שרשור [פרידה?
] [?!]

שרשור [פרידה?../images/Emo3.gif] [?!]

טוב. אז זהו. אני עוזבת. לא רציתי לעזוב, אבל אני צריכה....אני אחזור בערך עוד חודש ככה, מקווה שתזכרו את הלוויתן הורוד עד אז...
המשך צפייה נעימה ומלאת בנות גילמור שתהיה לכם..
[אני עד סוף היום על המחשב אז אני אוכל לענות לתגובות..
...אם בא לכם וזה..
] [אעעע...בטעות קראתי את הספויילר על הנשיקה...
...זה כה עצוב..למה למה קראתי?!?!?! ולמה זשה קורה בכלל....דמאט=\]

Girl From Mars

New member
../images/Emo12.gif למה את עוזבת? (+ספויילר למעלה)

(ולמה ספיילרת לאלה שלא יודעים?
)

לא ספיליירתי

כבר כתבו שיש נשיקה...
ו..ממ..אולי זה נשיקה בין רורי לדין או משהו..
לא יודעת...=\

לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת

ייאיי....
ממ..שאלתי שאלה בשרשור שאלות למטה.... לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת לא עוזבת יאאאאא=] XD

shik5

New member
מה????.. לא הבנתי כלום

למה את כותבת שאת עוזבת ואז ששואלים למה את כותבת שאת לא עוזבת.....? אז את עוזבת כן? לא? למה כל העניין מאוד לא ברור

אז לכולם...../images/Emo9.gif

הייתי אמורה להיות חודש בלי מחשב כי החיבור לאינטרנט קצת נדפק ואבא שלי ניסה לסדר והרס הכל ולא היה אינטנרט בכלל בכלל בכלל...בעע.. והתקשרנו ואמרו שהם יכולים לבוא רק עוד חודש או משהו..>_< מרושעים! אז הלכתי לחברה לעשות שרשורי פרידה בפורומים...
ואז אבא שלי הודיע לי שזה בסדר..חיחי...והוא איכשהו הצליח לסדר את זה בערך ושעוד חודש הם יבואו ויסדרו לחלוטין..חי ובסוף הכל אחלה ואני נשארת עם אהובי....
אז החיים יפים, חוץ מזה שמחר יש בוחן במורשת...><XD [כל הקטע די הזוי אבל לאמשנה..
]

סקווצ

New member
הרשי לי להתשמש לך בשירשור זה

אמ היום בלילה פולין נקווה שהכל ילך טוב להתראות לכם [הי גם בברכות פרידה אני גרועה]

למעלה