שרשור פרק 15

זה היה ברור שזה יקרה

הוא הרי מבטל אותה לחלוטין. אני מתעבת את הדמות שלו מהיום שהיא עלתה לאויר.

JULI4561

New member
איזה פרק מוזררררררררררר

מזה קודם כל עלמה ועילי ואחרי זה שירה ודנה אויש מה עובר על שירהה... ועוד על דנהה שיאו איכםם!! מ1 עד 10 אני נותנת לו 6 !

יוווואו מה נסגר איתכם????. תשתחררוו

אין דבר יותא יפה מ2 בנות יפות מתנשקות! ולא - אני לא לסבית מי שיש לו בעיות שלא יצפה וזהו הלוואי שהן יינתנשקו באמת ושהמפגר הזה לא יעצור אותן באוווווווץץ

ממש מהמם בכלל כל הפרק הזה

באמת מתאים לילדים בני 8 אני חושבת שאני אתלונן לרשות השנייה על ההגבלת גיל זה ממש לא לעניין

סליחה וגבר ואישה

מתנשקים מתחרמנים נזרקים בבגדים תחתוניים במיטה מגלגלים גראס משתכרים למוות זה בסדר לילדים בני 8? אז כן הטלנובלה הזוייה והורה שחושב שהיא לא נאותה לצפייה שלא ירשה לילד בן ה8 שלוץץ ואין לך מה להתלונן ברשות השנייה כי הוט לא קשורה אלייה

לא זה ממש לא

כל הטלנובלה הזאת בכלל לא מתאימה ואני פשוט אחפש למי להתלונן תחשבי שילדים בכתה ב' יכולים לראות את מה שאמרת "גבר ואישה מתנשקים מתחרמנים נזרקים בבגדים תחתוניים במיטה מגלגלים גראס משתכרים למוות זה בסדר לילדים בני 8?" זה נראה לך הגיוני? ממש ממש לא זה גועל נפש.. זה צריך להיות מוגבל לילדים מגיל 14-12 הרבה יותר הגיוני...

כמה מתיימר ומתנשא מצדך/כם

לצאת מנקודת הנחה שאנחנו לא בוגרים רק בגלל שאת/ה/ם חושב/ת/ים אחרת מאיתנו...

זו לא התנשאות!

זו המציאות. אז שתי בנות התנשקו! מה קרה?! העולם קרס? הר געש התפרצו? השמים נפלו? עד כמה שנדמה לי לא....

זו לא העובדה שהתנשקו

שיתנשקו כמה שהן רוצות, אבל אם מאחדים את שידורי ערוץ שלוש עם ערוץ פלייבוי ששעת השידור תשתנה בהתאם.

מה הן כבר עשו אבל?

זו רק נשיקה!!!!! אתם טיפה מגזימים... הפכתם את הסדרה לסרט פורנו בערוץ פלייבוי. כולה נשיקה. מה לא ראיתם נשיקות אף פעם במיכאלה? כל החירומונים של רענן ומיכאלה... כל הנשיקות בחזה והמישמושים. מה לא ראו את לירון ויסמן בחזיה? לא ראיתם את נתי רביץ ואפרת כהן מדברים על התנוחות שהם יכולים לעשות?! ולא רק בטלנובלות... בכל מקום יש נשיקות... גם בסדרות שהילידם רואים. גם בקטנטנות ראו את הילדים כל הזמן מחליפים רוק ובצער גידול בנות וכמעט בכל סדרה. אז צאו מזה!!! יש אנשים שמתנשקים בעולם!!!!!! חלאס!

אני מסכימה עם בוחשת בקדרה

בגלל שאת לא מסכימה איתי אני כביכול לא בוגרת? וואו בגלל שמצידך זה בסדר שילדים בכתה ב' ג' וד' יראו את הדברים האלה שבכלל לא מתאימים לגילם זה עושה אותך מאוד בוגרת נכון? כנראה שאין ילדים שאת דואגת לחינוך שלהם אבל לי יש וכן אכפת לי מהחניכות האלה וחבל לי שהן רואות דברים כאלה וגם מקבלות מהם דוגמא ולא לא רק הקטע של יב"ז ומלאני אלא כל התוכן של הסידרה הזאת...

דבר ראשון אני אחת....

עכשיו, נכון שחלק מהתכנים בסדרה לא מתאימים כל כך לילדים קטנים.נכון שהסדרה גדושה בדברים שהם קצת ליותר מבוגרים מילדים בגיל 8. אני באה פה להתנגד לכל אלה שבאים נגד ההומואים והלסביות שהם בסכ"ה בני אדם בדיוק כמוהם. חלק מהידידים הכי טובים שלי הם הומואים... ואפילו חבר טוב של אחת השחקניות מהסדרה הוא הומו. אז תנדו את אותה שחקנית?!מה שקרה אתמול בסדרה זה ששירה קצתה קצת להדליק את שון או שהיא פשוט נורא ארצתה את דנה... אז מה הביג פאקינג דיל פה?!

את לא מבינה

לא מעניין אותי לא הומואים לא לסביות לא אכפת לי שיהיו מה שבא להם אני אומרת שהתכנים לא מתאימים לילדים בגיל הזה נקודה נשים עם נשים גברים עם גברים גברים עם נשים זה לא משנה סקס ברמה כזאת ממש לא מתאים לילדים בגיל הזה נקודה. ואם את חושבת שאני הומופובית אז טעית לגבי אני ממש לא כזאת אני חושבת שלכל אחד יש ת'זכות להיות מה שבא לו והנטייה המינית בכלל לא משנה לי מה שמשנה לי זה התכנים שילדים צריכים להיחשף אליהם נקודה.

למעלה