלה
היא לא שפויה
היא מנסה להתאבד על הקבר של בעלה
היה פרק ממש נחמד.. רק חבל שהראו את חלי ממש קצת..

iceq

New member
כל העסק עם רומן

והבוס שלו מה הקטע שלהם? למה רומן עוזר לבנות כל הזמן, עם המקרר והבעל בית ועכשיו למונוקול? מה האינטרס שלהם לעזור? אפרת בת זונה ומכוערת....היא פשוט מגעילה, חלי חמודה ושימי עולה לי על העצבים וגם אח שלו או דוד שלו או מי שזה לא יהיה... בטח רומן ימצא את שוש וייקח אותה לבית חולים הרי הוא עקב אחרייה היום...

ester6

New member
נראה לי ש....../images/Emo58.gif

הבוס של רומן הוא אבא של אלינור שנטש אותה ואת אמא שלה כשהיא הייתה תינוקת, ועכשיו הוא רוצה לפצות אותה על זה שהיא גדלה בלי אבא ולעזור לה.. לכן למשל הם קיבלו פתאום מקרר בחינם לדירה, והשמפניה היקרה שהוא קנה להם אחרי ההופעה, ואחרי שהם גילו שמונוקול הולכת לפשוט את הרגל והבנות יפגעו הכי הרבה הוא רוצה לעזור להם...

Romibz

New member
נראה לי

נראה לי שהם הביאו להן מקרר כי הם שמו מחשיר ציטוט כדי שהם יוכלו לישמוע אותן שהן בבית.

ThE 70s GiRl

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

איך קוראים לשיר ששמו בסוף הפרק? אין לי מושג איך הוא הולך, אבל הוא היה יפה :\ 3> אני.

EDEEEN

New member
רק דבר יש לי להגיד על הפרק:

אפרתתתתת כלבההה אפרת כלבה א-פ-ר-ת כ-ל-ב-ה א=פ=ר=ת כ=ל=ב=ה ושוב פעם אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פאקינגג כלבההההההההההההההההההההההה!!!!!

למעלה