כל הדעות- לכאן!
YossihNew Well-known member 17/12/20 #2 רשימת השירים: הולכים לפסטיגל (בביצוע רקדנים) ככה עושים פסטיגל (נאמבר ענק! ענק! כולל התייחסויות לסלפי ולפרחה!) מגה מיקס (איש הברק, נולדתי להופיע, נערה חשמלית, איש השאלות, שלוש חברות, שיר השקופים, לעוף) מחרוזת שרית חדד וסטפן (חברים בכל מיני צבעים, ציגלה ביגלה בום, נסיכה של שמחה, עושים שמח) הדרך אל הכפר המנון תיכון סביונים להתאהב/ילד עם חלום בוא אל החגיגה הפסקה ריקוד נועה וסטפן (אל תתייג אותי, הכוח שבאהבה, החץ המנצח, אל תוותר, פריסטייל פסטיגל, פליי פסטיגל) מחרוזת זיגי (הבטחה, מיכאל, אדוני ראש העיר, ארץ הצבר, אבא אימא וארץ ישראל, אל תשכח, הילדים של העתיד) נסיכת פופ לנצח נשאר מלכות הפסטיגל (טמבולינה, צ'יק צ'ק, שלום היא מילה שימושית, כן את יכולה, מה זה משנה, ארבעים) שיר הרס יש בך אגדת השמש והירח יד ביד נערך לאחרונה ב: 19/12/20
רשימת השירים: הולכים לפסטיגל (בביצוע רקדנים) ככה עושים פסטיגל (נאמבר ענק! ענק! כולל התייחסויות לסלפי ולפרחה!) מגה מיקס (איש הברק, נולדתי להופיע, נערה חשמלית, איש השאלות, שלוש חברות, שיר השקופים, לעוף) מחרוזת שרית חדד וסטפן (חברים בכל מיני צבעים, ציגלה ביגלה בום, נסיכה של שמחה, עושים שמח) הדרך אל הכפר המנון תיכון סביונים להתאהב/ילד עם חלום בוא אל החגיגה הפסקה ריקוד נועה וסטפן (אל תתייג אותי, הכוח שבאהבה, החץ המנצח, אל תוותר, פריסטייל פסטיגל, פליי פסטיגל) מחרוזת זיגי (הבטחה, מיכאל, אדוני ראש העיר, ארץ הצבר, אבא אימא וארץ ישראל, אל תשכח, הילדים של העתיד) נסיכת פופ לנצח נשאר מלכות הפסטיגל (טמבולינה, צ'יק צ'ק, שלום היא מילה שימושית, כן את יכולה, מה זה משנה, ארבעים) שיר הרס יש בך אגדת השמש והירח יד ביד
YossihNew Well-known member 17/12/20 #3 אגב, הסיום היה ענק, ומפתיע בטירוף. ורק שרועי ידע- בשום מקום לא קראו לחברה מזיגי בשם שלהם... גם כשהם עלו לבמה הציגו אותם בשם של עצמם. נערך לאחרונה ב: 17/12/20
אגב, הסיום היה ענק, ומפתיע בטירוף. ורק שרועי ידע- בשום מקום לא קראו לחברה מזיגי בשם שלהם... גם כשהם עלו לבמה הציגו אותם בשם של עצמם.
Roei152 Well-known member מנהל 19/12/20 #9 איך חדר כושר? סגור .. במקום זיגי ,צריך סדרה ויש לי את פיפאס , זה סרט לא סדרה . ואני בבית של ההורים יותר מבדירה ... שים לב לנוסח "מתי "
איך חדר כושר? סגור .. במקום זיגי ,צריך סדרה ויש לי את פיפאס , זה סרט לא סדרה . ואני בבית של ההורים יותר מבדירה ... שים לב לנוסח "מתי "
YossihNew Well-known member 19/12/20 #13 אני ירדתי עליך, איך אני זוכר לך? חוץ מזה, אתה זה שמנסה לנקום בי מאז.