שרשור פרק 166-7 (!)

ny22

New member
מנהל
ענק
לא שמתי לב לזה... יפה ששמת לב...

דודי0000

New member
שלום יש שידורים חוזרים בשעות

18:45 ו21:55. מקווה שעוזר לך. אפשר גם באתר ערוץ הילדים וכן יש שידורים חוזרים בסופי שבוע. צפייה מהנה!

שרשור פרק 166-7 (!)

עבורי בן וחבריו הם חלק בלתי נפרד מהזכרון של שנות השמיניה (והאי) : הרגל מתוק להיכנס לפורום האינטלגנטי הזה ולמצוא בו תמיד דיון מרתק על הפרק ששודר ועל מיליון נושאים אחרים. כולנו גדלנו מאז והאמת שלא ציפיתי שהמדיום הזה ישרוד בימי הפייסבוק, שלא לדבר על נכונותו של בן להמשיך ולהנהיג את הפורום. אבל כמו הרבה דברים אחרים שקשורים בשמיניה גם כאן הופתעתי...

עד לפני שנה וחצי לא העלתי בדעתי שהשמיניה תחזור אי פעם. מפגש מקרי עם מעריצה צעירה שהראתה לי מצגת מטורפת שעשתה המחישה לי כמה הסדרה - שאצלי כבר שייכת מזמן לעבר הרחוק - חיה ונושמת בלבם של המון אנשים. חלק עצום מהצופים הצטרפו בשבע השנים האחרונות הודות לוי או די הנאמן והמסור. הם ראו בשבוע וחצי את הסדרה שמילאה למעריציה הותיקים שנתיים שלמות. האפקט היה לעתים קרובות חזק עוד יותר. ואז פנו אלי מ״הוט״ בהצעה לשוב ולכתוב עונה חדשה.

די מהר עלה לי בראש כיוון אפשרי לסיפור חדש. הבנתי שעתה, כשהדמויות שהיו בני 16 כשנטשנו אותם כבר בוגרות, אפשר לייצר עבורם עלילות מאד מעניינות. אפשר לספר סיפור שיהיה מקביל בהרבה מובנים לחוויה של הצופים: התמודדות עם זכרון של משהו חזק שהיה ונגמר, אבל ממשיך להשפיע על החיים בהווה. כשתיכנסו לעונה החדשה תבינו טוב יותר למה התכוונתי, החשוב מבחינתי שמשהו הדליק אותי שוב. הרגשתי שיש פה סיפור ששווה לספר אותו.

לפני שישה ימים עמדתי מול אלפי ילדים וילדות בגילאים שונים שבאו להשקת העונה. היתה תחושה מדהימה גם על הבמה, לצד השחקנים הותיקים והחדשים, תחושה שכולנו חלק ממשהו שכבר לא שייך לנו במובן הכי טוב: התמזל מזלנו ליצור יחדיו משהו שיש לו חיים משלו, וכל מה שנותר לנו לעשות הוא להשתאות ולהנות ממנו.

אני נמצא כרגע עמוק בכתיבה של סדרה חדשה שתצא בעוד שנה, ובמקביל מתחיל לערוך את החממה 2, ועדין משקיף מהצד בגאווה ובכיף על הילד ה״בכור״ שלי שלמרות קולו המתחלף ופצעי הבגרות שלו מצליח למצוא את דרכו בעולם כמעט בלי עזרה ממני...

מי שיבוא לעונה החדשה בציפיה לשחזר תחושות מלפני שבע שנים יתאכזב. אין אפשרות אחרת. אבל מי שיבוא כמונו להנות ולפגוש חברים ותיקים וסיפורים חדשים- צפויה לו עונה כיפית במיוחד.

שלכם גיורא

ny22

New member
מנהל
גיורא

כמה כיף לקרוא את ההודעה שלך!

אני מסכים עם הדברים שכתבת....

