שרשור פרק 19 .

noa1313

New member
דאמט איזה כלבים!

למה הפרק האחרון רק בשבוע הבא? #%$^% בכלליות פרק טוב. הסוף שווה את כל הדברים הצפויים בעונה הזו

אלכסיס21

New member
יווווווווווו איזה פרק ענק היה היום!!!

יש למישהו את התקציר של הפרק הבא או לינק לאיזה אתר שאפשר לראות בו את הפרק הבא?

cheng29

New member
מצטרפת לבקשה..

ואיי אין מצב שאני אעמוד במתח הזה עוד שבוע שלם.. :( היה פרק ממש יפה, סוף גדול! ומה שהכי מעניין- מה קרה לפיז המסכן? נכון שלא הוא צילם את זה? נכון? נכון? הוא חמודי מדי

jesus fuck me

New member
או מיי גוד!!!!

פליז שמישהו יגלה לי למה לוגאן התכוון.. אני לא יכולה לחכות.. (וגם מי צילם את ורוניקה ופיז וגם מה לוגאן עשה וגם מה זה לעזאזל הטירה?)

Jedi Force

New member
מה לא מובן?

מי שצילם את ורוניקה זה כנראה פיז, ולזה כנראה לוגן התכוון. ומה זאת אומרת מה הוא עשה? פיצץ את פיז מכות, אולי? והטירה... מממ... בטח בפרק הבא נדבר מה זאת הטירה ומה הקשר הזה לוואלס.

jesus fuck me

New member
מה שלא מובן זה

שהתכוונתי שמישהו יתן לי ספוילרה לפרק הבא ולא שיעשו לי דיאגנוזה על הפרק וישערו השערות.

noa1313

New member
אני אולי תמימה..

אבל לא נראה לי שפיז צילם הוא חמוד ותמים מדי בשביל זה לא?

אני מתה פההההההה

ואייייי אני ראיתי את הפרק ועכשו פעם ראשונה שנכנסתי לאתר הזה .... אני מתהההההההההההההה לדעת מה ההמשך!!!!!!! אני מתה לדעת מה לוגן עשה לווו ומה קורה עם הכל....!!!!!!! מישהו????? למשהו יש תשובותתתת!!?!?!?!?!?! פלייייזזזזזזז תיהיהו חמודים ותענו לי מהרררררר אני לא יודעת איך אני יתעפק עד שבוע הבא אני יתחרפןןןןן!!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזז אני פה מחכה לתשובההה....

ShadowDweller

New member
אהה פרק טוב! וסיום מותח ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

יו די ורוניקה ופיז כאלו מתוקים ביחד. אבל עדיין אני אוהבת את לוגאן וכואב לי עליו. זה די ברור בזה שלא פיז צילם.. אין מצב, זה כ"כ לא הוא. ואיליי עצבן אותי! נו מה אתה הור עכשיו עם עוד גנבה אחרי שורוניקה עזרה לך ככה. מעצבן. אבל אני מתה עליו.. לאדעת למה, הוא חמודי. וזהו? ♥♥

הם השאירו יותר מידי דברים לסגור בפרק סיום

האחווה שרוצה את וואלס, וויבל והתיבה, הבחירות ומי צילם את ורוניקה. זה נראה שהם עשו הרבה "מתחים" כדי לגרם לתוכנית להמשיך על פרק 22 ולא עד 20. האם שצילמו את פרק 19 היו מודעים שהסדרה עומדת להגמר מוקדם?

hole69

New member
אני לא הבנתי למה ורוניקה הייתה צריכה לצלם

את ההיא מהקורס קרימינולוגיה שלה..

למעלה