שרשור פרק שבועי 617
+

Haunted

New member
שרשור פרק שבועי 617 ../images/Emo58.gif + ../images/Emo207.gif

ראשית, אני רוצה לציין שוב כי למרות שיפתחו שרשורי פרקים בהתאם לשידורים בארה"ב, יפתחו גם שרשורי פרקים בהתאם לשידורים בארץ, כדי להתחשב גם במי שמחכה לשידור העונה בארץ. גולשים בפורום מוזמנים גם כן לפתוח שרשורי פרקים, אל תחכו שאני אעשה את זה. כמו כן לא לשכוח לסמן את נושא השרשור ב-
. ולענייננו - 617 - "Walk Like a Man" השבוע, איי ג'יי מתמודד עם דכאון. בינתיים, אבא של קלי מפתח סכסוך חדש בין כריסטופר לפולי. אני חושב שהשבוע יהיה פרק מעניין, לאור הפרידה הפתאומית של איי ג'יי ובלנקה. כריסטופר ופולי רבים שוב.. טוב נו, מה חדש
נצל"ש עדכנתי את מערכת הסקרים. תוכלו למצוא 2 סקרים לגבי שתי השאלות הכי חשובות של עונת הסיום. הביאו את דעכתם.

Haunted

New member
פרק לא רע ../images/Emo58.gif

פרק כריסטופר קלאסי. חבל שהוא הדרדר שוב לשתיה... אפשר לרשום עוד חיסול לאוסף

DeepThoughts

New member
ספוילר

כשכריס הרג את התסריטאי ההוא כמעט צעקתי "אבל למה?" אני אף פעם לא מבינה איך הם מוכנים לרצוח מישהו ברגע אחד ואז להתחבק איתו ולשתות איתו בשניה אחרי. אה כן וכריס שוב שיכור הרגשתי רע כלפי אייג'יי

קים19

New member
בדיוק עכשיו סיימיתי לראות את 617 ../images/Emo58.gif

פרק פשוט מעולה,דבר אחד בטוח טוני מכעיס המון אנשים וצובר לעצמו המון אויבים ,אולי זה רמז ענק לגבי הסוף. נורא אהבתי את השיחה של טוני עם דוקטור מלפי במיוחד מה שהוא אומר לה בסוף השיחה,בקיצור פרק מעולה.

c l i f f o r d

New member
דעתי על הפרק

פרק לא רע בכלל כריסטופר שוב נופל בפח שהוא טומן לעצמו, כואב לי לראות את הדמות האהובה עליי בסדרה במצב שכזה.אני חושב, וזו רק דעתי, שכריסטופר יהפוך סופו של דבר למודיע של הבולשת ( יכול להיות שדווקא הערבים יפילו אותו בפח ויאלצו אותו לשתף פעולה, ההלשנה על הערבי שכידוע כריס עשה איתו עסקים מפוקפקים תפיל אותו. הסוכן האריס בכלל מתחזה לכך שהוא הועבר לעיסוק בטרור)

Haunted

New member
תאורייה מעניינת ../images/Emo45.gif

אני כמעט בטוח שיהיה משהו גדול עם הערבים. לא סתם הכניסו אותם לסדרה, ולא סתם מדברים על פעולות טרור כל כמה פרקים... חלקכם בטח תחלקו עלי, אבל יש לי הרגשה שאדריאנה לא מתה, והמוות שלה בויים.

c l i f f o r d

New member
אוקיי

בקשר לאדרינאנה, בוא נזכור שכבר עברו כמה שנים טובות מאז שסיל הרג אותה כביכול. אם היא חיה אז היכן היא ולשם מה? מעבר לכך אם אני לא טועה שמעו טוב את היריות של סיל לעברה, בסדרה ריאליסטית כמו סופרנוס( בניגוד לאבודים לדוג' או סתם אופרת סבון זולה
) לא נהוג "להרוג מישהו" ואז להחזירו לחיים.

Haunted

New member
כן, אבל

אם תשים לב, לא רואים אותה מתה בצורה ברורה. בסופרנוס, כשמישהו מחוסל, אז בדר"כ רואים הרבה שפריצים של דם, או חתיכת מוח עפות למינהן. גופתה של אדריאנה בחיים לא נראתה. רואים אותה זוחלת על האדמה ביער, סיל שולף אקדח, ואז שניהם יוצאים מהפריים ושומעים 2 יריות. היכן היא ולשם מה ? אם מותה אכן בויים, אז זה כדי לגרום לשאר חברי המשפחה לחשוב שהיא מתה, ובכך לנתק אותה מהם ובעצם להעניק לה מקלט כדי שתוכל לספר ל-FBI מה שהיא יודעת על ארגון הפשע. מה שמעצבן, שכרגע בארה"ב הם נמצאים בפרק החמישי. מה שאומר שנותרו עוד 4 פרקים לסיום הסדרה, וכרגע אין שום פרט שמוביל לסוף מסויים. אז יש 2 אפשרויות. או שבאחד הפרקים האחרונים תהיה תפנית של 180 מעלות בעלילה, או ש-HBO יחליטו לבאס, ויסיימו את הסדרה בפרק רגיל לחלוטין, כמו שהיה באוז.

c l i f f o r d

New member
אדריאנה היא האישה היחידה שחוסלה בסדרה

לא יודע אם יש לזה קשר לאופן חיסולה, סתם נקודה מעניינת. לא בדיוק הבנתי את הטענה שלך בקשר לביום מותה- מה הם בעצם ניסו לעשות שהשאירו אותה בחיים?