גם בליבי הסדרה הזאת עדיין חיה ובועטת.
יפה שבזכות אותה מעריצה הבנת כמה אנשים עדיין אוהבים אותה.
יש לה זכות גדולה ביצירת העונה הזאת.

אני אומר לך את זה עכשיו כמו שאני אומר לך בדרך כלל - אתה פשוט כותב מדהים גיורא!
הכתיבה שלך כל-כך סוחפת ומרתקת!
אני לפחות מאוד מאוד אוהב את הכתיבה שלך (ואני יודע שאני לא היחיד).

אין לי ספק שתהיה לנו עונה מעולה,
כתבת: מי שיבוא לעונה החדשה בציפיה לשחזר תחושות מלפני שבע שנים יתאכזב. אין אפשרות אחרת. אבל מי שיבוא כמונו להנות ולפגוש חברים ותיקים וסיפורים חדשים- צפויה לו עונה כיפית במיוחד. .
גורם לי להיות עוד יותר סקרן לגבי העונה החדשה...
באמת מעניין אותי מה אתה מכין.
ואני אזרום עם התחושות, ככה שככל הנראה אני יותר אהנה

המון המון תודה לך גיורא על הכל

נתאי
.

B R A Y E R

New member
מנהל
אין עליך גיורא
תודה רבה!!

אני כבר מתרגש ומצפה לפרק הראשון

אני בטוח שהעונה הזו לא תשחזר את התחושות מאותה תקופה של ה3 עונות הראשונות - אין שום דבר בעולם שיכול לשחזר תקופות מהחיים, אבל אני בטוח שהעונה הזו תעלה הרבה זיכרונות ישנים, תייצר זיכרונות חדשים ותהיה מהנה וכיפית כמו שאר הסדרות שלך שאני כ"כ נהנתי לראות

אני מודה, לא יצא לי לראות עדיין את "החממה". שמעתי על זה הרבה אבל זה קשה בתור לקוח של הוט.
עכשיו כשהשתחררתי אני מאמין שאני אמצא זמן להשיג ולהשלים את העונה ששודרה

דודי0000

New member
יואוו איזו התרגשות

גיורא אתה יוצר ענק. אני מאוד מעריך אותך ואת העבודה שלך. אני רוצה רק להגיד משהו בלי קשר להשמינייה שמאוד התלהבתי מהחממה והספקתי לצפות רק בחמישה פרקים באינטרנט. אני מתפלל שהסדרה תעלה בערוץ 2 שגם צופי הוט ייהנו ממנה.

דודי0000

New member
ואני חייב לציין שהכתיבה שלך פשוט מדהימה

אפילו כתיבת הודעה עשית זאת בצורה מאוד מעניינת.. תענוג לקרוא תבוא תמיד:) והעובדה שאתה בא לפורום והמעריצים חשובים לך רק מעריך אותך על זה יותר... זה לא מובן מאליו בכלל. אני חייב להגיד שאני ממש מתרגש לכתוב משהו ליוצר שאני מאוד מעריך את עבודתו... אני לא מעכל זאת..
והעכשיו זה הזמן להגיד רוצים עונה 5!!!!

אורישקי

New member
הציפו אותי נוסטלגיה הימים האחרונים

כשהשמיניה החלה להיות משודרת הייתי בסה"כ בסוף כיתה א'. בן 7 וחצי בערך. אני זוכר איך בפרק הראשון סגרתי תטלויזיה מהפחד כשמשה פרסטר נכנס עם האקדח לבית משפחת דביר
.
יש לי עוד הרבה זכרונות שצלובים עם התוכנית הזאת - שליוותה אותי בכל תחילת היסודי - אני לא יכול לשכוח את פרק 54 הענק או את הרצח של יואל או כמובן את הסוף.
מה שמעניין הוא שהשמיניה היא הסדרה היחידה שבראייה לאחור אני רק אוהב יותר גם כשאני מתבגר - בד"כ תוכניות שראיתי כילד ואני נתקל בהם כעבור כמה שנים נראות לי סופר אינפנטליות.

