אני אגיד לכם מי המטרה האמיתית של בן דינר!!!!!!!!!!!
המטרה האמיתית היא- דרורה. הלא היא הלנה. אימא של בן, שהיא סנדרה "ריקי רוזן" שדה, לא מוכנה שתהיה עוד מתחרה על תואר "האשכנזיפאטית של המדינה"!

בתכל'ס אודי צודק... בשביל שביתה צריך רגש, ואת זה אין לסתווית! יופי, ממש נחמד, רחלי, כמעט נתפסת. חברים, היא פשוט תכתיב לכם. כן, צדקתי. אולי תגידו לנמרוד וג'וני שככה זה יהיה מעכשיו ואז הם יסכימו לשבות...

זה לא כזה ריב רציני. זה יותר מצחיק... ג'סי פעם אמרה משהו כזה...

סתווית. את לא תלמדי על המסדרון הפולני בלי פאתוס. זה היה חשוב! אותו מוצא לים שפולין ביקשה, ובעצם חצה את גרמניה לשניים... מה שכמובן עורר רגשות נקמה, ורצון לכבוש את פולין. רגע! מה עם הבוחן?! ואנשי הכתוביות, היא אמרה פרוסיה, לא רוסיה. אני יודע מה יטריף את סתווית... אני יודע, הו אני יודע... כן. בדיוק, רחלי. בדיוק. קלוז אפ נחמד.

אודי, למה אתה לא מעכב?!

לירון גבוה יותר מסתווית! אני לא מאמין, זה אותו חומר שאודי עבר עליו איתו!

לא. אילנה, לא. את לא יודעת כלום?! רגע, הגמדים היו בפרק הראשון! גדול! המוזיקה הלא מתאימה לריב.

סתווית... סתווית, בשקט. איך ידעת, ג'וני כישלוני?! הם מסתכלים על קולר! על נועה קולר, יותר נכון, אבל כן. יופי, רום, שורה. אוקיי, זאת מורה משת"פית.

יצירתית, ויקי. מי מינה אותו למפקד?! בקיצור, ויק, את בצבא.

לא נראה לי שבנדה יצליח בזה. נכון, הן אפונה וגזר ואתה בטטה. היא עשתה פן במספרה אחרת! וואו, נחצו פה קווים, מה זה קווים!

כן, קורה כאן משהו מתחת לאף, זה שנתנו לך טקסט אומר משהו. אגב, פעם קודמת סתם הסתבכתם עם המטה. אז תחשבו. איך מליפיק אכזר הפך לכזה...

אימא שלך מורה, רחלי!

עוד קו נחצה.

עלילה קורעת. לך, בנדה! לך תגיד לה! לא, הוא לא שם לב. בנדה, זה לא יעבוד. זאת שיטת אהרן, אבל רק ביהודים באים אתה אהרן, וגם שם אתה רק הזיה של יניב ביטון. אה, רגע, אהרן, בעצם... המטה...

איך עכשיו? איך? או או... טוב, רחלי יוצאת החוצה. זה לא חדש. וואו, רחלי. וואו.

או או... בנדה... זאת הבעיה בשיטה הזאת. טוב, הן מאוחדות. נגדו.

סתווית, אל תוותרי להם! גם אצלי בספרייה מתלוננים על המזגן, אין להם אלוהים! אודי יכול להקריא בע"פ ולא ידעו. יופי, ג'וני. נהדר. רגע. מה 15 במאי?! האחד במאי, האחד במאי, למה הסדרה הזאת תמיד מעוותת היסטוריה?! ג'וני, הקראת בפאתוס! סתווית גווארה!

העם דורש קצף איכותי! העם דורש קצף איכותי!

עוד פעם אלה... טוב, צודק, בנדה. בפעם הראשונה ראש כלכלי. התאחדו!

מי אלו כל אלו? סתווית מנהיגת הפועלים. סתווית, אני ממליץ לך להירגע, תכף אלחנן יבוא לעצור את השביתה. יאללה, אילת.

אז זה מתחיל. יותר נכון, רק שבוע הבא. אבל מה יקרה מחר... זאת שאלה.