שרשור פרק 1

hagayx

New member
רק בגלל המבטא שלהם אני אראה את זה../images/Emo3.gif

למה יש להם מבטא כל כך בריטי? זה בניו-זילנד לא? תגידו יש אפשרות לראות איפה שהוא באיטרנט את הפרק האחרון של העונה החמישית? הייתי בחו"ל ופיספסתי אותו

uuu8

New member
גמאני פספסתי..ראיתי ביוטיוב../images/Emo7.gif

הנה קישור: >>>>כאן<<<<<. וכנראה שאני לא אוכל לראות את המחר החדש.. זה קשור איכשהו?? ז"א זה ממש המשך או שסתם?

זה נראה כמו סתם..

זה אותו עיקרון..אין מבוגרים והילדים שורדים בכוחות עצמם וזה, אבל אין שם את אותם השחקנים, והם לא מדברים על השחקנים הקודמים (חוץ מבריי שהוא כמו אל), אז בעיקרון.. זה לא המשך, זה יותר בכיוון של סדרה מקבילה.

אין לה מבטא בריטי, זה מבטא אוסטרלי, וגם בקושי

מבטא בריטי נשמע יותר גבוה וצייצני, לפעמים קצת קשה להבדיל, אבל פה אין שום מקום לטעות, אין בריטים. אבל גם המטא האוסטרלי או ניו זילנדי שלהם לא ממש בולט, אצל חלקם, אבל גם בשבט זה היה ככה עד שרואים אותם בקטעים ביוטיוב ושומעים שם את המבטא שלהם חח, איזה חמודים הם עם המבטא חח (...אוו, געגועים...)

זה היה מבולגן כל כך

לא הבנתי כמעט כלום חוץ מזה שהם גרים ביער, שיש שני שבטים ביער, ושיש את הרעים ההם. אה, והמכונות כמובן. מה הקטע עם הסגידה לבריי?

its only ma

New member
הסגידה לבריי-

זה כאילו הם הצאצאים שלו אז הם מתייחסים אליו כאילו הוא אל...

hagayx

New member
רק בגלל המבטא שלהם אני אראה את זה../images/Emo3.gif

למה יש להם מבטא כל כך בריטי? זה בניו-זילנד לא? תגידו יש אפשרות לראות איפה שהוא באיטרנט את הפרק האחרון של העונה החמישית? הייתי בחו"ל ופיספסתי אותו

Slow Cheetah

New member
פרק דיי מזעזע.

כ"כ מודגש שזה סדרה-בת להשבט, הכל שם כ"כ דומה להשבט, אבל בצורה עלובה ופתטית. יש את הזה המשוטט שמצטרף בערך סטייל בריי. את הזה שמנסה לגרש אותו סטייל לקס. את הרמוני והחבר שלה סטייל זוט ואבוני פחות משוגעים ויותר קטנים. את אמבר בתור פייגר או מה שזה לא יהיה. פשוט חיקוי עלוב. למרות שאני בטח בסוף אראה את זה, אני רואה כמעט כל דבר

משו כאן כל כך הזוי!

לא הבנתי איך ילד בן 8 השתלט על כל המעוותים שיש מעוותים בני איזה 13???? ממש לא הבנתי איך! ומה החרא הזה עם המכונות?הם יותר עניים ממה שהשחקנים ב"השבט" היו בעונה השנייה... ועאלק "בריי הגדול!" וגם "אנא הצל אותנו מזוט הרשע"!! הלווווווו!!!!הם האלים אמנם אבל אם אתם הייתם לומדים היסטוריה הייתם מבינים שהם היו אחים ואם בריי היה שומע אתכם הוא היה נותן לכם מכות?!

its only ma

New member
המכונות-

נכון בסוף השבט אז זוט השתלט על העיר מהמחשב? יופי>< אז זה התפתח ואז המכונות נוצרו כאילו זוט יצר אותן כי זה מכונות שחושבות לבד אין אפחד בפני םאו משו כזה >< אז זוט עשה את זה או משו כזה.. ככה אני הבנתי את זה...^^

אבל העיר התפוצצה, כלום לא נוצר

הנגיף התפרץ בפעם השניה והעיר התפוצצה בפרק האחרון אין מצב שזוט יצר את המכונות, כלומר אין מצב שהמחשב יצר את זה, מישהו אחר יצר אותם ובטח נראה למה ומי בהמשך.

למעלה