מחכה מאד לעונה החדשה
ותודה על כל העבודה

דודי0000

New member
באותן שנים הייתי בן 14

בערך והיה לי יס השלמתי את הסדרה רק לפני חצי שנה. והתאהבתי בה. בכלל ערוץ הילדים מביא אחלה סדרות גם גאליס סדרה יפה מאוד. אם ראיתם.

מוגלי7

New member
מחשבות

אני יושב עכשיו איפה שישבתי לפני 6 שנים כדי לראות את הפרק האחרון. כזה הזוי.
הייתי בכיתה ו׳, והיה טקס לסיום המחצית. הייתי ממש מאושר וחזרתי הביתה וישר התיישבתי לראות, ואז זה קרה וכל המצברוח נעלם חח. הייתי כל כך מבואס מהסוף. אני אפילו זוכר ששלחתי מכתב לגיורא (היי אם אתה קורא חחח) ושאלתי אותו אם אדם ואיה זוכרים אחד את השני והוא ענה משהו בסגנון של ״לא יודע, יש מצב״. היה לי גם את האלבום מדבקות והיו לי כמעט את כל המדבקות חוץ מאת של יאיר. עשיתם הרבה כסף מהניסיונות שלי להשיג את יאיר חחח. חפרתי לאמא שלי על מי אני חושב שרצח את יואל, ואחרי שסיימתי להסביר לה על כל הרמזים שמצאתי - הסברתי לה מהתחלה. והייתי בשוק כשזו הייתה רוני, ואז הייתי מאושר שזה היה ניני כי צדקתי. זו הייתה הסדרה הראשונה שבאמת נכנסתי אליה, ועכשיו כשאני מסתכל על זה בדיעבד - היא סיבה מרכזית לכך שאני רוצה לעסוק בטלוויזיה. אני לפני גיוס ואין לי ספק שלאחר מכן אני אעשה טלוויזיה, ואני יכול להודות על כך לשמיניה. בזכותה אני מבין איזו השפעה יכולה להיות לטלוויזיה על חיים של אנשים, עובדה שזה השפיע עליי כל כך. בתור ילד נהניתי כל כך מהטוויסטים ומהמתח ומהעלילות ובאמת הערכתי את זה.
בקיצור במידה ותהיה לי קריירה בטלוויזיה, תמיד אזכור את השמינייה כאחת התוכניות שאחראיות לזה.

ny22

New member
מנהל
פשוט פרק מעולה
(מהתרגשות).

היה כל-כך מרגש לצפות בו!

העלה בי כ"כ הרבה זכרונות!
ממש אהבתי את הטויסט בסוף!

איזו התרגשות!!!

היה כל-כך מרגש להיזכר במה שהם עברו כתלמידי תיכון

פשוט סדרה מעולה

והנה מה שכתבתי לע הפרק בבלוג -
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2625438.

dar dahan

Member
גיורא למה לא הכרחת את מיכאל לחזור?

זה פשוט לא פייר :(

פרק נהדר, ואבנר כמה שהוא עיצבן אותי בעונה האחרונה מתגלה כדמות הכי נורמלית העונה הזאת.

ומה קרה לדדי הוא התחרפן?

דודי0000

New member
ספילר
כבד ביותר אזהרה!

ניצן עכשיו עם הרעים. והחזירו להם את הזיכרון סופסוף. לא ייאמן שהיא אחראית למותו של אדם או לפחות שותפה לכך. נראה לי שעמוס זה מתחזה כי הוא אמר לתאומים שאיה וניני בחוץ לארץ. לא מאמין שעמוס יפגע בילדיו... שימו לב שהרע אמר שטוב שהביאו אותם לאחר האסון זאת אומרת שמשהו קרה. וגם שיקר ואמר שאיה וניני מסביב לעולם איה כן וחשד שלי שהיא מתה ביחד איתם ורק ניני שרד את האסון ובטוח שגם התאומים מתו כאשר בפועל הם נחטפו בשביל למדא.

למעלה