שרשור פרק 139 - וולמן

שרשור פרק 139 - וולמן

פרק 139 - וולמן אחרי שאילן וקובי מכבסים בטעות את ארליך, מגיע לשבעה הדוד שלו, וולמן. הפרק משודר בשידור ראשון בשעה 10:25.שידורים נוספים: 15:25, 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG.
צפייה מהנה!

טווול

New member
וואו פרק ענק! XD

איזה מרגש זה היה !!!! עודדי כזה חמוד וולמן הרג אותי ,נראה לכם שהוא ישתתף בעוד פרקים העונה??
ארליך :( יהי זכרו ברוך
אני חייבת להגיד שאילן בתור חסה עשה לי תפרק XD השיר הסיום ממש ריגש אותיD: אני מצדיעה לנתן ועודדי על פרק מעעעעולה!

הפרק הכי טוב העונה! ../images/Emo47.gif

מהרגע הראשון ידעתי שיובל ועודד כתבו (ראיתי אותם מדברים על הפרק במאחורי הקלעים), ופחדתי שזה יעלה לי את הציפיות יותר מדי, אבל הם התגשמו מעל ומעבר! אני אפרט יותר מאוחר על כמה דברים שממש קרעו אותי.

קטעים שהצחיקו אותי:

- וולמן: "מה זה עודד, יש שם קן נמלים ממש ליד הקבר. למה אתה לא מפנה אותם?" עודד: "כן אני יודע, רציתי לפנות אותם אבל אז הם התחילו להפגין ועם כל המתיחות שיש עכשיו החלטתי לרדת מזה." וולמן: "הומור פוליטי, אה? הסדרה הזאת ממש מאתגרת את הצופים שלה."
קטע גאוני. אני אוהב את הקטעים שלהם בעונה הזאת של לשבור את הקיר הרביעי בפאנץ' ליין קטן ומצחיק. - אדי עם ה"גרי, עוף מהפריים!" והריצה של גרי מחוץ לפריים
- נתן עם נאום ה"תזרום אילן, זה הולך להיות הזוי. תאמין לי, ממש ממש הזוי" - 100 אחוז חבר 100 אחוז כותנה חחחח. וכמובן הקריצות של כולם ובעיקר של אילן על נושא צילום וולמן
בכלל, כל הפרק היה הזוי וכיפי , וזה הפרק שהכי הרגשתי הרגשה פיג'מתית ממנו העונה. הוא הרגיש לי ממש הפיג'מות של עונות 4-5, שהן העונות שהכי אהבתי. (לא שאני לא מת על שלוש הראשונות)

kuliv

New member
מהפרקים שהכי אהבתי העונה.

הבובה מדהימה, נקווה שהיא תופיע עוד בהמשך. אותי הקטע עם הקפפה הצחיק ממש ממש, וגם ההתעלפות של נתן נוכח העובדה שוולמן הופך לאמיתי בסוף. אגב, מה הקטע של 2 העונות האחרונות שכותבי הפרקים מכניסים פאנצ'ים על זה שהם כתבו את הפרק?

AviShai98

New member
פרק ענק!../images/Emo13.gif

וולמן חמוד מאוד, מקווה שהוא ימשיך העונה! הקטע עם הקפפה היה ענק
, גם הצילומים של הלוח שנה ( ובפספוסים איך שאדי צעק: "גרי, צא מהפריים!!" XDD ) והשיר בסוף היה גדול ואהבתי שלוולמן יש חיים משל עצמו... וגם היו עוד הרבה קטעים שאהבתי כמו הקריצות בין כולם, חחח.. אהבתי

למעלה