*שרשור פרגון*

MikeY fReAk

New member
*שרשור פרגון*../images/Emo79.gif

סתם בא לי להחיות את הפורום, אז..^^ פשוט תכתבו כמה דברים טובים על הדברים הבאים:
כל אחד מחברי הלהקה
על השירים שלהם
על הפורום
על הדיסקים
על הלבוש של חברי הלהקה
על השיערות של חברי הלהקה
על היחס שלהם לקהל בהופעות מממ אין לי עוד רעיונות-אבל נראה לי שזה מספיק..

MikeY fReAk

New member
רגע!!../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

יש לי רעיון יותר טוב
תכתבו 2 דברים טובים על כל אחד מה
, וגם 2 דברים לא טובים.

daveScorpions

New member
ננסה! :) לא מבטיח שזה יצליח אבל...

חברי הלהקה - טוב כמו שחלקכם יודעים אני לא ממש פריק של כנסיית השכל אני פשוט מאוד אוהב את המוזיקה שלהם ולא מתעמק בחברי הלקה כך שחוץ מזה שהם נראים סטלנים בטירוף ופעם חשבתי שהסולן הוא סולנית אין לי מה להוסיף (זה היה בגלל איזה קליפ)
שירי הכנסייה - במילה אחת וואו כאילו שיו :) השירים של הכנסייה מדהימים הלחן והמילים נכנסות ישר לנשמה אז ח"ח לכנסייה.
הפורום - הפורום ממש אחלה כאילו האנשים נראים ממש נחמדים אפילו המנהלת ממש אחלה איתנו (אפילו שאני עושה פה ושם בלאגן עם עומר) מי יודע אולי יצא לנו לארגן מפגשון איזה פעם הא כן דיי מת פה בד"כ אבל זה כי זה פורום חדש יקח זמן עד שהוא יתפוס ממש - מריאנה תמשיכי בעבודה הטובה.
הדיסקים - אם הכוונה היא למוזיקה אצמה אז ציינתי כבר קודם אם היא לספציפים אז אממ אני אפילו מתקשה לבחור את האהוב עלי ביותר... חוץ מזה הדיסקים העטיפות שלהן ממש נחמשות.
לבוש חברי הלקה - סטלני בטירוף חחחח אבל זה מתאים להם אז קייפ גואינג בוייז :)
השיערות של חברי הלהקה - תרשו לי בזה שאני אומר הא? זה דיי רגיל ללהקות שבאות מסגנון המוזיקה הזה להיות שעירים בטירוף.
היחס של הלהקה לקהל - קשה קשה... לא הייתי באף הופעה אז אני אפילו אחסוך לכם את הערות - מה לא היית באף הופעה פוייה עליך. תתבייש לך

N a V e

New member
נו

חברי הלהקה-מה שיפה ומיוחד שהם בהחלט עובדים כלהקה וגם התחילו כך,אין פה יותר מידי אגו וכל אחד תורם את חלקו כדי ליצור תמונה כללית איכותית ביותר. יורם חזן סולן מצ'ואי,לא מספיק כריזמטי אבל בעיני זמר גדול עם הרבה נשמה רן אלמליח(באס) עושה סה"כ עבודה טובה,ב"דברים בלחש" וב"רוץ ילד" נתן ריפים מעולים.מעבר לכך כותב טקסטים,חלקם טובים יותר וחלקם פחות ומלחין לעיתים קרובות. דוד(זה מה שאני זוכר-גיטריסט) קצת אדיש ובעיני יכול לתת דברים יותר טכניים אבל משתמש יפה באפקטים וזה מפצה מייק גולן(קלידים)-כשהביקורות החמיאו לכנסייה לראשונה זה היה בראש ובראשונה על הנגינה שלו.מתכנת טוב ויודע מתי להיכנס ולהוסיף גוונים אחרים למוזיקה יובל שפריר(תופים) רק לאחרונה חלק מהכנסייה.מתופף מוכר מאוד בסצינה,וגם יודע לעבוד באולפן הקלטות שירי הכנסייה-ישנם שירים צפויים מידי,אבל הרוב שירים אדירים,שעם כל הפשטות שלהם בהחלט יודעים איפה לגעת.מאוד מינוריים והטקסטים מראים בבירור על חריגות חברתית מסוימת של הכותב.קשה להתעלם מזה. פורום-ממש בחיתולים.מוקדם לדבר. דיסקים-רוץ ילד.הסברתי כאן בעבר.הכי טוב מבחינה מוזיקלית לדעתי. טוב הגענו לקטע ה"רדוד והשטחי".לא נורא.אענה בקצרה. לבוש-כיאה לסאונד המוזיקלי שיער-אני מאוד תומך בשיער כמו שלהם.חחח היחס לקהל-חברי משהו.הרשו לקהל בהופעה האחרונה בפיוז'ן לעלות לבמה תוך כדי שהם מנגנים.לא נראה לי שתמצאו עוד תופעה כזו בארץ.

