שרשור פרק משימת חו"ל- 23-12-12

Haad Yao

New member
אין לי שום סלחנות לגזענות

אבל נראה לי שזו הייתה בדיחה הפוך על הפוך...
 

moshavnikit

New member
לגמרי!

 
סתם פלט משהו

מקסימום ישימו את זה בפספוסים...לא צריך מכל פיפס לעשות סיפור..ואם היה עושה גרעפס בטעות ?
...
 
שרשור פרק משימת חו"ל- 23-12-12

מה דעתכם על הפרק, בו המשתתפים טסו לקהילות יהודיות ולמדו לבשל אוכל אירופאי?

מה דעתכם על המודח הטרי?

שתפו אותנו ...
 
אתי הכינה חורשט-סבזי, נקודה !

זה שהיא הסיפה טרגון לא הופך את זה למנה גרוזינית.
ובכלל, יש לה קו מאוד דומה בבישול- כל פעם קציצות או ממולאים עם רוטב מלא מלא ירקות ועשבים. לקרוא לזה מטבח גרוזיני זה לא נכון...
לדעתי האישית פספסה בגדול את מהות המשימה.
 
מצחיק כי....

בדיוק את המנה שהיא הכינה (לפי המראה) אכלתי במסעדה פרסית בגיאורגיה!
מוגש בליווי אורז.


תראי יש קצת השפעות בין המטבחים, הפרסים שלטו בגיאורגיה ויש כמובן קרבה גיאוגרפית. אבל אף אחת מהן לא באמת הכינה צ'כאפולי.... ולא קרוב לזה.

צ'כאפולי זה בשר טלה/כבש שמן מאוד, שמבשלים אותו עם בצל ושום מגורדים, ירק מכל סוג שאפשר לדמיין ובטח שלא רק טרגון... ממש המון ירקות ירוקים, שזיפים חמוצים קטנטנים ותבלינים. לא מוסיפים נוזלים, זה מתבשל בבישול איטי וארוך במיצים של הירק והשומן של הבשר עד 3 שעות בערך.
 
מסכימה איתך


לאתי יש כל הזמן את אותו הקו בבישול. המזל שלה הוא שהיא מבשלת טעים. זה הכל. היא לא מתעלה מעבר לטעים או טעים מאוד.
 
נכון, וכל פרק אני מצפה שהשופטים יעירו לה על

כך- כמו שמעירים למתמודדים אחרים.
כמו ג'קי למשל שמבשלת טוב, ולפחות היא מגוונת במטבח המרוקאי- כל הזמן אומרים לה תצאי מהקופסא
ואילו אתי שמכינה כל פעם אותו הדבר רק זוכה לתשבוחות והילולים
 

בתשוש7

New member
דליה לא עמדה במשימה, ולא ניצחה בדו-קרב

אפשר להתווכח בנושאי כשרות עד מחרתיים.
העובדה היא שהמשימה הייתה אוכל יהודי, וזה בהגדרה אוכל כשר.
גם שי, אגב, ערבב בשר בחלב (תבדקו במתכונים).
 

ismeralda100

New member
חבל שלא שלחו אותם להודו

לפחות היו עושים משהו בנוגע לחריף....
אה התקמצנו בהפקה?....
 
אני חושבת שהוא התכוון לזה בהומור

הרי הבישול שלו ממש לא כשר והרבה פעמים הוא מערב בשר וחלב. כך שאני חושבת שזה נאמר כהלצה ...
אבל כן, היה מקום לוותר על הקטע הזה בעריכה.
 
למעלה