דרורה- מנהיגת העתיד (אלפיים מאתיים ומשהו...)
"רגלי זהב" זה הכינוי שלו. רחלי קרובה לדורי, אבל מעניין מה יקרה כשהיא תגלה על הרגשות שלה.

מצליח, לא היית אמור לעזור לה? לא משנה, כולכם עבדי ההיסטוריה. לא, אבל רק אגם נפלה לרגליו. ומה באמת איתך ועם בנות? יופי, יופי, אני מת על בן דינר.

בן, תמשיך, אני אממן את השיחות! אגב, הם עושים את אותן התנועות עם הידיים.

רחלי מקנאה? לירון לא בוחר בזמנים טובים. זאת המועצה החדשה של דרורה. רחלי, הכול באשמת הטמטום שלך בעונה הקודמת!

מה הם קשורים עכשיו... ומה מתכננים לה... אגב, טירמיסו יותר טוב מסלט ביצים. רק אומר.

זאת פה אשמה בהעלמת הפסל. אולי נועה יורדת על העלילות של גיורא.

המסעדה לא כשרה? אנחנו פשוט לא סומכים עלייך אחרי מה שעשית, לילוש. החתיך הזה לא נדיר. מה דחוף להראות את הסצנה הזאת? כאילו, חמוד והכול, אבל לא קשור לכלום. או, הנה סיבה.

אולי שמישהו יישאר למעלה לכל מקרה? נורא חכם.

סתווית, תמשיכי לשעמם את מיטל. בבקשה. אגב, יוסטיניאנוס היה ביזנטי ולא כמו שסתווית אומרת, השקרנית הזאת! זאת שאלה מכשילה, נפטר זה רק יהודי. ו-565.

המשטרה? נו, באמת... מאז שהשר לשעבר איבד את זיכרונו זה כבר לא פועל. לא יפה לעשות ככה לחברת חמיצר, דקלה.

אבל זה נחשב חלק מהשכונה? גם לירון הורס דברים. מה קורה במערה פה? אין מערות של הלמוט שאפשר להראות?

רחלי! למדוד סנטימטר קדימה?! השתגעת?! לא יעזור לך, רחלי. יש נפילה ענקית במספר אוהדי ברצלונה. אתם לא תאהבו ברצלונה אחרי היום! בטח לא את מסי! יופי רחלירון. נחמד.

לא יפה, דקלה. אה... כן ניידת?!

רועי, העיקר צחקת עליי. אז גם אני צוחק עליך! חה חה חה!

חייבים לקבץ את כל האוכל שיונינה מכינה. מעקודה. יפה מיטל. נכון. רק בפעם הקודמת שאמרת את זה בסוף גמרתם ביחד. תוותר, אודי. כדאי לך.

לא יהיה נחמד, רחלי. ממש לא.