שרשור פסח!!

snirk

New member
שרשור פסח!!

לכבוד פסח הקרב ובא כמה שאלות... 1. איפה אתם הולכים לחגוג את החג? 2. מה אתם מתכננים לחופש? 3. האם אתם הולכים לשרוד שבוע בלי לחם? 4. מה את/ה הכי אוהב/ת בפסח? ומשחק אסוציאציות: פרעה - פסח- מצה - פיראמידה- חג שמח לכולם!

Eilleen

New member
אני עושה את ליל הסדר בבסיס ולכן מחר

מחרימה את החג ואת השאלות

MiriOrit

New member
גל.. שתדעי

שפעם כשאח שלי היה צריך לעשות סדר בבסיס הצטרפנו אליו כל המשפחה וזה היה ממש כיף! אומנם הוא היה המפקד וזה לא אותו הדבר אבל אני בטוחה שאת תהני.. כי זו חוייה אחרת לגמרי!

Eilleen

New member
איפה שכל השולטים משרתים

בחיל קשר
אני מנהלת רשת

Eilleen

New member
יש דברים עצובים שלא מדברים עליהם

בוא נגיד ששירתתי פעם בשריון כמה חודשים ברמת הגולן וזה החלק היחיד בשירות שלי שאני מוכנה לדבר עליו

MiriOrit

New member
בלה בלה בלה

לכבוד פסח הקרב ובא כמה שאלות... 1. איפה אתם הולכים לחגוג את החג? אצל ההורים שלי 2. מה אתם מתכננים לחופש? טיול משפחתי ועבודה 3. האם אתם הולכים לשרוד שבוע בלי לחם? בסדר גמור 4. מה את/ה הכי אוהב/ת בפסח? שום דבר. ומשחק אסוציאציות: פרעה - שניר פסח-
מצה - סבא וסבתא פיראמידה- ואוו!

snirk

New member
התשובות שלי

1. הולכים לחגוג את הסדר בבית, המשפחה המורחבת הולכת להגיע ויהיה עמווווווס. 2. ללמוד, לישון, אולי לטייל, ולקרוע את מירי שוב במונופול. 3. כן, אבל אני הולך להתגעגע אליו מאוד. מאוד מאוד. 4. את הבטלה פרעה - מירי פסח - חופש מצה - שוקולד פיראמידה - טיט

REDbloodedMAN

New member
יאו אני עונה. :]

1.אצל אחד הדודים. 2. יוווווווו כל דבר שלא קשור לצבא! :) ויש הרבה. 3. ברור, למה יש פריכיות אורז...D: 4.שהכל נקי ומסודר ושיש חופש פרעה - דן חלוץ פסח - חופש מצה - כאבי בטן פיראמידה - גאומטריה

Eilleen

New member
../images/Emo98.gif

1. איפה אתם הולכים לחגוג את החג? בצבאאאא וויפיייי! 2. מה אתם מתכננים לחופש? איזה חופש איזה? 3. האם אתם הולכים לשרוד שבוע בלי לחם? כן איכס 4. מה את/ה הכי אוהב/ת בפסח? אוכל יאמי. פרעה - כרגע נטאלי בת דודה שלי אבל רק כי אימא שלה קוראת לה ככה בזמן האחרון היא אחד האנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם
פסח- מצות מואהאהאהה מצה - איכסה. פיראמידה- פירמידות
חחחחחחחחחח כן, אני לא טובה במשחק הזה

מה נשתנה בלה בלה בלה...

1. אולי לידידה, אולי בכלל לא. מה שבטוח, אח"כ הולכים לפאב... 2. לעשות פרויקט בתחבורה. 3. אף פעם לא אהבתי לחם, אבל אין לי בעיה לרדת על לאפה שווארמה ליד הבית ביפו. 4. לא להיבהל: גפילטע פיש! זה והחופשה כמובן... פרעה - סטארגייט פסח - מנוחה מצה - נייר פיראמידה - V=A*B*H/3

cosefi15

New member
גמני קצת הזנחתי באחרונה ../images/Emo13.gif

1. איפה אתם הולכים לחגוג את החג? - אצל דודים בנתניה 2. מה אתם מתכננים לחופש? - אממ לא הרבה 3. האם אתם הולכים לשרוד שבוע בלי לחם? - ממש לא, יש מצבורי חמץ וחוץ מזה תמיד יש את ארומה/טיבטעם/אבולעפיה או סתם דומינוס 4. מה את/ה הכי אוהב/ת בפסח? - חופשה ארוכה ומשחק אסוציאציות: פרעה - אני
פסח- כשל"פ? מה זה המצאה חדשה? קצין שלישות פיקודי או סתם כשר לפסח? מצה - STAY AWAY! לא מבין תיהודים האלה, הכל הם משפצרים, איך יצאה להם המצא הדיקט הקרטון הזה פיראמידה- מגדלי עזריאלי. אל תשאלו למה גם לי אין מושג. במיוחד המנסרה (יענו הריבוע למתקשים) ממש מכוער! חג שמח לכולם!

shiratel

New member
חג שמייח אנשושייםםם

מה המצב? לא הייתי פה שנים! חג שמיייייח!!! איך היה הסדר? שלי היה על הפנים... אבל זה לא משנה כי המצברוח שלי טוב עכשיו =) יאללה לשאלון 1. איפה אתם הולכים לחגוג את החג? בקיבוץ אצל ההורים של דודה שלי 2. מה אתם מתכננים לחופש? בטלה בעיקר 3. האם אתם הולכים לשרוד שבוע בלי לחם? חח נראלי... למרות שאני חושבת שאני אשבור את הכשרות מהר 4. מה את/ה הכי אוהב/ת בפסח? שונאת את החג באופן כללי... רק את החופש... וגם עכשיו גזלו ממני חלק גדול שלו ומשחק אסוציאציות: פרעה - בצפר פסח- חופש ארוך (אמור להיות) מצה - גוש בטעם קרטון פיראמידה- בגרות במתמטיקה =/ בקיצור... שיהיה חג שמח!

veish

New member
חג שמח

1. איפה אתם הולכים לחגוג את החג? עשיתי אותו בבסיס 2. מה אתם מתכננים לחופש?אני רוצה לטייל! מאוד מקווה שייצא 3. האם אתם הולכים לשרוד שבוע בלי לחם?בטח, בפסח יש אחלההההה אוכל 4. מה את/ה הכי אוהב/ת בפסח?מצה עם שוקולד+מרק עם קניידעלך ומשחק אסוציאציות: פרעה -מלך פסח- ביצה מצה -שוקולד פיראמידה-עבד יאללה ביי

למעלה