שרשור פרקי הלילה

soapsfan

New member
שרשור פרקי הלילה

היום:פרקי הקדמות לדעתי הקדמה לסצינות הבקתה של אית'ן/תרזה[שבוע הבא] הקדמה לקראת עלילת ניו מקסיקו של שואיס

crazystav

New member
פרק הלילה הראשון../images/Emo70.gif

צ'ריטי הרבה יותר מלאה ויפההה (ונעל כתמיד)- ומזה החצאית המכוארת הזאת... שנ.ב שמתם לב שכל הבנות בהרמוני תמיד הולכות עם חצאיות?!
איזה חמוד לואיס כשהוא מתווכח עים ג'וליאןןןןן גרררר חולה עליו
לא הראו כל היום את תרזה... מוזר (לםחות היא לא בוכה)
עוד פעם הסיוטים של שרידן???????????????? כמה אפשר?~
אית'ן עשיר וחמודי כתמיד חחחחח
נמאס מאליסטר בעעעע חחחח טוב זהו לפרק הראשון בה ביי לבנתיים

I n n u e n d o

New member
יאוזה גמני ראיתי את הראשון

אבל נרדמתי בתחילת השני כי כבר לא היה לי כוח אבל הקלטתי למרות שראיתי את הפרקים האלא או שלא חח חלק ראיתי חלק לא

soapsfan

New member
מה קיי לבשה?

חולצה חתוכה שממנה יצאו שרוולים של חולצה אחרת?או קיי.. תרזה כזו אנוכית.."וואו אמא,אבא גנב?יווווו מה אית'ן יחשוב?לא אכפת לי מאיך שאת מרגישה אמא,אית'ן הכי חשוב בשבילי,אני סייקו!".. אורוויל כזה משעמם..אף פעם לא אהבתי את העלילות של צ'אד מחכה לשבוע הבא של תחילת עלילת ניו מקסיקו וסצינות הבקתה של אית'ן ותרזה[מהסצינות הבודדות שממש אהבתי של השניים]

בירד סטאצ'ו מישהו? ../images/Emo118.gif

לואיס בלי חולצה...סקסי...גרר... ולמה עלילות מקסיקו חייבות להיות דווקא כשאני מתגייסת קיבינימט

אני היחידה שמתעצבנת שהשידורים החוזר

החוזרים הם עד הבוקר? כל שבת אני רואה ואחר כך קמה מאוחר ביום ראשון או פשוט מתה מעייפות... חוצמזה הם לא עושים שידורים חוזרים של אותו שבוע ולא תמיד אני בבית בשעות 11 בבוקר או 4 אחר הצהריים. שלחתי אימייל להוט שלוש על זה אבל הם לא ענו. לגבי העלילה : למה קיי נתנה לצ'ריטי את החדר? מה היא פראיירית ? שג'סיקה תתן את החדר שלה! בחיי שאני מבינה את הרשעות שלה ... יש גבול כמה אפשר לסחוט מהבן אדם. תרזה יפהפיה . לואיס חתיך אבל פחות מבפרקים הנוכחיים (לא יודעת למה) צ'אד וויטני חמודים. אני לא מאמינה שעד עכשיו הם לא ביחד. קיי 1 רזה מידי ומתלבשת נורא (כנראה כי ההורים שלה מוציאים את כל הכסף על צ'ריטי
) צ'ריטי נראית נורמלי יחסית לפרקים של היום. מיגל פשוט אידיוט.

crazystav

New member
הפרקים היו יפים אתמול בלילה אבל...

טאביטה הייתה יותר מדי תקועה! אהבתי את קיי ומיגל כל החיים שלו זה רק צ'ריטיייי... גם אני מחכה לעלילות הבקטה: ולגוון ממש ממש יפה שיער קצר, איזה מסכנה היא בעקרון.. אבל לא נורא את תרזה אני יותר אוהבת חחח טוב קיצר שבוע הבא כולם לראות את פרקי הבקטה

אפחד לא מכריח אותך לראות את הפרקים

החוזרים ביום ראשון...
אל תיעלבי או משהו, כאילו, את בוחרת לראות אותם. ועד שערוץ 3 לא יראה שהרייטינג של תשוקות ממש גבוה, רק אז הם ישימו את הש.ח של זה בשעה נורמלית. רייטינג בייבי. רייטינג!

למעלה