שרשור פרסומי

noa1990

New member
סדנת צמחי מרפא

בס"ד *תבלינים במטבח *חליטות צמחים *קוסמטיקה טבעית חוגי בית וסדנאות 050-7781660

0 אור 0

New member
../images/Emo41.gif השרשור הפרסומי ../images/Emo41.gif

אנא הכניסו כאן רק סדנאות, הרצאות , פתיחות וארועים מעניינים

האני מאחורי המסכות!

האם החיים שלך מתנהלים כמו שהיית רוצה שהם יתנהלו? האם ההחלטות שלך באמת באות ממך? אין עוד 1 כמוך בכל העולם, אז למה להיות כמו כולם? מיוחד לפורים- הרצאה חד פעמית "האני מאחורי המסכות", בה תלמד/י להתחבר ל"אני האמיתי" שלך, בלי מסכות, בלי תחפושות- את/ה נטו! אם את\ה רוצה להיות בטוח/ה שרק את/ה מנהל/ת את חייך, כמו שאת/ה רוצה, יודע/ת ויכול/ה, ההרצאה הזו היא בשבילך! פז אושרן-מרצה בכיר,מטפל ברפואה סינית ומנחה להתפתחות והעצמה אישית. ההרצאה תערך ביום חמישי ה- 20/3/08- ערב פורים, בראשל"צ. להרשמה ופרטים נוספים: חן הילה נבון- 0552577572 www.opez.co.il

אדומה2

New member
על המרצים וקונגרס- חדש בסינית בלוג ../images/Emo82.gif

נתקלנו בשאלות לגבי בחירה נכונה של סדנאות במסגרת קונגרס ה- ICCM הקרוב. עקב השאלות שחזרו על עצמן (לרוב), נפגשנו עם יו"ר הקונגרס, יאיר מימון, ושאלנו אותו עוד קצת על המרצים מחו"ל, בניסיון לעזור להחליט מהי הסדנא הנכונה לכל אחת ואחת מאיתנו. אנחנו מקווים שהדברים המובאים בפורמט וידאו יעזור לכולנו לבחור את הסדנא המתאימה ביותר. למעבר לרשומה לחצו כאן. אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב.

bodhicitta

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifצ'אמטרול רינפוצ'ה בישראל - מרץ 2008

צ'אמטרול רינפוצ'ה, נזיר ומלומד במסורת הבודהיזם הטיבטי בשיתוף עמותת בודהיצ'יטה ישראל, מגיע אלינו לביקור נוסף ומפתיע אשר ימשך עד סוף מרץ. מאזור המרכז, דרך חיפה ועד לאזור נס-ציונה יתן רינפוצ'ה סידרה של הרצאות במגוון נושאים (כולל הרצאות באוניברסיטאות חיפה ב- 25/3 וירושלים ב- 27/3 וכן ריטריט ייחודי בנס-ציונה 13-15/3). הכניסה להרצאות על בסיס דאנה - תרומה אשר תאפשר המשך פעילויות כגון אלו וכן מתן סיוע הומניטרי לפרוייקטים של רינפוצ'ה ושל העמותה בטיבט. בסיום הביקור נערוך "הפנינג בודהיצ'יטה"
במוצ"ש 29/3 החל מהשעה 18:00 בת"א (בית נו-מיינד, מנחם בגין 55, קומה 7). בתוכנית: 18:00 - צ'י קונג בשקיעה עם נירה רבינוביץ' 19:00 - הרצאה עם צ'מטרול רינפוצ'ה בנושא " חמלה ואהבה ע"פ הבודהיזם הטיבטי"
20:30 - הופעתה של הזמרת ג'ודי ענתבי- חומר מקורי בליווי גיטרה
21:30 - מסיבת מוסיקת עולם
כל זאת ועוד הפתעות
במחיר 50 ש"ח שיופנו רובם ככולכם לפרוייקטי הסיוע ההומניטרי בטיבט אשר יוזמים רינפוצ'ה ובודהיצ'יטה ישראל (ע"ר) ואשר יוצגו ויוסברו במהלך האירוע
נשמח אם תביאו איתכם כל מיני פיצ'יפקעס יד שניה כתרומה, אנו נעמיד אותם למכירה במחיר סמלי שווה לכל נפש -
לפרטים נוספים: בקרו באתר: www.chamtrul-rinpoche.com אימייל: [email protected] נשמח לראותכם בקרוב !

tookmy

New member
להיות שם- יצירה

מתי בפעם האחרונה הבעת את עצמך ביצירתיות? פגישה ראשונה: חלומות, רצונות מאוויים. מהם חלומות היצירה שלי? מה תמיד רציתי לעשות? לצייר? לנגן? לפסל? לכתוב? לשיר? פגישה שניה: אבני נגף. מהם הדברים שעוצרים אותי מלבטא את עצמי כפי שהייתי רוצה? מהם המקומות בהם אני בויתור? כישלונות, ביקורת ואבני נגף אחרות. איך קרה שהפסקתי לנגן? מה קרה כשקיבלתי ביקורת על הסיפור? פגישה שלישית: יצירה חיה. מה אפשר לעשות כדי לבטא את היצירתיות? מה יכול לתמוך ברצון ליצור? מה מחליש אותי ומה מחזק אותי בדרך לביטוי עצמי? טיפים, רעיונות, תובנות על יצירה. הסדנא הקרובה תתקיים בתאריכים: 28.3.08 4.4.08 11.4.08 ימי ו' , שעת התחלה 10:00, סיום משוער 12:30-13:00 פרטים במסרים או בטלפון 052-8702103

למעלה