שרשור פרק 138- ג'ורה

שרשור פרק 138- ג'ורה

פרק 138 - ג'ורה הפיג'מות מייצרים קלטת חינוכית לילדים ללימוד התרבות העיראקית. אורחים :רובי דואניאס, רבקה גור .
צפייה מהנה!
בגלל סוכות, השידור הראשון ישודר בשעה 10:25. פספסתם? לא נורא.שידור חוזר ב-15:25, 19:30, 23:15, 02:20, יום שישי ב-15:20, וב-HOT VOD YOUNG.

וקצת בהרחבה

כאמור, הפרק הכי הזוי בכל העונות . וכן היה קורע. כל הקטעים במסך הלבן כולל הקטעים שקובי הפנה אליהם של הגרוזינים וכו' היו קורעים קורעים קורעים חחחחח. עודד: "אהההה בגלל זה אני שומע מונו כבר שעה!" אני מפה אני מפה אני מפה אני מפה? וווטףףףףףףף. הרג אותי כשעודד ניסה לנגב על אדי את הפינצטה של גרי ואדי נרתע כזה
.. וכמובן ההליכה של נתן.
הפרק נכנס לטופ 5 של העונה לדעתי, אבל לא לטופ 3 ובטח לא למקום הראשון.

וימית אדירה בעונה הזאת

היא מוסיפה פן שלא היה אצל הבנות האחרות בסדרה (אלונה, רוני ודנה)- היא אשכרה אחראית על ההומור. יש לה לא פחות בדיחות וסיטואציות מצחיקות מלכל הבנים של הסדרה.

enigma14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן פרק הזוי ומעולה! "אני מפה אני מפה אני מפה אני מפה אני מפה אני מפה אני מפה..." וגם הפספוסים היו ממש קורעים!בדרך כלל שיש הרבה פספוסים על אותו קטע זה חופר לי,אבל הפעם זה היה כל כך טוב!אשכרה גרי בכה מצחוק!אני יכולה לזרוק ניחוש פרוע שהוא בחצי מהפמים על הקטע הוא צחק על ההליכה של נתן שבאמת הייתה קורעת!

טווול

New member
אתם רציניים שראיתם תפרק באיזה 10 בבוקר...

הסיבה ההיחידה שאני ערה עכשיו היא שבן דוד שלי התקשר ושאל אותי עם ראיתי תפרק:S אנשיייים חופש!!!!!!!!!!!!!!!!1 מותר לקום ב14:00 חיחיחיח אבל בכיף עם אתם מצליחים לקוםP: שמעתי שהיה פרק אדיר אני יגיב אחרי השידור ב3 :)

אני רואה באינטרנט יום אחרי ../images/Emo223.gif

לא יוצא לי לראות באותו יום~ ואי שמעו, זה היה פרק ממש ממש מצחיק.
אין, הם הרגו אותי! נתן: "כןן תלמד אותנו תלמד אותנוו" גרי: "נתן, אני מזהיר אותך!"

../images/Emo6.gif הפספוסים האלה הרגו אותי

ללא ספק הפספוסים הכי מצחיקים שהי אי פעם! הרעיון לפרק אדיר
כבר הורדתי את הפרק וראיתי אותו 3 פעמים

זה לא משתווה לפספוסים הבאים:

- גרי ב"בלתי מושגת" מסביר לקובי למה הוא לא דפק אותם ברעיון של הסדרת ריאליטי. - גרי צועק על רוני בקול גבוה "נו מההה איך את לא מבינה אייךךךךךךךךךךךךךךךךךך" בפרק שהוא אכל פרה עם פיצול אישיות
- מרסל פוארו מתכנן את הפריצה למקלט ההמבורגרי.

enigma14

New member
הפספוס הכי טוב לדעתי

זה הפספוס של המסיבת הפתעה כשהכיור התמוטט בעונה הראשונה

barak97

New member
פרק הזוייי ../images/Emo40.gif

ממש מטורף! ולא במובן הטוב, לדעתי. אבל מידי פעם צריך כזה פרק
ממש נקרעתי מה"שעה אני שומע מונו מונו בסטריאו"
וואי הפספוסים פה באמת קרועים XDDDD נתן עם הפזילה וההליכה מוזרה וואי זה פרק הזוייייייי חחחחחחחחח

טווול

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD

בהחלט אחד הפרקים המצחיקים ביותר!!!!! נקרעתי לגזרים חיחיחיחיחיחיחחי אפילו הם בעצמם לא עמדו בזה וצברו כמות פספוסים מרשימה ביותר P: אחלה פרק הזכיר לי את פיק פיק פוק גם פרק שאהבתי מאוד:) אני ממש אוהבת את זה שדיללו את דנה מהעלילות וימיתי חזרה להיות הבחורה שלנו ,כמעט ולא רואים אותה בפרקים D: בהחלט נכנס לרשימת הפרקים האהובים:)

shoham95

New member
פרק חמוד.

היו קטעים שזה היה קצת מאולץ וחופר, אבל באופן כללי היה חמוד. היו קטעים ממש מצחיקים, ובכלל כל הקטעים עם דורה... "מהבולה, אסור לך לחרפן!"
(באמת, תמיד הצחיק אותי שחטפני מקשיב להם
) בקיצור, פרק חמוד. רק 2 דברים- 1. דנה ממש מעיקה
2. לא הבנתי, בתחילת הפרק אמרו משהו על זה שהחזירו את נתן לסדרה, הוא לא היה בעונה החמישית?
(לא ממש עקבתי אחריה...)

shoham95

New member
למה?

וראיתי את הפרק הראשון- זכור לי שהוא היה בו... רק אח"כ הוא פרש?

למעלה