שרשור פרק 136- הצמיד

שרשור פרק 136- הצמיד

האם השקר של אודי יגרום לכך שבן יחזור לחייה של מיטל?

האם רון אשכנזי הכדורסלן יהפוך לעמרי הדוגמן?

האם השכונה תרוויח ממלחמות דרורה-סוזי?

ומתי לירון יגלה לרחלי את הסוד?

אגב- הצמיד ירוק, כמו שגילינו בפרק הקודם שקראו לו הצמיד... בתחילת העונה השנייה. נגמרו לנו השמות לפרקים?

דרורה- מנהיגת העתיד (אלפיים מאתיים ומשהו...)

"רגלי זהב" זה הכינוי שלו. רחלי קרובה לדורי, אבל מעניין מה יקרה כשהיא תגלה על הרגשות שלה.
&nbsp
מצליח, לא היית אמור לעזור לה? לא משנה, כולכם עבדי ההיסטוריה. לא, אבל רק אגם נפלה לרגליו. ומה באמת איתך ועם בנות? יופי, יופי, אני מת על בן דינר.
&nbsp
בן, תמשיך, אני אממן את השיחות! אגב, הם עושים את אותן התנועות עם הידיים.
&nbsp
רחלי מקנאה? לירון לא בוחר בזמנים טובים. זאת המועצה החדשה של דרורה. רחלי, הכול באשמת הטמטום שלך בעונה הקודמת!
&nbsp
מה הם קשורים עכשיו... ומה מתכננים לה... אגב, טירמיסו יותר טוב מסלט ביצים. רק אומר.
&nbsp
זאת פה אשמה בהעלמת הפסל. אולי נועה יורדת על העלילות של גיורא.
&nbsp
המסעדה לא כשרה? אנחנו פשוט לא סומכים עלייך אחרי מה שעשית, לילוש. החתיך הזה לא נדיר. מה דחוף להראות את הסצנה הזאת? כאילו, חמוד והכול, אבל לא קשור לכלום. או, הנה סיבה.
&nbsp
אולי שמישהו יישאר למעלה לכל מקרה? נורא חכם.
&nbsp
סתווית, תמשיכי לשעמם את מיטל. בבקשה. אגב, יוסטיניאנוס היה ביזנטי ולא כמו שסתווית אומרת, השקרנית הזאת! זאת שאלה מכשילה, נפטר זה רק יהודי. ו-565.
&nbsp
המשטרה? נו, באמת... מאז שהשר לשעבר איבד את זיכרונו זה כבר לא פועל. לא יפה לעשות ככה לחברת חמיצר, דקלה.
&nbsp
אבל זה נחשב חלק מהשכונה? גם לירון הורס דברים. מה קורה במערה פה? אין מערות של הלמוט שאפשר להראות?
&nbsp
רחלי! למדוד סנטימטר קדימה?! השתגעת?! לא יעזור לך, רחלי. יש נפילה ענקית במספר אוהדי ברצלונה. אתם לא תאהבו ברצלונה אחרי היום! בטח לא את מסי! יופי רחלירון. נחמד.
&nbsp
לא יפה, דקלה. אה... כן ניידת?!
&nbsp
רועי, העיקר צחקת עליי. אז גם אני צוחק עליך! חה חה חה!
&nbsp
חייבים לקבץ את כל האוכל שיונינה מכינה. מעקודה. יפה מיטל. נכון. רק בפעם הקודמת שאמרת את זה בסוף גמרתם ביחד. תוותר, אודי. כדאי לך.
&nbsp
לא יהיה נחמד, רחלי. ממש לא.

אגב רועי (ספוילרים לשבוע הבא)

התקצירים בשבוע הבא מה זה לא יפים בשבילך.
&nbsp
"רחלי ולירון עוד מסתירים סודות אחד מהשנייה"
&nbsp
"המצב בין רחלי ולירון מחמיר"
&nbsp
"הפיצוץ בין רחלי ולירון בלתי נמנע"
&nbsp
אני לא אתפלא אם התקציר של יום רביעי זה "רועי, עדיף שתגמור עם זה וזהו".

