שרשור פרק 11

harar8

New member
שרשור פרק 11

היה פרק מעולה!!! מסכן מיטאני איך שהוא הפסיד את הכסף אבל טוב שהיקראו זכה בו בחזרה^_^ והאיש הזה כל כך עיצבן אותי

PENELO

New member
נכון שהאיש היה מעצבן ..><;

אבל סאי *~* הראה לו מה זה *______* סאי ... *נמסה* מיטאני חמוד *.* היקארו חמוד ^.~ וסאי מושי מושלם כרגיל D: פרק טוב *~*

S h e d o n i t

New member
פרק חמדמד ביותר^___^../images/Emo11.gif

מיטאני אולי מסכן, אבלבל הוא סוף סוף למד את הלקח שאסור לרמות! ולמזלו יש את סאי והיקארו, שיוכלו לכסח לאיש המעצבן הזה ת'צורה! האיש הזה שמאלי!?, טוף נו אז נבתר לו הפעם... XDDDDDDDDDDDDDDD סתמתם!

Meiko

New member
פרק נחמד.

סאי צדק,אפילו אם מיטאני היה צריך ללמוד לקח,זה היה פשוט אכזרי מדי. אבל סאי והיקארו כיסחו לבריון הזה ת'צורה!

eden242

New member
וזה עדיף

כי יש מלא אנימות שבהן הדמות האצילית וההיסטורית (תהרגו אותי אם אני יודעת מהזה) היא יותר מדיי.. אצילית והיסטורית.

מיטאני ;__;

פאק. כמעט שבכיתי בקטע שהוא רץ ;[ *מחבקת את מיטאני* כ"כ אומלל ומסכן... ;___; ו...ו...סאי כזה נסגד~!! *O* אני שונאת את האיש הרע והגדול הזה! ><;

koko123

New member
פרק מעולה../images/Emo194.gif

איזה חמוד מיטאני ואיך הבריון המגעיל הזה לקח לו את כל הכסף אבל מזל שהיקארו וסאי כיסחו אותו XD יש משהו שלא הבנתי הזקן מהמקום הזה איפה שמיטאני שיחק הוא הזמין את הביריון לשחק נגד מיטאני או שהוא בא לבד?

געעע!!! פרק יפה!!

אבל האיש הזה היה מטריד....!! יחיחיחייייחיחיחיח וואי כמה זמן לא כתבתי פה...! לייק! הרבה! עחעחעח טוב ביי

למעלה