שרשור פורים?

Vitamin Chick

New member
שרשור פורים?

איזה תחפושות ג'וני ראיתן? למה התחפשתן בעצמכן? ספרו חוויות... אז ככה, בבצפר שלי ראיתי אחת שהתחפשה למספריים של אדוארד, זה היה פשוט מדהים טוב שלא גמרתי עליה! יש לי תמונה איתה אני אעלה בהמשך אני חושבת... אח"כ הלכתי לבצפר הקודם שלי ואחד התחפש לג'וני מהיו זמנים במקסיקו, עם משקפי שמש ומריחות דם, זה היה פשוט מטורף וכל פעם שעברתי לידו *בערך כל דקה* אמרתי לו שאני סוגדת לו והצבעתי עליו כזה חח במשך הזמן הוא התחיל להצביע על עצמו לבד חחחחחחחחחחחח אני התחפשתי לפסנתר כנף ואני אעלה תמונות ברגע שישלחו לי=)

Eowyn of Rohan

New member
פשש.. אנשים השקיעו

אצלנו לא היה ג'וני אחד לרפואה אבל מילא
, היה אלכס דה לארג'
(אני) תמונות אחכ. אהה והיו המון זונות ופאקמן.

stimpy2

New member
אצלי היו Mrs. Sparrow ווילי וונקה!

חברה שלי התחפשה לספראו ומישהי לא מוכרת לווילי וונקה, וזה היה מצחיק כששאלתי אותה אם אפשר לצלם אותה D:. ספראו: http://img93.imageshack.us/img93/2916/pic003906qj.jpg ווילי וונקה: http://img130.imageshack.us/img130/295/pic004152dn.jpg (שמתי בקישורים בגלל שתפוז לא מסכים להעלות לי ><) Eowyn of Rohan- אני חייבת לראות את התחפושת שלך! אני מתכננת להתחפש לזה בשנה הבאה :].

Eowyn of Rohan

New member
אווו תמונות מגניבות../images/Emo9.gif

וואי אהבתי את המשקפיים של וואנקה. אני מחפשת כבר המון זמן כאלה.. אני אעלה אחכ

stimpy2

New member
פאק!!~!@!@#$!@

איזה מגניב! ממש אהבתי. מאיפה המקל סבא? (אני מתכננת הכל כבר מעכשיו P:)

Eowyn of Rohan

New member
מוצאים הרבה דברים לתחפושת

בעיקר לפני פורים. את המקל מצאנו בחנות רגילה של צעצועים ואת השלייקס בחנות גברים.

Stansfield

New member
ענק ../images/Emo6.gif

איזה יפה יצא חבל"ז!!
תגידי למיה הזונע שתפסיק לחנוק אותך!

Stansfield

New member
חח טוב תמסרי לי חזרה ../images/Emo3.gif

הייתי צריכה להתחפש איתכם ולהיות השמן הזה מהארבעה

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo25.gif

תודה דרלינג! וחיפשנו מגני ביצים אבל לא מצאנו ואז החלטנו לוותר על זה.. אני רוצה תמונות שלך

WallFlower

New member
היי גם אנחנו התחפשנו לפיראטים

ניסינו להשקיע ואפילו מצאתי את האקדח שמישהו הביא לאח שלי מהמתקן של שודדי הקאריבים (מסתבר שיש לי כזה דבר!), והתאפרנו :)X) והשחלנו חרוזים בשיער ועשינו קעקועים והתלהבנו ממגפי הרוצחים שלי וכאלה ואז עלינו לחדר אוכל (הזכרתי שזה היה בבסיס שלי...?) וא-פ-ח-ד!!! לא היה מחופש אז זה היה מפדח וברחתי משם... ואז הלכנו לקולנוע של הבסיס והיה שם מישהו שממש השקיע וממש נראה כמו פיראט (אבל זה היה פתטי עם כובע ודברים נקיים) אבל למי אכפת היו שם ביתנים כאלו וחברה שלי זכתה לי בבועות סבון (באבלס!) אז זה היה כיף הייתי מעלה תמונה אבל המחשב שלכן היה עולה באש או משהו ואימא שלי טוענת שסתם נראנו (שיט ככה לא כותבים את זה) כמו זונות בעוד שאר העולם טוען שסתם התחפשו למשהו שנפל מהאייטיז. שישרפו האייטיז. אגב - התמונות ממש מגניבות! ואם ההודעה הזאת נשמעת לכן מעט מוזר, קחו בחשבון שאני ערה 36 שעות. כן, כן 36, חוץ משלושת רבעי שעה של נסיעה הבייתה. והכל לחינם!!!! הא הא אני כפית! מרוב שאני כפית אני כף!

למעלה