שרשור פורים!!

שרשור פורים!!

אני יודע שיש עוד זמן.. שכל אחד יכתוב למה הוא מתחפש! אה ושכל אחד ייתן רעיון לתחפושת בשבילי חחחח לא סתם פשוט חשבנו להתחפש לעליסה בארץ הפלאות הגרסה המקורית.. אתם יודעים סמים פדופיליה ובעיקר סמים ורצמינו לעשות את זה עם מלא אנשים ועם עגלה אנד שיט.. אבל כל האנשים פה עצלנים ואף אחד לא מתחיל את התחפושת של שלו.. ובלה.. קיצר אז חשבנו על לעשות תחת ענקי (על עגלה) בתוכו יהיה חור ואנחנו נתחפש לגושי חרא ונקפוץ מתוך החור.. אבל הקטע שכבר עשו משו דומה.. רק במקום תחת היתה אסלה וגם חשבנו אני ועמית להתחפש לספונג'בוב .. הוא חצי שמאל אני חצי ימין וגם מסתבר שמלא אנשים מתחפשים לספונג'בוב ככה שזה לא שווה

Green mnm

New member
אני מתחפשת לעצמי.

סתם, אני שונאת תאנשים האלה.. לי אין רעיון למה אני אתחפש ואני עוד כמה ימים אכנס לפאניקה בעניין. להתחפש לפטריק זה רעיון נחמד. יהיה יותר קל אם אתה שמן ורדרד. ואני לא מבינה למה להזניח את סקווידווירד...

ממ..

אני רציתי להתחפש לישו בבצפר, אבל אמא שלי חטפה התקף לב וגם אני לא מוצאת חלוק-גלימה ראוי.. אז אני אוותר. ולא אתחפש. .. בפורים של המושב [משהו שהנוער מארגן] הנושא הוא "אבירים נסיכות וימי הביניים", אז החלטנו שהמארגנים [אנחנו] נתחפש לזה.. הבנים יהיו נסיכות והבנות יהיו אבירים. ^^ -אביר-

BiAAcH

New member
בניגוד לתמיד יש לי מלא רעיונות....

ווין וגארת' מעולמו של ווין (לא לגנוב!!) לסוויט טנווסטיט (מופע האימים של רוקי) לבלינק 182 (מחווה לפרידתם) (לא לגנוב!!) חשבתי על לעשות עגלה של מטאליסטים כבדים, לשים רמקולים ומוזיקה בפול ווליום (לא לגנוב!!) עגלה של מתנחלים (לא לגנוב!!) עגלה של ברייסלבים (הדוסים של נ נח נחמ נחמן מאומן) מכונית תופת (פשוט סובארו פשע עם כמה חבר'ה שיתחפשו לערבים עם מטענים) והיו לי עוד רעיונות...

BiAAcH

New member
וואי!!!

מסובך מאוד, אבל להתחפש לרן אנד סטימפי!!!

BiAAcH

New member
וואי, עוד אחד!!!

אפשר לעשות עגלה של 9 אנשים ולהתחפש ל... סליפנוט!

holly shit

New member
גם אני עוד..

יודעת למה אבל בטוח שזה יהיה משהו טוב! ד"א גיא אני חושבת על לגנוב את המתנחלת אבל נראה כבר..

אניי מתחפש ל..

אני לוקח חולצה שחורה וכותב עליה... תחפושת .. מהצד הקמדי ומהצד האחורי THE GODS MADE ME DO IT ֱ

אני מתחפש ל..

עושה מוהאק וצובא תשיער לאדום... סליחה סקייטר סקא אבל אני חשבתי גם על לכתוב על החולצה "זאת תחפושת" באמת שלא גנבתי (-: ומביא סקטבורד! חהחה כנראה שאני מתחפש לסקייטר......

omni96

New member
לפרקוןןןן

גיא נכון בווינס וורלד 2 יש את התוכנית וווין עושה..."איים א לפרקון?" אתה זוכר את זה?

koskos2

New member
אני מתחפשת לכיפה אדומה

ולא כמו שאתם חושבים.... תחשבו על כיפה אדומה סקסית..... לזה אני מתחפשת....

למעלה