cowgirl Ms

New member
הממ.. לא אוכל לענות על הכל ../images/Emo95.gif

כל אחד מחברי הלהקה- אני מכירה בעיקר את רן ויורם, אלה ששרים, ומשניהם אני יותר אוהבת את השירים של רן. כי יש לו קול מאוד מיוחד, מחוספס, ואני אוהבת קול כזה. וגם כי יש לו מילים ממש חזקות שהתחברתי עם רובן. יורם... יש לו קול.. רגיל כזה. והמילים שלו מעצבנים אותי. לדוגמא, השיר "בואי מהפכה" שיורם כתב את המילים שלו, אני לא ממש מתחברת אליו. הוא הושר יפה אבל אין בו איזה ניצוץ מיוחד כמו בכמה שירים של רן.
שירים שמצליחים לגעת אצלי במקמות ששירים אחרים לא הצליחו, ובגלל זה התחברתי ללהקה. רובם לפחות ^^;;
אההההההה... ^^; הוא קצת יבש
בבקשה עזרו לי להחיותו ;;
המ. לבוש?.. @_@ רגיל?...
עדיין לא הייתי בהופעה שלהם ^^;;;;;;;;;;;; *בורחת* אבל זה הולך להשתנות מאוד בקרוב כי כנראה אלך לאחת ההופעות הקרובות שלהם.

cowgirl Ms

New member
בעצם בקשר לאחרונה ..../images/Emo95.gif

אני מכירה מישהו (שבגללו בכלל התחלתי עם הלהקה ^^) שעישן איתם באיזה פאב אחרי הופעה שלהם
אז אני מניחה שהם דיי חברמנים.

cowgirl Ms

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

הו, באמת...? היה כתוב באתר אחד שיש בו את כל המילים של כל השירים שיום כתב אותו... המפ, הם טעו ><;

טוב....../images/Emo176.gif

דבר ראשון והכי חשוב
אולדיה מון שרי סחתיין לך לוב יווווו
על חברי הלהקה ......אוקיי טוב חמודים מאוד,יצא לי לדבר איתם כמה פעמים אחרי ההופעות שהייתי הם ממש אחלה אנשים
מסטוליים מאודדד ...! נו וכמו שהזכרתי באחת ההופעות הלכתי לרן אלמליח וביקשתי ממנו שיתחתן איתי. ובהופעה אחרת שהייתי בה הלכתי אליהם אחרי ההופעה(וד"א אני היחידה שעשתה את זה) ודיברתי איתם,אמרתי להם שבאתי במיוחד מאשדוד(ההופעה הייתה בב"ש) ושנורא נהנתי,ושאני ממש אוהבת אותם ויש להם אחלה שירים ואחלה כתיבה! בקיצור הם ממש נחמדים באמת
השירים שלהם....אחחח איזה שירים אני באמת מתחברת לכולם אולי יש איזה 2-3 שלא אבל אני ממש אוהבת את הסיגנון כתיבה של רן ושל יורם ובכלל את הנגיעות המזרחיות האלה שפשוט עושים את השירים מושלמים....חוץ מאשר בדיסק האחרון,שיש בו נטו רוק בלי שום מזרחית.
הפורום....יבש קצת יאללה צריך להחיות אותו!
הדיסקים: אוקיי נתחיל עם הראשון
"דברים בלחש"
זה דיסק שאני באמת אוהבת(כמו כל הדיסקים) אבל בגלל שהוא לא הכי התפרסם אני יותר מתחברת אליו הוא מאוד מיוחד השירים מאוד מיוחדים,במיוחד שיר הנושא "דברים בלחש" שאני באמת יכולה לשמוע אותו ברפיט
וגם "השיר מהגן| בגלל המילים שלו.
"קח שירים"
טוב מתביישת להגיד את זה....לא יצא לי לשמוע את כולו...יצא לי לשמוע 4 שירים סה"כ.
"כנסיית השכל"
דיסק באמת טוב( אוף קשה לייי כולם טובים כ"כ),טוב הדיסק שבעצם איתו הם עשו את פריצת הדרך שלהם "לעולם" עם השירים המוכרים למאיה יש אקדח ועושים אהבה שנשמע בכל בית בישרל ונחרש ונטחן טוב טוב ע"י גלגל"צ.....הדיסק שבגללו בעצם התחלתי לשמוע כנסיית השכל לפני 5-6 שנים!
השיר שאני הכי אוהבת בדיסק הוא "קאנה ווחדא" שיר במרוקאית שהתרגום היחידי שאני מבינה ממנו את שם השיר "הייתה אחת" חחחח
טוב ושאר השירים בהלחט מצויינים "אנחנו לדרכים","אגדה מוזרה" ואתם יודעים את ההמשך!
"רוץ ילד"
"רוץ ילד רוץ....אל תעצור לשאול..." הדיסק הרביעי של הכנסייה אחרי הרבה זמן של ציפייה ....עם הסינגלים "תרימי את הראש","תגידי שטוב" שיצאו לרדיו וכמו קודמיהם נחרשו בצוה מפחידה שקצת התחילה להמאס עלי האמת. את הדיסק הזה (כמובן) אני אוהבת נורא אבל התחברתי אליו טיפה פחות מהשאר. או במחשבה שניה דווקא לא
אני אוהבת את כל השירים בו הם באמת מיוחדים!
"ידיים למעלה"
טוב הדיסק החמישי זה באמת הדיסק שחיכיתי לו הכי הרבה זמן, 3 שנים ארוכות למדי
דיסק מצויין כמובן,עם השירים "האביב הניצחי" "איך זה מרגיש" שיצאו להם ד"א אחלה קליפים
אני נורא אוהבת את השיר "רחוק רחוק" שיר מיוחד מילים ממש חזקות,וכנ"ל השיר "תנו לי לשתות" והשיר "מדליק את הטלויזיה" ששמעון אדף כתב. אחח היה קשה וארוך!
הלבוש? אני יודעת לבוש רגיל אין משהו מיוחד טי-שרט שחורה וג'ינס גיטרה וסיגריה ביד אחת ובירה ביד השניה:)
השיער של חברי הלהקה(חחחחח) טוב ליפה
חחחחח הרבה שיער המון המון שיער ! זהו לא יודעת מה להגיד על זה.
יחס לקהל...נו כתבתי את זה בראשון תסתפקו אין לי כח לכתוב הרבה קמתי ב-7:00 חחחח מקווה שהיה מעניין

