שרשור פורים

מלאכית16

New member
שרשור פורים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

למה אתם מתחפשים
למה נראה לכם הכי מתאים לדמויות להתחפש
שרשרו לכאן כל דבר מצחיק או שקשור לפורים שעולהעל דעת רוחכם
אני מתחפשת לאייקון-
כמה מקורי מצידי....

מלאכית16

New member
טוב...אם אפחד לא משתף פעולה../images/Emo110.gif

אני אספר על איך היתה לי מסיבת פורים... בכל מקרה, מסיבת פורים שלי הייתה אתמול (יום שבת) בלילה ונמשכה עד לפנות בוקר....אני גיליתי שלהתחפש לחיפושית במועדון זה לא חכם....במשך הריקודים נגחתי כל הזמן באנשים עם המחושים שלי...והיה ממש מצחיק... המורים אצלנו עשו כאילו הם התחפשו ושמו עליהם משהו מעפן כזה.... הרכז שיכבה שלנו התחפש לכיפה אדומה
עכשיו, דמיינו לכם ערס-קוקסינל בגודל של משאית לבוש בשמלה אדומה ועל הראש שיער בלונדיני....זה היה מצחיק... איך היה אצלכם

gloom

New member
אני התחפ'תי למשה

האמת התחפשתי לגנדלף מתולתל אבל יצא כמו משה אז נדבקתי ברעיון. לנו יש מסיבה באומן ושימותו הקנאים (צרפתים)

Piccolo

New member
אבל התחפשת ל אי-צ'אן,לא?

בכל מקרה, אני התחפשתי לריוגה מראנמה... לא הכי קשור לפוקימון,אבל מילא אהה ולא יצא לי להגיד בהצלחה למנהלים החדשים.. מי יתן ויולד כאן דור צעיר חדש של "תפוזי" או משו

moon flower

New member
*גאה בעצמי* אני מקורית ^-^

אהא! תפסתי אתכם על חם! לי יש מקוריות *מדליקה את מקרנה ומתחילה לרקוד* היו לנו שתי מסיבות, אחת בביה"ס ששם הייתי מקורקית והתחפשתי לקופסאת שימורי מלפפון ואני מדגישה מ-ל-ו-ח והמסיבה השנייה הייתה בקמפוס ושם הייתי נמרה (לא מקורי אני יודעת)

למעלה