שרשור פרק 15 שרשרו הנה כל מה שקשור לפרק שישודר ב-18:15 צפייה מהנה
פ פסטיגליסט New member 23/3/06 #1 שרשור פרק 15 ../images/Emo44.gif שרשרו הנה כל מה שקשור לפרק שישודר ב-18:15 צפייה מהנה
פ פסטיגליסט New member 23/3/06 #4 מה ההשערות שלכם לגבי הפרק הבא../images/Emo35.gif מה יעשו הבנות בפגישה? האם הילה תחליט לעזוב עם שימי או להשאר? השערות לפה!
מה ההשערות שלכם לגבי הפרק הבא../images/Emo35.gif מה יעשו הבנות בפגישה? האם הילה תחליט לעזוב עם שימי או להשאר? השערות לפה!
ת תמריקי New member 23/3/06 #5 פרק נחמד! עדין השער העומד של בטי מעצבן.. יופי שוש נפרדה מסער(או סהר..) ושימי
נ נועוש המתוקה New member 23/3/06 #7 אחלה פרק../images/Emo13.gif אני לא יכולה לסבול יותר את סער! הוא כלכך מעצבןןןןןןןןן^%&^#$ חח לא אהבתי את ההבעות שאלינור עשתה כשהיא שרה.. זה היה מצחיק.. ומסכנה הילה חיחי אני מתה על מיכלי הקטנה, היא כזאת בובה!
אחלה פרק../images/Emo13.gif אני לא יכולה לסבול יותר את סער! הוא כלכך מעצבןןןןןןןןן^%&^#$ חח לא אהבתי את ההבעות שאלינור עשתה כשהיא שרה.. זה היה מצחיק.. ומסכנה הילה חיחי אני מתה על מיכלי הקטנה, היא כזאת בובה!
ס סקעתית בעמ האחת New member 23/3/06 #10 פרק חמוד.. איזה מניאק סער, הוא לא נרגע.. הוא כל כך מעצבן אותי!!! גם שימי מעצבן אותי
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 23/3/06 #11 איזה פרק מותח!../images/Emo67.gif ההופעה של דודו הייתה מזה יפה ממ ולדעתי הילה תגיד לשימי שהיא נשארת- אני מקווה...
איזה פרק מותח!../images/Emo67.gif ההופעה של דודו הייתה מזה יפה ממ ולדעתי הילה תגיד לשימי שהיא נשארת- אני מקווה...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 23/3/06 #13 יש עוד 35 דקות שידור חוזר וגם ב23:30 וגם מחר בצהריים ולפני השידור בכורה
י ילד רע 15 New member 23/3/06 #14 יפה, אבל יש בעיה קטנה אחת- אם ההופעה של היום היא יום- שישי, אז למה אלינור אמרה- "מחר אנחנו במונוקול" להילה? הרי הפגישה ב"מונוקול" היא ביום ראשון.
יפה, אבל יש בעיה קטנה אחת- אם ההופעה של היום היא יום- שישי, אז למה אלינור אמרה- "מחר אנחנו במונוקול" להילה? הרי הפגישה ב"מונוקול" היא ביום ראשון.
J Jason2 New member 24/3/06 #23 אולי זה היה אחרי חצות? מה שבאמת לא היה מובן זה ששימי אמר שהוא צריך לקום מוקדם לעבודה ואני לא מכיר חברת בניה שעובדת בשבת בבוקר.
אולי זה היה אחרי חצות? מה שבאמת לא היה מובן זה ששימי אמר שהוא צריך לקום מוקדם לעבודה ואני לא מכיר חברת בניה שעובדת בשבת בבוקר.