שרשור פרק 140- פעילויות על טבעיות

שרשור פרק 140- פעילויות על טבעיות

ימית מנסה להכין סרט דוקטורומנטארי אבל פעילויות על טבעיות מפריעות לה .אורחים :רובי דואניאס רבקה גור. הפרק משודר בשידור ראשון בשעה 10:25.שידורים נוספים: 15:25, 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. צפייה מהנה!

פרק טוב ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא לא היה מהכי מצחיקים העונה, אבל אהבתי את העלילה , אפילו היה טיפ טיפה מפחיד
אהבתי ממש את הרעיון שהדמויות של קובי חיות כבר מזמן. הצחיק אותי נורא הקטע שבגלל שזה רובי ולא עודד הם פוחדים
מה מפחיד ברובי? גם ההתנהגות של אילן בראיונות חחח, כרגיל הדמויות של קובי קורעות, ואני מת על ימית. גם גרי עם ה"עסקית ב19.90"

פרק טוב - צפוי מה יקרה מחר ../images/Emo11.gif

|ספוןילר| אולי ספוילר? מה שהפחיד את דנה וימית והכל - זה הסרט של גרי

kuliv

New member
יהיה מגניב אם זה מה שיקרה,

אבל נדמה לי שבמסגרת המחווה ל"פעילות על טבעית", לא יהיה הסבר לאור הלבן שחולף על פני המצלמה ולדבר שתוקף את כולם. זה בדיוק הקונספט של סרטי אימה בשקל. מבוסס על אווירה זולה בלי כל הסבר עלילתי למתרחש, כמו "פרויקט המכשפה מבלייר". אבל אני אוהב מאוד את הרעיון שלך, אם זה יקרה באמת שהסדרה שיחקה אותה בענק ו"פעילויות על טבעיות" יהפוך לפרק הרבה יותר מוצלח בזכות זה

טווול

New member
:S

אני היחידה שיצאה קצת מבולבלת מהפרק הזה??? כאילו אהבתי תפרק נכון הוא לא היה הכי מצחיק אבל ממש אהבתי תעלילה אפילו הפחיד אותי קצת יחיחחי גרי עם השלט עסקית ב19.90 הרג אותי!!! אבל לא הבנתי כל הקטע עם הדמויות היה רק סרט ?? :S ולמה אדי לא רצה לראות את אח שלו??? סתם יצאתי ממש מבולבלת אבל אחלה פרק:)

enigma14

New member
נראה לי שזה בגלל שהיא ניסתה לעמת אותו עם

דמות אחרת,וזה חירפן אותו. על כל מקרה אהבתי את הפרק,אולי הוא לא היה ממש מצחיק אבל אין ספק שהוא היה מעניין ומיסתורי והתייחס למשהו שבשבילנו במשך 7 שנים הוא דבר מובן מאילייו... הצחיק אותי הסיפור של מרסל עם התחפושות שהוא היה קטן,וזה עם השם משפחה מקורי של אדי "היו קוראים לי פוסטמה"

פרק מעולה עם המון ימיתייייייייייייייייייייי

מאוד אהבתי. הקטע של רובי לפני הפתיח ואדי פוסטמה בלטו !

המלצה שלי..../images/Emo131.gif

אל ראו את הפרק הזה לבד, בחושך, ב-2:30 בלילה. פרק כל כך מלחיץ.. אהבתי אותו, למרות שהוא לא היה מצחיק במיוחד.. אבל הוא היה ממש מפחיד ><

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif פרק מפחיד ? מלחיץ ?

אתה רציני ?????????? ( טוב, אולי זה קשור לגיל הצופה...
)

קודם כל, אני בת../images/Emo131.gif

דבר שני, אני בת 16 דבר שלישי, היו בו קטעים שאשכרה הפחידו אותי (ואני שוב אחזור על החלק של הלבד, בחושך, באמצע הלילה..) וחוץ מזה, אתה יודע, יש מצב שקצת הגזמתי בתגובה.. אל תיקח את זה כל כך קשה וברצינות

טווול

New member
גם אני חושבת!

כאילו נכון כולה הפיג'מות אבל ראיתי את זה ב3 וחצי וזה היה קצת מפחיד וב2 בלילה ראיתי גם וכן זה הפחיד קצת אבל לא ברמה של סרט אימה יו נוווו

kuliv

New member
היה נחמד.

באמת שהסרט של גרי מעורר המון המון סקרנות. ואכן ה"עסקית ב-19.90" היה אחד הפאנצ'ים המבדרים של הפרק. והאמת שהרעיון של הפרק היה ממש ממש טוב, אני מקווה שמתישהו יעמיקו בזה אפילו יותר. עניין הדמויות של קובי באמת נהיה מסקרן יותר ויותר.

למעלה