טוב....../images/Emo176.gif
דבר ראשון והכי חשוב
אולדיה מון שרי סחתיין לך לוב יווווו
על חברי הלהקה ......אוקיי טוב חמודים מאוד,יצא לי לדבר איתם כמה פעמים אחרי ההופעות שהייתי הם ממש אחלה אנשים
מסטוליים מאודדד ...! נו וכמו שהזכרתי באחת ההופעות הלכתי לרן אלמליח וביקשתי ממנו שיתחתן איתי. ובהופעה אחרת שהייתי בה הלכתי אליהם אחרי ההופעה(וד"א אני היחידה שעשתה את זה) ודיברתי איתם,אמרתי להם שבאתי במיוחד מאשדוד(ההופעה הייתה בב"ש) ושנורא נהנתי,ושאני ממש אוהבת אותם ויש להם אחלה שירים ואחלה כתיבה! בקיצור הם ממש נחמדים באמת
השירים שלהם....אחחח איזה שירים אני באמת מתחברת לכולם אולי יש איזה 2-3 שלא אבל אני ממש אוהבת את הסיגנון כתיבה של רן ושל יורם ובכלל את הנגיעות המזרחיות האלה שפשוט עושים את השירים מושלמים....חוץ מאשר בדיסק האחרון,שיש בו נטו רוק בלי שום מזרחית.
הפורום....יבש קצת יאללה צריך להחיות אותו!
הדיסקים: אוקיי נתחיל עם הראשון
"דברים בלחש"
זה דיסק שאני באמת אוהבת(כמו כל הדיסקים) אבל בגלל שהוא לא הכי התפרסם אני יותר מתחברת אליו הוא מאוד מיוחד השירים מאוד מיוחדים,במיוחד שיר הנושא "דברים בלחש" שאני באמת יכולה לשמוע אותו ברפיט
וגם "השיר מהגן| בגלל המילים שלו.
"קח שירים"
טוב מתביישת להגיד את זה....לא יצא לי לשמוע את כולו...יצא לי לשמוע 4 שירים סה"כ.
"כנסיית השכל"
דיסק באמת טוב( אוף קשה לייי כולם טובים כ"כ),טוב הדיסק שבעצם איתו הם עשו את פריצת הדרך שלהם "לעולם" עם השירים המוכרים למאיה יש אקדח ועושים אהבה שנשמע בכל בית בישרל ונחרש ונטחן טוב טוב ע"י גלגל"צ.....הדיסק שבגללו בעצם התחלתי לשמוע כנסיית השכל לפני 5-6 שנים!
השיר שאני הכי אוהבת בדיסק הוא "קאנה ווחדא" שיר במרוקאית שהתרגום היחידי שאני מבינה ממנו את שם השיר "הייתה אחת" חחחח
טוב ושאר השירים בהלחט מצויינים "אנחנו לדרכים","אגדה מוזרה" ואתם יודעים את ההמשך!
"רוץ ילד"
"רוץ ילד רוץ....אל תעצור לשאול..." הדיסק הרביעי של הכנסייה אחרי הרבה זמן של ציפייה ....עם הסינגלים "תרימי את הראש","תגידי שטוב" שיצאו לרדיו וכמו קודמיהם נחרשו בצוה מפחידה שקצת התחילה להמאס עלי האמת. את הדיסק הזה (כמובן) אני אוהבת נורא אבל התחברתי אליו טיפה פחות מהשאר. או במחשבה שניה דווקא לא
אני אוהבת את כל השירים בו הם באמת מיוחדים!
"ידיים למעלה"
טוב הדיסק החמישי זה באמת הדיסק שחיכיתי לו הכי הרבה זמן, 3 שנים ארוכות למדי
דיסק מצויין כמובן,עם השירים "האביב הניצחי" "איך זה מרגיש" שיצאו להם ד"א אחלה קליפים
אני נורא אוהבת את השיר "רחוק רחוק" שיר מיוחד מילים ממש חזקות,וכנ"ל השיר "תנו לי לשתות" והשיר "מדליק את הטלויזיה" ששמעון אדף כתב. אחח היה קשה וארוך!
הלבוש? אני יודעת לבוש רגיל אין משהו מיוחד טי-שרט שחורה וג'ינס גיטרה וסיגריה ביד אחת ובירה ביד השניה
השיער של חברי הלהקה(חחחחח) טוב ליפה
חחחחח הרבה שיער המון המון שיער ! זהו לא יודעת מה להגיד על זה.
יחס לקהל...נו כתבתי את זה בראשון תסתפקו אין לי כח לכתוב הרבה קמתי ב-7:00 חחחח מקווה שהיה מעניין