שרשור פרק 152

A m o r e 1

New member
../images/Emo6.gif כל הפרק אני מחכה לראות 2 סצנות שראיתי

ב-YNET בקטע היום והן פשוט לא היו... נראה לי שפשוט הם התבלבלו עם הפרק של מחר...

MoRaN SaShA

New member
מה זה הסוף הזה?!?!?!??!?!?!?!?!?!

סעמק!! כמה פעמים היא תחשוב שהוא בוגד בה!??! בסדר.. אז הוא בגד בך בעבר. לא סלחנו כבר?!? אבללללללל גללללללללל !!!
איזו בובייייייייי!!! חחחחח איזה לחיים יש לה. קארין הרגה אותי מצחוק
"מי קקי?!?!?" חחחחחחחחח
ולגוש" אני יורדת לך.. אלייך!!" חחחח
וגולדה הטמבל הזה יאו
למה ליאן נוחתת אצל חברה (חדשה כן!?) ועוד עם ילדה!.. ילדה שאגב גם עומדת וגם מדברת! אלק חצי שנה. אולי שנה וחצי.

ThisIsRoi

New member
זה באמת נראה לי מוזר עם הילדה

שכבר יכולה ללכת ולהבין מה מדברים אליה.

MoRaN SaShA

New member
זה כי אסור לצלם ילדים מתחת לגיל שנה בארץ..חח

אז לקחו ילדה מעל גיל שנה.. חחח שכבר יודעת ללכת ולדבר. אני שמעתי אותה אומרת 'אמא'
חמודהה...

איזו מתוקה../images/Emo214.gif

סופסוף הראו אותה
הם לדעתי צריכים לפחות רק להזכיר אותה בכל פעם שהם מראים את ליאן... ב10 פרקים (אם לחא יותר) זה היה נראה כאילו אין לליאן ילדה בכלל..

MoRaN SaShA

New member
כן אשכרה. הם הולכים לישון, איפה גל?! חחח

כל הזמן ראו שהם חוזרים הבייתה והילדה בכלל לא שם.. חחח בהתחלה הדגישו לנו שהילדה כל היום אצל מטפלת או בייביסיטר.. אבל בלילה?! חחח אבל הנה.. כשהיא עזבה את הבית היא לקחה את גל.. חח מזל
חחחחחחחח גל הזו מתוקה! יותר נכון הילה.. אבל.. חח

A m o r e 1

New member
אממ...../images/Emo58.gifלגבי הפרק של מחר...

היא תפסיק לחשוב שהוא בוגד בה בפרק של מחר... היא תשאל אותו: "אתה נמשך אליה?" והוא יענה :"כן, אז?" והיא תגיד לו :" אז סער הישן אף פעם לא היה מודה בזה..." ועם את רוצה גם לראות קטע נוסף שלהם אפשר פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400294,00.html

gorillAZ

New member
"דפק לי ביס בפולקע הוריד לי חצי תחת" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תום וסיגי כ''כ חמודים!!!
וגם יעל היתה אחלה היום.. וסער איזה חמוד
השיחה שלו ושל גולדה היתה קורעת
אבל ראיתי קטע ממחר והוא וליאן ישלימו
ויאו ראיתם את הפרומו?
איזה פחד הן יעשו תאונהה!!!

ThisIsRoi

New member
מה, הם ישלימו?

חבל. אני לא סובל את ליאן וכמה שמנסים לדחוף לנו אותה בכוח רק גורם לי לסלוד ממנה יותר.

HILA46

New member
ראסמי

ארררר הם לא מבינים שכולנו שונאים אותהה?!?

ThisIsRoi

New member
למה כל פרק נגמר על הפרצוף החמוץ של ליאן?

היה אחלה פרק. אין, זיווה פשוט מלכה, אחת הדמויות האינטליגנטיות בעונה. אני ממש לא אוהב לראות את ליאן וסער יחד.

רiתמיקה

New member
../images/Emo97.gifבאמת היה היום פרק יפה

חוץ מהסוף אבל סה"כ אני חושבת שהעונה משתפרת מפרק לפרק

liaush

New member
משהו לא בסדר עם האלינור הזו ../images/Emo2.gif

לשכב איתו היא לא מוכנה אבל לרדת לו כן???
(זה אפילו יותר גרוע ולא מקובל במסורת). טוב זו ההוכחה שהיא מקשיבה לזיווה. יאק
סער המסכן
למה כל הזמן מאשימים אותו בבגידה??. והליאן הזו! היא לא נתפסה אותם באמצע נשיקה לוהטת או משהו.. הרי דורי אמר לה שהם עושים טיפולים להחזרת הזיכרון. אז מה היא חשבה שהם עשו? שכבו? =/. אוףף היא מעצבנת אותי בזה שהיא קופצת למסקנות כ"כ מהר!! ומי שאוכל אותה בסוף זה סער!
. גל המאמי מה זה הקארין הזו מסיטה אותה ככה נגב אבא? =/! ררר! כשקראין שאלה מי קקי אז התפללתי שהילדה תגיד "את"
. חח אם היא הייתה אומרת הייתי מתה מצחוק =]. גולדה וסער
חחחחח מאיפה סער אמור לזכור עם כמה בחורות הוא היה?. חח כנראה שהוא סתם השוויץ =]. לגולדה אין סיכוי עם קארין , לא עם הלבוש הזה!. למה סער לא אמר לו שהלבוש מכוער?
לפעמים עדיף לומר ת'אמת בפרצוף.

SunshineStyle

New member
חח ומאיפה אלינור יודעת?

היא חושבת שרק לשכב זה "אחרי החתונה".. זה מתכוון רק לסקס.. ככה המשפט אומר בכל אופן לדברים האחרים אף פעם אין כ"כ חשיבות

liaush

New member
דיי ריחמתי עלייה ../images/Emo10.gif

היא עשתה את זה בשביל להתפייס עם אסי=/. היא אוהבת אותו אבל היא לא נמשכת אליו. לאהוב ולהימשך זה 2 דברים שונים. למרות שלרדת לו.. זו נחשבת לסוג של סטייה ועל פי הדת זה יותר גרוע מסקס. סקס זה דווקא נחשב כמצווה אצל בעל ואישה. אני עדיין לא מבינה איך היא העדיפה לעשות את זה.. במקום לשכב איתו.. אם ממלא היא צפצפה על הדת אז היא כבר יכלה לצפצף עד הסוף אבל זה שהיא לא שכבה איתו זה אומר משהו עליה מה שאני מנסה לומר שלא כ"כ חשובה לה הדת אלא הרגש שלה. כי אם באמת הדת הייתה חשובה לה היא לא הייתה מסכימה לסטייה הזו. (כל סטייה נחשב כחטא).

למעלה