שרשור פרק יומי (14/9)

flymy

New member
שרשור פרק יומי (14/9)

היה היום פרק ממש טוב. חבל שלא הביאו את מיקי בוגנים עצמו, והסתפקו באיזה חקיין

sigal223

New member
אני לא סובלת את מיקי לוין המכוער

הזה. סתם איזה קוקסינל צפוני מגעיל ושחצן!

Salanit

New member
פרק חמוד../images/Emo135.gif

יסמין ויעל היו מאוד חביבות בפרק של היום. ואדם......זורם. עכשיו הוא מפוקס על יעל. ושימשיך לעצבן את קפטן עומר שגיא. אולי בסוף יהיה לו "קטע" גם איתו.

עומר הוא המנשק הכי טוב בסידרה

אולי מקס חתיך אלי אביב הוא הנסיך אבל עומר מנשק הכי הכי טוב בסידרההההה חחח חלמתיי עליו

את משווה את השפתיים שלו לשל אביב?

יש לו כאלה שפתיים שששששווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ורוניק 1

New member
אפשר להשוות... זה עניין של טעם

אביב בעייני לא משהו בכלל (אולי כי הוא יותר מדי דומה לאחי ממש העתק).. עומר יותר שווה מאביב למרות שלאביב יש שפתיים מדהימות.. עומר שרמנטי וסקסי ויש לו קול כזה יפהה ובקיצור הוא גבר גברר.. ואביב הוא רק חמודי.

כאילו שעומר לא חתיך?

עומר לא בו 17 אבל הוא הורס לטעמי שוהלוואי שכל הבני 18 יראו כמוהו בגיל השלושים שלהם והוא כן המנשק הכי טוב!!!!

שאלה דחופהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום ראשון הפסדתי את הפרק (פרק 24) מישהו יכול הלגיד לי מתי יש שידור חוזר??....זה ממש דחוףף..!!! ואין לי וי או די ואני יודעת שיש סירטונים אבל בסירטונים מראים חלקים קטנים..... תעזרו לי פ-ל-י-ז-ז-ז-ז

ben221g

New member
../images/Emo13.gifלנופר...

אם את מפסידה פיק אפ אז יש כמה דרכים לראות את הפרק היומי. 1. באותו יום ששודר הפרק בשעה 24:00 בלילה יש שידור חוזר. 2. בימי שישי יש שידור חוזר של הפרקים ששודרו בימי א'-ג' בשעה 24:00 ובימי שבת יש שידור המשך של הפרקים ששודרו בימי ד'-ה- באותו שעה 24:00 3. או שפשוט אם יש לך הוט בכל סוף שבוע יש בHOT VOD (ערוץ 1 ) יש את כל הפרקים של אותו שבוע אז תהני...

למעלה