שרשור פרידה

שקר החן

New member
שרשור פרידה../images/Emo7.gif

אז זהו... היום קיבלתי מייל מהנהלת הפורומים, ואני מצטט: "לאור חוסר ההתעניינות וחוסר הפעילות הוחלט לסגור את הפורום בסוף השבוע הקרוב. נשמח לעמוד לשירותך גם בעתיד, הנהלת הפורומים." לצערי אני חייב להודות שהפורום לא עמד בקריטריונים, אני מאוד מודה לכל מי שטרח לפרסם הודעות בפורום ואני בטוח שעוד ניפגש בפורומים אחרים, אוהב אותכם הרבה,
חן.

iliG

New member
כואב אבל פחות ...........

זה כמו לנתק חולה סופני ממכונת הנשמה ......... לא נורא אנשים ....... תרשו לי לנצל בציניות את ההודעה של חן ולהזמין אתכם לפורום "נשבר לי הזין" שעוסק במוסיקה ובצדדים אחרים של החיים - http://2080.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2080 חיים ארוכים ושגשוג Coca-Cola Enjoy

מוזר. וחבל!

למרות הבעיתיות היו כאן דברים נחמדים. אני בכל אופן לא חשבתי שהפעילות כאן כ"כ מתה עד כדי להצדיק את סגירתו של הפורום

אני מרגיש קצת אשם ../images/Emo10.gif

בגלל שלא נראה לי שהשתתפתי מספיק בפורום. בהצלחה לכולם בכל מה שתעשו בעתיד ואל תתפשרו על החלומות שלכם! ובנימה קצת יותר אופטימית: היום יום ההולדת שלי!!

N a V e

New member
מזל טוב..ובהחלט מוזר,

יש פורומים הרבה פחות פעילים

madrigal

New member
גם אני מרגיש אשם../images/Emo4.gif בעסה

חבל שהם לא נונתים עוד זמן מי יודע אולי העסק היה יכול לקבל איזו זריקת אדרנלין

Mother Man

New member
המממ אני לא מבין את זה

מה עם כל הפורומים של ג'קי צ'אן וכאלה, מעניין איך הם רצים. אותם לא סוגרים?

gvn2fly

New member
and now, the end is near

תודה לכל מי שלקח חלק בפורום הזה, שהיה פעיל (מי פחות ומי יותר). it was fun as long as it lasted אני משוכנע שעוד נפגש פה ושם בהופעות ובפורומים אחרים. העיקר להמשיך וליצור מוסיקה כי לשם כך נפגשנו כולנו כאן. חיים טובים ומעניינים לכולנו! GVN2FLY נ.ב.- אתם מוזמנים להתעדכן בקשר ללהקת Behind The Sun באתר הבית שמצוי ב"קישורים". הקלטות בקרוב ואח"כ עוד הופעות! ועוד נ.ב. אחרון - חן, אתה המלך!

שקר החן

New member
חשוב מאוד!

אני מצטער מראש ומבקש סליחה מכל מי שנפגע לכל מי שלקח ללב איתו הסליחה, לכל מי ששמח שהפורום עומד להיסגר אני מראה אצבע משולשת! בעיקרון זוהי מתיחה של 1 באפריל, אם הייתם שמים לב כ-50% ממנהלי הפורומים פרסמו הודעות סגירה לפורומים שלהם בתור הלצה ומתיחה ל-1 באפריל, יצא שאתמול לא הייתי בבית במשך כל היום ולא יכלתי לכתוב לכם "1 באפריל". אז זהו הפורום לא נסגר (בינתיים). תודה וסליחה! חן.

PurpleGoat

New member
מזלך ../images/Emo123.gif

ובכלל, איפה כולם? למה קיבלתי את ההרגשה ש"אה יופי, הפורום נסגר, הלך עוד מטרד" ?! תחזרו הנה מיד! =)

שקר החן

New member
בואו ניקח את העניינים לידיים!!!

חבל שלאנשים לא אכפת ולו במעט ממה שקורה בפורום, לא פלא שמצב המוזיקה בארץ נראה ככה. חבל שלהקות צעירות מפרסמות כאן רק מועדי הופעות ולא נמצאות פה על מנת ליצור קהילה של אנשים שיבואו להופעות שלהם, את זה הם משאירים לפורומים הפרטיים שלהם בפורטלים אחרים (למעט בודדים שעדיין מנסים לפתח קהילה כמו גילי וכמו עדי זילברברג וסליחה אם שחכתי מישהו). בואו ננסה כולנו יחד להרים את הקהילה הזו, נקיים מפגשים מוזיקליים מעבר לאותן הופעות של להקה זו או אחרת, אני רוצה לראות אותכם יוזמים פה שיחות גם על דברים שלא כל כך קשורים בנושא שלנו (סדאם חוסיין למשל הוא רעיון טוב לדיון), ספרו לנו מה מציק לכם, שתפו אותנו בהרהורים שלכם והתייעצו איתנו לפני קבלת החלטות כאלו ואחרות. בקיצור, כל אחד ואחד מאיתנו יתייחס לפורום כאילו היה שלו ואני מבטיח לכם שבתוך חודש אנחנו נהיה לקהילה הכי מגובשת בתפוז, זה לא חשוב לי על מנת לקבל פרסים, זה חשוב לי כי אני כמוכם אוהב מוזיקה ורוצה מאוד לעזור להרכבים חדשים שמנסים לפלס דרכם בתעשיית המוזיקה הישראלית. תחשבו טוב על הדברים האלה, חבל יהיה אם באמת הנהלת הפורומים תגיע להחלטה לסגור את הפורום הזה. שבוע טוב!

l o s t

New member
אני יספר מה מציק לי !

1. אני לא מוצא אם מי לנגן : \... 2. שמיכל מבטיחה לבוא אבל לא מקיימת : (

PurpleGoat

New member
אה, כן?

מפתיע, אבל לי מציקים בדיוק אותם דברים.. קורה שאני מבטיחה לעצמי ללכת לאנשהו ו. לא באה ככה זה
ולפחות לך יש איפה לנגן!

למעלה