שרשור פרק 15

אז שלא יראו את התוכנית הזו...

הסדרה לא הופקה ולא באה לשרת ילדים קטנים. אי אפשר לבוא בטענות למפיקים ולכותבים של הסדרה שישנו את התכנים כי ילדים צופים בזה. צריך פשוט למנוע מילדים לראות את זה. זו סדרה בטלוויזיה ולא הצגה לילדים קטנים במתנס. אם רוצים לבדר ילדים קטנים שיקחו אותם לראות עמי ותמי לא טלנובלה בע"מ. זה די דפוק מצדך לבוא בטענות... את בכלל קולטת על מה אתם מוחים? אם זה היה בערוץ הילדים בתוכנית ששודרה למען אותם ילדים קטנים אז את צודקת אבל את באה בטענות על סדרה שמיודעת לאנשים בוגרים. בחייך, תהיי מציאותית

R e n a n a 1

New member
אבל ילדים כן רואים אותה והם גם

נכנסים לפורום. והוט כן ניסו למשוך ילדים לראות את הסידרה עובדה שהרוב ילדים מתעניינים בה ולא מבוגרים

אני מציאותית

והמציאות היא שהסדרה מוגבלת לילדים מגיל 8 ומעלה שהסדרה משודרת בשעה 8, שעה שהילדים האלה עדיין ערים אני מציאותית כי ילדים קטנים רואים את הסדרה הזאת והיא משמשת להם כדוגמא ואם הגבילו את "המורדים" לצפייה מעל גיל 14, סדרה שהייתה בה אמירה ומוסר השכל ובאיזשהו אופן הייתה חינוכית בטח ובטח שצריך להגביל את התוכנית הזאת.

שיגבילו.

מה את רוצה? את רוצה שיתחילו לשדר שם שירים מדיגדיגדוג?! קחי את החניכות שלך ותראי להם ערוץ הופ או לולי. מה את רוצה מהמפיקים של הסדרה? את דורשת שישנו אותה כדי שהחניכות שלך יוכלו לראות את זה? תהי בריאה. שלום.

GK_FF

New member
טוב נו באמת.....

16 כבר הגזמת לגמרי, ילדים בכיתה ז כבר מספיק בוגרים לראות דברים כאלה, 16 זה כיתה י"א מה התחרפנת?!

R e n a n a 1

New member
במקום שהעלילה תתפתח מתעסקים

בשטויות וזה לא זז ומתחיל להיות משעמם.

אין לי בעיה בכלל

ששירה תהיה עם דנה, שרננה תהיה עם אפרת (זה אפילו ישמח אותי, הן הרבה יותר ראויות זו לזו מכל הדמויות הגבריות הפארשיות בתוכנית הזו), אבל לדחוף לנו את האקט עצמו בפרצוף זה ממש לא לעניין.

Infin1ty

New member
חחח ואני חשבתי מתי שהיה מסך שחור

אז עילי בטעות הרג את עלמה ועכשיו הוא רוצה להחביא אותה שלא יתפסו אותו
איזה טלנובלה הזויה, זה כזה מצחיק

s i v a n 22

New member
צאו מההלם.. כל הקטע של דנה ושירה זה

מה נכנסתם להלם??? כל הקטע של דנה ושירה בא להראות את התגובה של שון.. 2 בלונדיניות ביחד? חלום של כל גבר.. ושון? זה לא מזיז בכלל ... מעניין למה....

חחחחחחחחחחח=)

מעניין אם בטלנובלה הזאת באמת יהיו סצינות הומוסקסואליות בין שון לניב כי במשחק החיים לא היה בין שירןלמישי שהייתה יענו לסבית..

R e n a n a 1

New member
היום שמתי לב שיב"ז ליד מלאני נראית

ממש עלובה, והיא בכלל לא יפה כמו שעושים ממנה מלאני בהרבה יותר יפה אין מה להשוות בכלל.

niranbd

New member
איזה חרא נהיה מהסידרה הזאת

אני כבר מתבייש לראות את זה בבית שההורים שלי נמצאים, מה זה כל הדברים האלה שיש שם?! זה לא טלנובלה זה אוטוטו סרט פורנו, ביינתים זה סרט אירוטי בהתקרבות לפורנו... נראה לי אני פורש-גם ככה סידרה משעממת רצח...

R e n a n a 1

New member
האמת העלילה לא מתקדמת לשום מקום

ויש קטעים משעממים אבל אני עדיין נותנת צ'נס לשיפור. דרך אגב אין שום דבר מקורי בסידרה הזאת. כל העלילה שדנה וכפיר התערבו שכפיר יגרום לרננה להתאהב בו לקוח מהסרט "יחסים מסוכנים" שגלן קלוז וג'ון מלקוביץ התערבו שג'ון מלקוביץ יגרום למישל פייפר להתאהב בו. ואם יעשו ששון בעצם הומופובי כי יש לו בעצמו נטיות להיות הומו זה לקוח מ"אמריקן ביוטי" שהשכן של קווין ספייסי ששונא הומואים מסתבר בסוף שהוא בעצמו הומו.

למעלה