שרשור פרק 134 - צמחוני נגד מנדלבאום חלק ו'

טווול

New member
שרשור פרק 134 - צמחוני נגד מנדלבאום חלק ו'

לפיג'מות אין עלילת משנה כי גרי נעלם, האם יהיה אפשר להציל אותו מצמחוני שבכלא? אורחים : ניר רון, רובי דואניאס, נדב אסולין, רבקה גור. צפייה מהנה! פספסתם? לא נורא.שידור חוזר ב-19:30, 22:30, לפרפרי הלילה בשעה 01:20 וב-HOT VOD YOUNG.

התחיל מעולה, נגמר רע

אהבתי מאוד את הרעיון של סצנות שהוקדם זמנם והביצוע היה מצויין. כולם הצחיקו אותי- ימית עם ה"נו מה קורה" הקטן בסוף הסצנה, נתן עם ה"אין פה אף אחד", ואילן עם ה"עודד!!! הם חזרו אלינו!" והפרצוף למצלמה
גם הפיצה אננס של עודד היה מצחיק. אבל אחר כך זה התדרדר. גרי היה על סף המעיק בפרק הזה, צמחוני היה יותר מפחיד ממצחיק, והייתה הרגשה של הימרחות. סך הכול לא מהפרקים שאני אזכור. אם היו מחברים אותו לפרק "פינג" שהחצי הראשון שלו היה גרוע והשני מעולה היינו מקבלים פרק טוב מאוד.

kuliv

New member
אם להמשיך את גזרת הממורמרים-

מה שהיה נפלא בצמחוני ומנדלבאום בעונות 3-4 היה שהמאבק ביניהם היה קשור בתפקיד כלשהו והפיג'מות היו נכנסים לאינטריגות ותוכניות כדי להוציא את גרי מזה. גם בעונה הקודמת וגם עכשיו משום מה בדש מעורב בזה שלא לצורך, העלילה מתעסקת יותר מדי בזה "שזו סדרת טלוויזיה" ולא פשוט במאבק בין צמחוני למנדלבאום. בעונה 4 פרק ההמשך היה מעולה וכל התכנית עם רוזנפלד ורוזנצווייג הייתה שנונה ומעולה. בדש צריך להישאר בשלו.

טווול

New member
היה אחלה פרק אני ממש אהבתי:)

חחחחחחחח איזה מצחיק שהזכירו תפורום ,חמודים:)

AviShai98

New member
חחח פרק יפהה ../images/Emo6.gif

כל הקטעים בהתחלה עם הבלבולים בסצנות היו מצחיקים ועם נתן שלא יודע לאלתר
הקטעים עם גרי וצמחוני גם היו גדולים וכהן מ"מנדלבאום בלש פרטי" ו"פרק 3 עונה 5 קלאסי" חזר.. וגם הזכירו את הפורום..
מעניין אם גם בעונה הבאה יהיה חלק נוסף של צמחוני נגד מנדלבאום, כמה חלקים שלא יהיה זה עדיין מצחיק

רק אני חושבת שצמחוני מיצה את עצמו?../images/Emo131.gif

את הפרקים הראשונים עם צמחוני ממש אהבתי, שגרי רץ לראשות העיר, אבל מאז זה נראה כאילו לא היה רעיון לפרק אז דוחפים עוד פרק עם צמחוני.. זה כבר ממש נמאס.. אבל אהבתי את הקטע עם הסצנות שמתחילות מאוחר XD

רוני92

New member
גם אני חושבת כמוך...

בהתחלה זה עוד מצחיק והכל אבל כשמותחים את זה כמו מסטיק כבר אין לזה טעם... הקיצר-היה אחלה של פרק באופן כללי

למעלה