שרשור פרק 166-7 (!)

rotem19881

New member
לא להאמין 7 שנים עברו ואני זוכרת את הסדרה

כאילו זה היה אתמול היה אני הרבה מעל גיל 20 .
ועדיין הסדרה הזאת מרתקת כתובה היטב פשוט מעולה גיורא אתה מבריק.

דודי0000

New member
אני לא מאמין שאני אומר זאת

אבל נראה לי שהעונה הזאת הולכת להיות הרבה יותר טובה מקודמותיה ואפילו יותר יפה מגאליס שמאוד אהבתי:)

ny22

New member
מנהל
כמה דברים מוזרים לגבי הפרק....

הפרק עצמו היה מעולה ומרגש.
נהניתי ממנו בכל רגע!
אבל משום מה היה כמה דברים שנראים לי קצת תמוהים:

א. בשום מקום לא הוזכר שהפולסר מוחק את הזיכרון, אלא רק אמור למנוע מהם "לדעת את האמת" ע"פ אבנר...
אבל נניח שזה מה שזה עושה...

ב. למה נטשה יצאה מהאוטו? אוקי היא שכחה את מה שהיה לה עם נעמה ועומרי (אגב, שזה גם תמוה, לא הצלחתי להבין עד כמה הפולסר באמת מוחק, כי אם הוא היה אמור למחוק לנטשה את הפגישה עם עומרי, אזי בטח הוא גם היה אמור למחוק הרבה יותר דברים. תחשבו על זה - הפולסר היה אמור למחוק לנטשה רק את הפגישה עם נעמה), אז למה היא לא נשארה באוטו? למה היא פתאום יצאה?

ג. בפרק הארחון של העונה השלישית ראינו שעם הזיכרון גם הכישורים שלהם נשכחו (ראינו שרוני הולכת לשלוש יחידות במתמטיקה...), אז איך אבי נשאר כזה גאון במחשבים? הכישרון הזה היה אמור להימחק לו.

ד. בית משפחת דביר. ע"פ התפאורה ניסו לשחזר את הבית מהעונות הקודמות, כלומר שיהיה מדובר בדיוק באותו בית. אבל אם אתם זוכרים, הבית בעונות הקודמות היה בית באיזה רחוב בעיר, וזאת ממש לא הייתה הכניסה לבית בעונות הקדמות, מה שאומר שזה לא אוטו בית.
(אגב, יכול להיות שבפרקים הבאים יובהר למה זה ככה, אבל בינתיים זה נראה כיאלו מנסים להראות שזה אותו בית, כאשר מבחוץ ניתן לראות שזה לא...)

הפרק עצמו היה מעולה,
ואין לי ספק שהולכת להיות לנו עונה מצוינת,
פשוט זה סתם כמה דברים קטנים ששמתי לב אליהם....

דודי0000

New member
כי בעונה השלישית הם רצו למחוק את השמינייה

טעכשיו בכוונתם להחזיר אותם אז מה לעשות צריכים לזרום בדימיון:) שזה נוגע לסדרות אני הופך לטיפש ואוכל הכל רק ככה אני נהנה כמו שבגאליס יש אבני משאלות דבר שאין במציאות אבל בסדרה יש אז יאללה זורם:)

ורשמתי מה דעתי אבל שלא יגידו שזה ספוילר אז רששמתי ספוילר מה דעתי על הסיפור:)

B R A Y E R

New member
מנהל
אפתור לך בעיה אחת

הפולסר לא באמת השפיע על נטשה, היא שמה את העדשה שאבנר שלח להם בעין לפני הפגישה. היא עשתה את עצמה שוכחת את הפגישה אבל בעצם זכרה.

ny22

New member
מנהל
כן, אבל למה היא יצאה מהאוטו?

הרי רגע לפני היא אמרה לנעמה שתתניע.
אוקי, עכשיו אחרי הפולסר היא שכחה שהיא ביקשה את זה ושהיא רוצה לברוח משמה.
אבל למה היא עזבה את האוטו

נניח שהיא באמת שכחה, אז הייתה יכולה להמשיך לשבת באוטו ולשאול את נעמה מה היא עושה שם....
דווקא זה שהיא יצאה מעיד על כל שקרה עוד משהו...