ואני ני ני ני ני ני...

חברי הלהקה: יורם-הקול הכי מהמם, הכי מרגש והכי הכי נוגע.. רנוש-כישרון מהלך,כתיבה כ"כ מרגש ונוגעת.. והחיבור שלו ושל יורם זה פשוט מושלם.. (וחוצמזה רנוש הוא המאהב שלי חיחי) יפיוףףףףף מייק ודוד- המוזיקה.. העיבודים המנגינה והסגנון..בזכותם המילים נכנסות בצורה כ"כ ישירה ללב.. הרביעיה המקורית של הלהקה. מוטי- ארררגגג ב ו ג ד ! יובל- תודה אלוהים שבראת את יובל, צריך שפשוף קל והוא יהיה בסדר.
השירים: אני אדבר בכלליות, אם לא השירים, אז לא הייתי כ"כ מתחברת אליהם, הכנסייה היא לא להקה כ"כ מפורסמת וכ"כ מצליחה.. אני לא אוהבת אותה כי כולם אוהבים אותה, אני אוהבת אותה בגלל הסגנון המיוחד בגלל השירים הנוגעים המרגשים המציאותיים והציוריים כ"כ.. כל שיר הוא סיפור שאפשר לצייר אותו בדמיון, אני כ"כ מתחברת לשירים שלהם רק בגלל כל הדברים האלה.. המוזיקה המיוחדת. אני לא אחדש אם אני אגיד שזו להקה מקורית מיוחדת ועם קסם מי שגלה את זה מתמכר.
פורום נחמד רק בהתחלה. ציפיתי קצת מהמנהל ליותר אבל אני בטוחה שהיא תשתפשף בהמשך..
אלבומים, כולם יפים, כולם מושקעים, בכולם הסגנון היחודי של הכנסייה נשמר, כל אלבום הוא סיפור בפני עצמו, אני הכי אוהבת את רוץ ילד.
לבוש, מתלבשים רגיל, כמונו, פשוט וצנוע כמו שהם פשוטים וצנועים לא מנסים להיות מה שהם לא, הם על הבמה מה שהם באמת, רגילים כמונו לא מנסים להיות מורמים מעל..
שיער.. ליפההה
היחס שלהם- לא יצא לי עוד לפגוש אותם אחרי הופעה.. אני יודעת שהם ממש לא סנובים, אוהבים תקהל שלהם, אכפתיים. שירוש, אני לא אשכח בחיים את הקטע עםהשלט שכתבתי לרן והרמתי אותו הפוך, שיורם אמר לי להפוך כדי שהם יוכלו לקרוא.. ואז הם התחילו לשיר את "לאת לאב ין" מה שהיה כתוב בשלט.. חחח.. וזהו.. הכי טובים שיש. וככה אני אוהבת אותם

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo176.gif

שנה שעברה בניצנים אני ושירנוש אהובתי היינו ביחד וההכנו כל אחת שלט
שירן כתבה לרן "Let love in" אוהבת שירן ואני כתבתי צד אחד "יום תתחתן איתי?" וצד שני כתבתי "תעשו לי ילד" חחח והם התייחסו לשירן כי היא החזיקה הפוך את השלט והקדישו לה את let love in חיחיחי היה כ"כ כיף! אחרי זה שאלתי אנשים אם הם ראו את השלט שלי אז כולם אמרו לי "אז זאת את עם השלט שהסתירה לכולם?" חחחח
חבל שהם לא מופיעים גם השנה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איזה כיף זה היה!!!!!!!!!!!! שירוש אני מתגעגעת אלייך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן

cowgirl Ms

New member
היא לא ירדה עליי ><../images/Emo95.gif

אני מודה שאני לא ממש יודעת איך להפעיל את הפורום, אבל זה בגלל שאני חדשה בנושא. עוד קצת והכל יהיה טוסט

למעלה