שרשור פרק שתיים D: היה ממש יפה. -מסוקרנת בנוגע להמשך-
J JeeChan New member 24/5/06 #2 ../images/Emo45.gif DDDDDDDDDDDDD: עוד פרק מעולה *_* שאורן יוצא למסע >: די אני אוהב אותו >: זה נראה לי הסדרה היחידה בחיי שגרמה לי באמת לרצות ששני דמויות (שאורן וסאקורה) יהיו ביחד.
../images/Emo45.gif DDDDDDDDDDDDD: עוד פרק מעולה *_* שאורן יוצא למסע >: די אני אוהב אותו >: זה נראה לי הסדרה היחידה בחיי שגרמה לי באמת לרצות ששני דמויות (שאורן וסאקורה) יהיו ביחד.
ש שאלמור New member 24/5/06 #6 ../images/Emo28.gifזה היה פורום על סאקורה ואז הסידרה נגמרה והיו שידורים חוזרים ולאט לאט נטשו פה אנשים ואז זה הפך לסאקורה וטסובאסה-ולפי דעתי לא הרבה אנשים קראו את המנגה או ראו את הסידרה אז לא הגיעו הרבה ועכשיו זה קלאמפ ואנשים מתילים להגיע...
../images/Emo28.gifזה היה פורום על סאקורה ואז הסידרה נגמרה והיו שידורים חוזרים ולאט לאט נטשו פה אנשים ואז זה הפך לסאקורה וטסובאסה-ולפי דעתי לא הרבה אנשים קראו את המנגה או ראו את הסידרה אז לא הגיעו הרבה ועכשיו זה קלאמפ ואנשים מתילים להגיע...
ש שאלמור New member 24/5/06 #5 ../images/Emo28.gifהיה פרק ממש חמוט ^^ ייאווו איזה מתח בבבהההה בווווווו מחר מתכונת במטמתיקה -זה דיי משפיע אנשים...
../images/Emo28.gifהיה פרק ממש חמוט ^^ ייאווו איזה מתח בבבהההה בווווווו מחר מתכונת במטמתיקה -זה דיי משפיע אנשים...
ש שאלמור New member 24/5/06 #8 ../images/Emo28.gifפאי חמוד אבל תמיד דבוק לו לפנים חיוך כזה שגורם לו להיראות מטומטם...
A Ayelet chan New member 25/5/06 #11 מתישהו במאנגה T_T זה נורא חמוד. ופאי כזה עושה פרצוף של "אוי לא! הוא גילה אותי!" XDDD
נ ניא וירקות New member 25/5/06 #13 הו נכון O: ספוילר לאנימה- בפרק שסאיוראן פוגש את ההוא שלימד אותו להילחם! ואז פאי ומוקונה נשארים לבד והיה בניהם רגע רומנטי XD
הו נכון O: ספוילר לאנימה- בפרק שסאיוראן פוגש את ההוא שלימד אותו להילחם! ואז פאי ומוקונה נשארים לבד והיה בניהם רגע רומנטי XD
F Fay Wood New member 26/5/06 #16 ../images/Emo45.gif~~ T.T ../images/Emo168.gif אעע, תסבירו כבר על פאיי!!1@#$ ><
N nadav1232 New member 26/5/06 #17 נצל"ש - פורום מוזיקה יפנית נפתח../images/Emo41.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1578 תהנו! ^_^
נצל"ש - פורום מוזיקה יפנית נפתח../images/Emo41.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1578 תהנו! ^_^