דודי0000

New member
כאשר משקרים אז רוצים לברוח כדי שלא

יבחינו בשקר... היא פשוט ברחה.

ny22

New member
מנהל
אז אם ככה, זה אומר שניתן היה להבחין שהיא לא

שכחה.
וגם תחשוב על נעמה - היא פתאום רואה את נטשה יוצאת מהרכב, אז ע"פ הגירסא שלך, היא הייתה צריכה לחשוד שהיא משקרת ושהיא לא באמת שכחה
.

דודי0000

New member
אנחנו מאמינים רק למה שנוח לנו להאמין

היא מבחינתה עשתה את עבודתה וגרמה לה לשכוח את מה שקרה. הדבר היחיד שלא ברור לי למה המועצה לא חיפשה את ניצן ?

RPingu

New member
הם אמרו למה הם לא חיפשו

את ניצן...

הם אמרו ש"השישה שנמצאים בארץ נקיים".

כלומר, הם לא בדקו את ניצן ואת איה.

דודי0000

New member
ראיתי את הקטע וחשבתי שהם

מדברים רק על איה. אז הם חושבים שניצן בחו"ל

דודי0000

New member
ובכדי למנוע אי הבנות:)

בכותרת התכוונתי לנעמה.. :) שרשמתי "שכל אחד מאמין במה שהוא רוצה להאמין:))

אורישקי

New member
מאד אהבתי את הפרק

חבל מאד שדגנית לא בעונה.

הייתי מאד שמח לראות גם את לילי ורוחלה בעונה, האופציה הראשונה עוד אפשרית אבל אני משער שאין סיכוי לשניה.

למרות שאדם הוא חבר השמיניה הכי פחות אהוב עליי אין ספק שהנוכחות שלו מורגשת - חבל שהוא לא הסכים להשתתף. יהיה נחמד אם נגלה שניצן לא הרגה אותו אלא רק זייפה את המוות שלו ושהוא עוד חי או משהו, אבל אין מצב שזה ייקרה.
הדמות של ימית סול נשמעת מעצבנת קצת.

רוני וניני

חבל שניצן ודדי עם הרעים, בעיקר ניצן - ביחד עם רוני וניני בטופ 3 של חברי השמיניה האהובים עליי - אבל זה בטח עוד ישתנה.

מוגלי7

New member
שאלה

מתי אמרו שניצן ספציפית הרגה את אדם? הבנתי שהוא מת, לא שהיא הרגה אותו.

דודי0000

New member

היא שותפה פעילה במוות שלו הרע הרג אותו והיא שותפה לכך כנראה בגלל אובדן הזיכרון היא שכחה מי היא והידרדרה בלי השמינייה הרי היא פושעת. הרי הם בעצמם תענו בפרק ואני מצטט "את זוכרת מה קרה לאדם האחרון ששאבנו ממנו למדא בעוצמה כזאת" זה היה אדם שהם הרגו יחד.

Guy2351

New member
לא אמרו את זה

ואף אחד מהם לא אמר על אדם משהו אז עד שאין תשובה מובהקת בפרקים אל תסיק מסקנות.

גאליס512

New member
השמיניה עונה 4

גיורא היקר,
תודה רבה שהחזרת את השמיניה
למה מיכאל אלוני לא משתתף בעונה 4?
באיזה פרק איה וניני יהיו?
יהיה גם עונה 5?
ואתה יכול לעלות את הפרק 168 לאיטרנט
ממני,
רז בורוכוב
שבוע טוב!
ושנה טובה ומתוקה

גאליס512

New member
השמיניה עונה 4

גיורא היקר,
תודה רבה שהחזרת את השמיניה
למה מיכאל אלוני לא משתתף בעונה 4?
באיזה פרק איה וניני יהיו?
יהיה גם עונה 5?
ואתה יכול לעלות את הפרק 168 לאיטרנט
ממני,
רז בורוכוב
שבוע טוב!
ושנה טובה ומתוקה

דודי0000

New member
לא שמתם לב לאירוניה?

בגלל התאומים השמינייה נמחקה יחד עם הזיכרונות ועכשיו בגללם השמינייה חוזרת יחד עם הזיכרונות.

למעלה