שרשור פרק 141- על פעילויות על טבעיות

שרשור פרק 141- על פעילויות על טבעיות

גרי מכין סרט דוקומנטארי על הסרט הדוקטורומנטארי של הפיג'מות. הפרק משודר בשידור ראשון בשעה 10:25.שידורים נוספים: 15:25, 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. צפייה מהנה!

../images/Emo58.gif

חח פעם ראשונה שמסמנים ספוילר, עשיתי את זה כי אני יודע שיש כאלה שמאוד במתח לגבי הפרק הזה. אז ככה, אני בטוח שיש הרבה מאוד שהתאכזבו
העלו פה תיאוריות וקנספירציות לגבי הפרק הבא, ולא הבנו שבעצם מדובר פשוט מאוד, בסרט. וטכנית גרי לא עשה דבר עם הרבה מאוד היגיון מאחוריו. הקטע שאילן נותן לעודד מכה קטנה ביד, ועודד מחזיר לו, ממש הצחיק אותי. גם כל הראיונות של גרי
למרות שעדיין מציקה לי הדיקציה המוגזמת שלו בעונה הזאת (רק אני שם לב לזה?).

הודעה לגבי השידור החוזר בשעה 19:30

אין היום שידור חוזר בשעה זו בגלל מופע עיר ערוץ הילדים. שאר השידורים כרגיל.

Superboi

New member
ידעתי!!!1../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

היום בבוקר ניסיתי לחשוב מה יקרה, והכי הגיוני זה שהכל בעצם סרט שאמור להראות אמיתי. מאכזב. קיוויתי שיש משהו מאחורי הפיצול אישיות של קובי, ושבאמת לכל דמות שלו יש חיים משל עצמה. לא נורא. אני אוהב פרקים שבהם רואים את אותן סצנות מכמה כיוונים (כמו "סנו-קר" או "טוויסט" הגאוני ב"השמיניה", שגם הוא בוים ע"י רובי).

AviShai98

New member
../images/Emo45.gif מחזק...

פיתחתי לעצמי כל מיני תיאוריות מה יקרה, אחת מהן הייתה שזה סרט מבויים... חבל, הייתי רוצה שימשיכו עם העלילה עם קובי, אבל היה בכל זאת פרק יפה וכל הריאיונות והפלישות של גרי לצילומים היו מצחיקים...
וגם אני מאוד אוהב את הפרקים האלה של אותן סצנות מזוויות צילום שונות. זכור לי הפרק "טוויסט" ב"השמיניה" ושאהבתי אותו מאוד, נראה לי מפרקי הסיום של העונה השנייה, אני אחפש אותו ואראה אותו...

kuliv

New member
../images/Emo58.gif אכזבה רצינית.

פרק ממוחזר נורא, בלי הרבה פאנצ'ים שעובדים. אם בפרק הקודם היה לפחות רעיון מיוחד, אז כאן גם סצנות שלמות שהיו משעשעות אתמול- פשוט שודרו שוב. גם גרי, שאני מאוד מאוד אוהב אותו, לא הצליח להצחיק אותי הפעם. פשוט סתמי ומאכזב. וגם חסכוני-משהו להפקת הסדרה, שני פרקים שמלאים בוואן-שוטים וסצנות שמופיעות שוב ושוב.

אכזבה

פרק מאכזב.אבל היו רגעים משעשעים. אני חושב שקצת מגזימים העונה עם הבדיחות שילדים לא יבינו, בכל זאת מדובר בערוץ הילדים.אם המשך העונה הזו והעונה הבאה ימשיכו כך לא נראה לי שתהיה עונה שמינית.

Superboi

New member
אתה יכול לתת דוגמה לבדיחה כזאת מהפרק?

בעונות 4-5 היו הרבה בדיחות כאלה, ומעל כולן "אפשר להכניס את הקטן שלי לגן שלך?". בעונה הזאת לא שמתי לב להומור כזה.

דוגמת "ירון, אלימלך זורקין מאחורייך"

ובכלל, כל הבדיחות של פרדי ואדי בעונה הזאת הזויות ולא מובנות לילדים.

kuliv

New member
מצד שני, פרדי הורס מצחוק.

המשחקי מילים המטורפים בדמות שלו שברו שיאים העונה. המונולוג של פרדי על הכוכבים שהוא עבד איתם ב"אגדה יפנית" זה כבר מעבר לכל דימיון. "יוקו? או, נו, מה פתאום!" ועוד כמה וכמה כאלה בשטף דיבור של חצי דקה. באמת שאם כבר הומור למבוגרים ב"הפיג'מות"- אז הומור אינטיליגנטי ולאו דווקא גסויות זולות. אני תומך.

למעלה