שרשור פרק 143 -X

טווול

New member
שרשור פרק 143 -X

האקס של דנה מחליט להשקיע בלהקת הפיג'מות וגם בסדרה אבל דנה יכולה למצוא עצמה בחוץ. הפרק משודר בשידור ראשון בשעה 10:25.שידורים נוספים: 15:25, 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. צפייה מהנה!

אחלה פרק

אבל למה לא מוצאים דרך לשלב את דנה וימית ביחד בלי שלאחת מהן יהיו שני משפטים? אבל הקטע של ימית היה מוצלח ביותר.התפוצצתי מצחוק כשהיא סיפרה על הלייזר. ולמה עומר לקח את היומן הלו קיטי של דנה? לדעתי שילבו אותו מאוחר מדי בעלילה. ולמה קראו לבן פרי(השחקן שגילם את עומר)בן סהר?
פרק בלי אילן, מבאס

enigma14

New member
כן...גם אני שמתי לב ל"בן סהר"....

שראיתי בהתחלה את השם בשחקנים האורחים חשבתי שהיה עדיף אם היו משלבים אותו בפרק עם החבר הכדורגלן של ימית,ושראיתי את הפרק חשבתי שזה טעות במידע,אבל אחר כך שהיה כתוב את השם גם בכתוביות של סוף הפרק.....WTF? והיה פרק נחמד,הצחיק אותי הקטע שגרי חשב ששפרה היא עוד אחד מהאנשים שחיפשו את השירות הטכני "לא אין לך קול גברי"
והצחיק אותי גם הקטע הזה עם אילן במסך הלבן "חי-ארמדיל, צומח-אבטיח דומם....-ארמדיל מת!"

פרק סביר

כאילו, היה כמה דברים מצחיקים, ומבחינת עלילה היה גאוני איך הכול התחבר בסוף, ושוב היה ברור שיובל סגל כתב את הפרק, אבל היו יותר מדי קטעים מעצבנים. מודד היה מעפן בפרק הזה. אילן היה לי חסר. וימית פשוט מלכההה
גם כשיש לה 2 משפטים בערך כל הפרק אלה המשפטים הכי מצחיקים: - "אבל אתם צריכים להעיף את דנה מהסדרה" ימית: "יפההה גדוללל" - "אז בגלל זה הוא זרק אותך?" "לא, מסיבות אחרות"
אחת הסצנות הגדולות של העונה.

טווול

New member
אני דווקא אהבתי מאוד תפרק חוץ מאילן שהיה חסר!

הקטע שגרי מסביר לנתן מזה שומר מסך פשוטטט פיצץ אותי מצחווקקXD ימית והלייזר ,באמת שהיה מצחיקקק אבל אילן חסר לי מאוד:( למרות שגם הקטע הדל שלו במסך הלבן היה מצחיק וכל זה שלא אכפת להם להעיף את דנהXDXDXDXDXDXDXDDXDXDXDXD אההה כן כמובן שקובי אמר לעודד שהוא רוצה ביס עודד: אבל זאת היד שלי קובי:אבל יש לך שתיים תהיה חבר חיחחיח XD

kuliv

New member
משעשע לאללה.

הסצנה של דנה עם רובי, הקטע ההזוי עם מס הכנסה, הקטע העוד-יותר הזוי עם המלוואח והחמאה (מהסצנות ההזויות שידעה הסדרה), השומר מסך, ג'ונסי, והציטוט שתפס אותי: "עומר!" "דנה!" "פיפי!!!" אני גם אוהב קצת פרקי האפי אנדינג ב"פיג'מות" שבהם לא הכל חרבנה והם שוב נכשלים, וזהו. אני מסכים עם זה שעלילת המשנה של עומר באה נורא מאוחר, אבל מנגד- בסצנות המעטות שלה היא לא שוס ענק בתוך הפק, כך שמוטב כך.

למעלה