ואיי אין מצב שאני אעמוד במתח הזה עוד שבוע שלם.. היה פרק ממש יפה, סוף גדול! ומה שהכי מעניין- מה קרה לפיז המסכן? נכון שלא הוא צילם את זה? נכון? נכון? הוא חמודי מדי
מי שצילם את ורוניקה זה כנראה פיז, ולזה כנראה לוגן התכוון. ומה זאת אומרת מה הוא עשה? פיצץ את פיז מכות, אולי? והטירה... מממ... בטח בפרק הבא נדבר מה זאת הטירה ומה הקשר הזה לוואלס.
ואייייי אני ראיתי את הפרק ועכשו פעם ראשונה שנכנסתי לאתר הזה .... אני מתהההההההההההההה לדעת מה ההמשך!!!!!!! אני מתה לדעת מה לוגן עשה לווו ומה קורה עם הכל....!!!!!!! מישהו????? למשהו יש תשובותתתת!!?!?!?!?!?! פלייייזזזזזזז תיהיהו חמודים ותענו לי מהרררררר אני לא יודעת איך אני יתעפק עד שבוע הבא אני יתחרפןןןןן!!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזז אני פה מחכה לתשובההה....
אהה פרק טוב! וסיום מותח ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif
יו די ורוניקה ופיז כאלו מתוקים ביחד. אבל עדיין אני אוהבת את לוגאן וכואב לי עליו. זה די ברור בזה שלא פיז צילם.. אין מצב, זה כ"כ לא הוא. ואיליי עצבן אותי! נו מה אתה הור עכשיו עם עוד גנבה אחרי שורוניקה עזרה לך ככה. מעצבן. אבל אני מתה עליו.. לאדעת למה, הוא חמודי. וזהו? ♥♥
האחווה שרוצה את וואלס, וויבל והתיבה, הבחירות ומי צילם את ורוניקה. זה נראה שהם עשו הרבה "מתחים" כדי לגרם לתוכנית להמשיך על פרק 22 ולא עד 20. האם שצילמו את פרק 19 היו מודעים שהסדרה עומדת להגמר מוקדם?