Roei152

Well-known member
מנהל
ככה אתה גומל לי ?
בסדרה שאני הבאתי לידיעתך שהזוג שלך עומד לחזור??
העיקר ששבחממה האהבה האמיתית ניצחה ...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

"הבאת לידיעתי"... אני לא קראתי ספוילרים לבד?

זה לא אני שגומל לך, זאת נועה, וחוץ מזה, אלו התקצירים ופשוט שעשע אותי לחשוב עליך בהקשר הזה.
&nbsp
נו, אז לכל אחד מאיתנו יש את הזוג השנוא עליו שניצח... אצלך זה דורחלי, אצלי זה לילוק (שזה זוג לענייני פוליטיקה וזהו) ואצל מירי זה דניאללי.
&nbsp
בפעם הבאה אל תבוא ותנסה לנפנף לי בליטמן בכדברא אחרת יהרסו לך עוד מלא זוגות! שנאמר, כל הפוסל מעיד על עיסויו, בן חממה.

אני רק מזהיר את רועי

פשוט שלושה פרקים רצופים ממש לפני סוף העונה שמביאים לפיצוץ, בלי שרחלי יודעת על דורי בכלל...
&nbsp
פשוט לא יהיה נחמד עבורו.
&nbsp
אני רק מרכך את המכה בשבילו.
&nbsp
וזה לא שהייתם נחמדים אליי עם לוק!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
לא צריך את זה תודה רבה!!!!!
אני לפחות הייתי בעד זה שלוק ימשיך עם אריאנה ויהרג בסוף!!! אני אומנם מסמפאט את ליטמן , אבל התפדים שלו הפכו למוגזמים , מאז שנעלם מנעלמים ...\
במקום להיות מאוהב עעד הסוף באחת, הוא מסתבך עם שלושה נשים בשלאטון הצללים...

עכשיו אתה מבין, רועי? ואני בסך הכול מממש את המשוואה שלך

הרי המשוואה היא: מפרקים לרועי זוג אהוב = רועי מתרגז = חומר חם לפורום...
&nbsp
סוף הסדרה, כולם פה זועמים ורק אני מבסוט וישן בלילה בשקט. מה אכפת לי מלירון או מזה שמיטל עם איזה דביל עם פתגמים מוזרים... מצליח? לא אכפת לי ממנו...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז לי יש הסכם עם דורי
מה ? אתה הכתקת ממני בדיחות , לי מותתר להעתיק ממך , חחהחהחה
שזה רק לכאורה שהיא מאוהבת ברחלי , ברגע שהעונה תגנמ היא חוזרת להיות אלישבע , וגל חוזר להיות בנג'י בכיפת ברזל בשביל דר \ והם יוצאים מהשכונה ...
שדה רק מבצע צבאי שלל כיפת ברזל

רועי, אתה פותח פה טיפת פנדורה!!!!!

כי אם ככה, אז גם ליטמן אחרי החממה חזר להיות דניאל הבן וגאיה חזרה להיות דודה רונה והכול היה טריק של דודה רונה לקחת את דניאל הבן ולהשיג כסף מנירית. נירית חכמה אז היא הפכה לסוזי כדי להוכיח שגם היא יכולה לשחק את המשחק.
&nbsp
מה שיקרה אחר כך זה עניין שלך. העיקר זה שאוכל לצחוק עליכם סופסוף.

שיר m

Well-known member
אממ

רחלי מעצבנת כמו תמיד

אודי בתזמון גרוע

מיטל מתוסבכת...

שלומי ולילוש:):)

סופסוף למיטל יש עלילה!!!!!!

זאת העלילה הכי מעניינת שהייתה לה מאז החברות עם לירון.
&nbsp
הנה דילמה!

למעלה