שרשור פרק משימת חו"ל- 23-12-12

היא בסדר..לא מלהיבה

למשל אתמול היא עשתה חינקלי.. לא בדיוק היה חינקלי..אבל ניסתה..מה שכן רושפלד לא אוהב בכלל את המנות שלה ואני לא סובל את רושפלד..

אוף..מספיק עם הכפיה הדתית

זה לא לעניין.
לא רוצה אל תסתכלי .. מי שרוצה מבשל איך שהוא רוצה..והמנות שיש שם זה רק מלהסתכל זה מקסים..

תודה13, אני מסכימה איתך

גם לי זה נראה לא תואם למטרת המשימה.
אני האחרונה שתגנה אוכל לא כשר, באמת, אבל הפעם זה לא היה מתאים כי כפי שאמרת- הם הלכו דווקא לבשלן בקהילה היהודית ובכל ארץ שמו דגש על כך של איך הם אימצו מנות קלסיות של המטבח המקומי והפכן אותו לכשר. כמו למשל הקיש לוריין שבמקור עשוי מבייקון והכינו אותו עם דג... עצם זה ששלחתו אותם דווקא למשהו בקהילה היהודית, ולא למשל לאיזה שף במסעדה כדי לראות איך הוא מבשל- זה מראה שזה כן נושא חשוב במשימה.
לדעתי היא פספסה את מטרת המשימה. ורק על הקטע הזה היה צריך לתת לג'קי לנצח, שבאמת לקחה את ההשפעה מהמבח האיטלקי והכינה פסטה, השתמשה בפרחי קישוא..
למרות שאני חייבת לומר, שלשניה לא דאגתי שג'קי תודח

מסכימה מאוד!

היא ממש חלשה בפרקים האחרונים, כל מנה שלה זוכה לביקורות צוננות. ודווקא שי שברור לכל שיש לו יכולת בישול מצויינת, הודח על ה"טעות" הראשונה.
זה נראה כאילו חיפשו צאנס להדיח אותו...
חבל.
מאוד אהבתי את המתמודד הזה. הוא בא נטו לבשל, בלי סיפורים סוחטי דמעות (ורייטינג) על האמא של הסבא של הדוד. חבל שהודח, ראיתי אותו בגמר...

בהתנשאות אולי....איילת יפה, מיה בעיניי ממש לא

אגב רק אני שמתי לב שלמיכל יש רגליים פשוט מכוערות? משהו עם הברכיים בעיקר, והם קצת עקומות (או העמידה שלה). אסור לה ללכת עם מיני, למרות שהיא רזה.

לא יודעת לגבי הרגליים.. מיכל מדהימה

בעיני
הפנים שלה ממש מיוחדות והייתי הורגת בשביל שיער כזה שופע.
כן אני קצת מקנאה עכשיו

אותי זה מדהים שעם כל ההתעסקות שלה באוכל,

היא עדיין כזאת רזה!
אין צדק בעולם...
אבל באמת, זה מראה על משמעת עצמית ראויה לציון.

Haad Yao

New member
אני חייבת להגיד שזה קצת מציק

שבכל מקום שבו הנשים נמצאות, גם המקצועי ביותר, מתחילים לחלק להן ציונים על המראה החיצוני ועצות אופנה. זה שוביניסטי ולא נעים. משום מה אף אחד לא מתדיין בקרחת של בני או בשיניים המחרידות של חיים כהן. להם משום מה מותר.

בלי כל קשר, שתיהן יפיפיות, גם מיכל וגם מיה. אבל שוב - למה זה בכלל אישיו?

Haad Yao

New member
או קיי אז למה

לא על השיניים של חיים כהן, הכרס של רושפלד, הקרחת של שי ובני?

בדיוק. אני מייעצת לה לא ללבוש מיני או רק עם

גרביונים עבים (למיכל). למיה אני מייעצת לעלות לפחות 5 ק"ג.
דליה מאד יפה בעיניי.

יש לי קטע, לא סומכת על שפים רזים

דוגמאת אביב משה, שגב וכאלו...
ומה שטוב ביונתן זה שלמרות המשקל הוא נראה מאוד מטופח. חוצמיזה שלי אישית אין בעיה עם משקל עודף.
רציני,
זה תמיד הורג אותי שב"דייט בחשכה", הפרמטר הכי הכי חשוב זה- רזון.
הבחורה/בחור יכולים להיות נעל, עם מנת משכל של אמבה מצוייה, חלקם אפילו לא נראים כזה טוב פרט לכך שהם רזים, אבל עדיין אנשים יעופו עליהם כאילו מינימום בר רפאלי.
אם אישה/גבר מטפח את עצמו, לא מתלבש מרושל וכו', אני באמת לא חושבת שזה משנה אם הוא מידה 40 או 54

למעלה