שרשור פרק 148!!!

טווול

New member
שרשור פרק 148!!!

אל תחשבו ששכחתי או משו אני לא כתבתי את השם או התקציר כי אני אף פעם לא קוראת את התקציר של הפרק האחרון אז אתם מוזמנים לכתוב אותו :) שידורים נוספים: 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. תהנו
פרק אחרוןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

גדולללללללללל

זאת הפעם הראשונה שהפרק הכי טוב בעונה הוא גם הפרק האחרון שלה. פשוט סאגת סיום אדירה, התפתחות עלילתית גאונית של רובי, ובכלל הרבה קטעים מצחיקים. ללא סוף פרק הסיום הגדול ביותר. גרי הרג אותי בפספוסים
וגם כשהוא שבר את המשלוח של נתן
ושהוא עשה לבטן של רוני "מי זה? מי זה החמוד הזה?" אילן בתור חזיר
ואילן עם הקול הממוחשב חחחחחחח. הריקוד של מר לטין בסוף, ימית עם ה"מה?!?!! מישהו קורא לי". עודד מחבק את הרופא, קובי: "אני לא טרמפולינה". והכי הכי הרג אותי שעודד חשב שסטיבן הוקינג עשה קריירה רק מהמצב הבריאותי שלו
בסך הכול, הייתה עונה טובה. היו בה קצת יותר מדי פרקים גרועים ועודד וגרי היו קצת פחות מצחיקים מהרגיל, אבל אני מצפה לשביעית והפרק הזה הותיר לי תקווה שהיא תתעלה, לפחות על השישית.

AviShai98

New member
פרק גאוני!!!

סגר את כל הסופים והעלילות בצורה מעולה ורובי הגאון
סגר את העונה בפרק סיום גאוני! הייתה בסה"כ עונה ממש טובה ופרקים ממש טובים, עוקפת את 5 אבל 4 לוקחת... חחח היו מלא ציטוטים ודברים מצחיקים היום, עם סטיבן הוקינג
, אילן החזיר והקולות המטופשים, מר לטין ועודד ובמיוחד הריקוד שלהם והפספוסים בסוף עם החבילהXDD

barak97

New member
מה שהכי הרג אותי בפרק הזה... ../images/Emo40.gif

זה הפספוסים. הפרק עצמו שולט אבל הפספוסים פשוט קוראים קודם כל סימון עם ה"מה" במקום "מי" XDDDD זה ישב כלכך טוב ויובל צורח "מה נעשה" XDDDDDDD ויניב עם החבילה ששברה את השולחן OMG זה היה קורע חחחח עם המבט של ימית וההתפקעות אחרי זה

טווול

New member
פרק סיום מעולה!!

אוףףף למה נגמר
אני כבר מחכה בקוצר רוח לפרק הראשון של עונה 7 "אילן בממלכת ההמבורגרי" נשמע פצצה!!! הפרק היה מצחיק ברמות רובי ואלי גאונים איך הם סגרו את כל הסופים,אילן עם המוכונה שקובי מזיז לו תטונים היה גדול!!!!XD בהחלט פרק לדורות הבאים
חיחיחי אין הרבה מה להגיד חוץ מה

למעלה