Haunted

New member
קודם כל

אדריאנה היא לא האישה היחידה שחוסלה בסדרה. יש את לוריין, אם מישהו זוכר אותה.. שחוסלה תוך כדי זחילה בעירום. והיו עוד כמה שאני לא זוכר. הטענה שלי היא שבמידה ואדריאנה לא חוסלה, מותה בויים כדי לתת לה מקלט מפני המאפיה. אם היא אכן חייה, היא תשמש כעדה במשפט שמנסים לנהל נגד טוני כבר 5 שנים. וכנראה שהיא נמצאת במן תוכנית כזאת להגנת עדים או משהו.

קים19

New member
אם היא חיה.....

זה אומר שסיל היה חלק מיזה.....ניראה לי מטופש,את רוב החיסולים בסופרנו הראו לפרטי פרטים כמו ראלף וריצ'י אפריל ביגלל שהם היו דמויות דוחות והייתה הרגשה של "מגיע להם" ואצלה זה בדיוק ההפך מישום שהיא הייתה דמות מאוד אהובה לא היה צורך להראות את זה,רק לישמוע בעצם והאפקט היה עצום יותר .

Haunted

New member
תשמעי

אני לא אומר שהיא חייה בודאות. רק אמרתי מה יהיה התרחיש ההגיוני במידה ומותה בויים. ואם היא אכן חייה, זה שסיל היה חלק מזה זה לא מפתיע במיוחד. לא פעם ראינו איך אנשים הופכים את עורם בסדרה. ולדעתי אם סיל הוא חלק מזה, זה יכול להיות פאנץ' ליין מצויין לסוף הסדרה.

dor dn

New member
מה אתם עושים צחוק?

ראו את סיל יורה בה אז היא מתה, זה בדיוק ההבדל בין הסופרנוס לכל סדרות המתח כמו לוסט נמלטים וכל אלה, פה אם קרה משהו אז זה פשוט קרה, וחוץ מזה, ממי סיל בדיוק ביים את החיסול? הם היו ביער ההוא רק שניהם בכלל לא הבנתי איך זה הגיוני.

Haunted

New member
לא ראו כלום.

תוכל לראות את סצינת החיסול שלה כאן. רואים את סיל מעיף את אדריאנה מהאוטו, אדריאנה מתחילה לזחול על האדמה ויוצאת מהפריים, סיל שולף אקדח וגם יוצא מהפריים, ואז שומעים 2 יריות. לא רואים אותה מתה בודאות, וגופתה בחיים לא נראתה. וזה מעלה בי קצת תמיהה...

c l i f f o r d

New member
אני עדיין לא יורד לסוף דעתך

את לוריין אני לא זוכר. אולי תזכיר לי מי היא הייתה ומדוע חוסלה עכשיו שאני חושב על זה ישנם 4 נשים שאני זוכר שמתו בסדרה מלבד אדריאנה. החברה של ראלף שרצח אותה, המאהבת של טוני שהתאבדה, אשתו הראשונה של בובי בתאונת דרכים ואמא של טוני כמובן. ואני עדיין מנסה להבין למה אתה מתכוון, אתה אומר שסיל בעצם שיתף פעולה עם האף בי איי וביים את הרצח?

dor dn

New member
בקשר ללוריין

אם אני לא טועה היא עבדה בשביל קרמיין לופרטזי ג'וניור בתקופה שהיה מאבק בינו לבין ג'וני סאק לגבי השליטה על המשפחה, או שזה היה קצת לפני, בכל אופן היא לא שילמה כספים שהיא הייתה צריכה לשלם לג'ון אז הוא חיסל אותה.

Hubert Hubert

New member
כמו שהיה ב'אוז'?!

(ספוילרים לאוז, למי שעוד לא ראה משום מה) שילינגר מת, סיריל מוצא להורג (או שזה היה פרק קודם?), יחסי האהבה-שנאה בין ביצ'ר לקלר מגיעים לשיאם וקלר מת, גלין מת, מקמנוס מפוטר (אם אני זוכר נכון) ובית הכלא כולו מפונה. אולי זה לא היה הפרק הכי מדהים בסדרה, אבל אי אפשר להגיד שזה היה "סתם" פרק.

למעלה