שרשור פרסומי

הזמנה למצגת

שלום רב! חברת FOHOW מזמינה רופאים ומטפלים למצגת מוצריה תוספי תזונה ביו אקטיביים על בסיס פטריות מאכל סיניות (קודריצפס,לינצ'י,ועוד) טכולוגית ייצור מתקדמת,עקרונות טיפוליים-ניקוי ,איזון ושיקום.והיעילות הטיפולית. המצגת ביום א' 20/12 בשעה 11:00 באולם החברה ברשל"צ ההרשמה אצלי במסר/טלפון ערן

היכרות ללא תשלום - דיקור ynsa חיפה

סובלים מכאב ? מגבלה בתנועה? בואו ליום פתוח טיפול היכרות ללא תשלום דיקור יפני בשיטת YNSA ,מידי אחד המטפלים הבכירים בישראל בשיטה ,גיל קוטלר . השיטה מטפלת בכאבים, מוגבלויות תנועה, טיניטוס ומגוון בעיות נוירולוגיות . פרטים נוספים באתר WWW.YNSA.CO.IL יום פתוח בתאריכים : 20.12 יום א 9-14 27.12 יום א 9-14 במרכז "פנימה" רחוב הילל 18 , הדר ,חיפה * נא לתאם בטלפון 054-5387707 077-5503410 www.pnima-haifa.co.il

סדנת העצמה "ובחרת בחיים"

שלום לכולם ושבוע טוב! אני פותחת בימים אלה סדנת העצמה להתמודדות עם משברים ו"נפילות" בחיים. גבשתי את הרעיון לסדנא במשך כשנה, וזאת בעקבות משבר אישי שעברתי אני, על רקע אובדן מקום עבודה. מדובר בסדנא חווייתית, המבוססת על מודל שפיתחתי בעצמי. חשוב לציין שהסדנא אינה נועדה לטפל, אם כי למעוניינים ישנה אפשרות לעבודה פרטנית. הסדנא תתקיים בחיפה, אם כי אני פתוחה להעביר את הסדנא ערב אחד בשבוע באיזור אחר בארץ, אם יהיו מספיק נרשמים מאותו איזור. רוצים לשמוע פרטים נוספים? אשמח לענות לכל שאלה במסר אישי. שיהיה לכולנו בהצלחה והרבה בריאות!

למעלה