כמה דברים מוזרים לגבי הפרק....
הפרק עצמו היה מעולה ומרגש.
נהניתי ממנו בכל רגע!
אבל משום מה היה כמה דברים שנראים לי קצת תמוהים:
א. בשום מקום לא הוזכר שהפולסר מוחק את הזיכרון, אלא רק אמור למנוע מהם "לדעת את האמת" ע"פ אבנר...
אבל נניח שזה מה שזה עושה...
ב. למה נטשה יצאה מהאוטו? אוקי היא שכחה את מה שהיה לה עם נעמה ועומרי (אגב, שזה גם תמוה, לא הצלחתי להבין עד כמה הפולסר באמת מוחק, כי אם הוא היה אמור למחוק לנטשה את הפגישה עם עומרי, אזי בטח הוא גם היה אמור למחוק הרבה יותר דברים. תחשבו על זה - הפולסר היה אמור למחוק לנטשה רק את הפגישה עם נעמה), אז למה היא לא נשארה באוטו? למה היא פתאום יצאה?
ג. בפרק הארחון של העונה השלישית ראינו שעם הזיכרון גם הכישורים שלהם נשכחו (ראינו שרוני הולכת לשלוש יחידות במתמטיקה...), אז איך אבי נשאר כזה גאון במחשבים? הכישרון הזה היה אמור להימחק לו.
ד. בית משפחת דביר. ע"פ התפאורה ניסו לשחזר את הבית מהעונות הקודמות, כלומר שיהיה מדובר בדיוק באותו בית. אבל אם אתם זוכרים, הבית בעונות הקודמות היה בית באיזה רחוב בעיר, וזאת ממש לא הייתה הכניסה לבית בעונות הקדמות, מה שאומר שזה לא אוטו בית.
(אגב, יכול להיות שבפרקים הבאים יובהר למה זה ככה, אבל בינתיים זה נראה כיאלו מנסים להראות שזה אותו בית, כאשר מבחוץ ניתן לראות שזה לא...)
הפרק עצמו היה מעולה,
ואין לי ספק שהולכת להיות לנו עונה מצוינת,
פשוט זה סתם כמה דברים קטנים ששמתי לב אליהם....