אני../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif../images/Emo5.gif
פאדיחה ראשונה:
כיתה ז' אהבתי מישו מכיתה י"א וחברות שלי עשו לי כמה תריגילים כגון:
הלכו לכיתה שלו ורשמו לו על הלוח ב-ע-נ-ק: "אביב אני אוהבת אותך בהצלחה בטסט.." ב-
חן אוזן.
צעקו לו באמצע הבצפר.. "אביב תעשה לחן ילד.."
כל בוקר רשמו לו בוקר טוב ממני.. והם עשו את זה בערך במשך שנה.. והוא חשב שזאת אני..!
לפני כמה זמן חברה שלי אמרה לי **מצונזר** ונבהלתי והלכתי אחורה והיה שם צינור עם משו חד ונפלתי עליו והוא קרע לי תמכנס בתחת!!
הפאדיחות הרגילות שקורות באינטרנט שאת מדברת עם מישו ובעצם זה מישו אחר..
שבים התחתון נפתח לי (תחתון קשירה וכולם ראו לי את הת*ת..
כנל עם החזיה..
שבאילת היינו באבובים והזרם של המים היה ממש אבל ממש חזק וכל התחתון נפל לי, למזלי הייתי עם מכנס קצר של בנים, והתחתון נתקע בו ולא הלך לאיבוד בים.. ושיצאתי מהמים הייתי צריכה להחזיק תתחתון.. וזה היה מבולגן ומפדח כזה.. כי כולם לא הבינו למה אני מחזיקה ממש את המכנס ולמה יש לי חוטים יוצאים מתוך המכנס...
הסתובבתי עם חברות שלי בקניון אחרי סרט ואכלתי גלידה ואז ספיר דחפה את הילה שדחפה אותי ונתקעתי במישו שישב בכיסאות הגבוהים בדוכנים האלו וכל הגלידה נמרחה לו על הז*ן..
שנדלקתי בשפיים על מישו שווה ביותר שלא מדבר עברית, רק אנגלית וכל פעם שהוא שאל אותי משו הסתבכתי עם עצמי ועשיתי פאדיחות, ושיא הפאדיחות זה שהוא מרח לי משו ירוק ומגעיל (שאח"כ זוהה בתור שמפו הוואי הירוק) על הגב בשביל שנחליק מהר במגלשה, ועוד יותר פאדיחות זה שמי שהכיר לי אותו הוא הילד הכי חננה במושב שהתחבר איתו והפך בזמן זה למתורגמן שלי.. אחחח רק שתדעו שהבנאדם שווה בטירוף
, יש לו שיער שחור חלק פרוע כזה הוא בריטי ויש לו קצת זקן משגע.. והכרתי אותו בכיתה בין ז' לח' ועדיין לא פגשתי מישו יותר שווה ממנו!! (עבר שנתיים)
והוא נתן לי את הטלפון שלו ולא כל כך הבנתי מה הוא רוצה וזה היה גם פאדיחה.. כי הוא ניסה להסביר לי..
שהיינו בטיול שנתי של כיתה ז' ובלילה כל החברות שלי סיפרו בדיחות והייתה איזה בדיחה שלא הבנתי והתפדחתי להגיד שלא הבנתי אז חשבתי עליה כל הלילה ועד שהבנתי התחלתי לצחוק וזה היה בערך ב-2 בלילה וכולם התעוררו ועד עכשיו הם לא שוכחות לי את זה..
הייתי חברה של יהו***
שבבומבמלה שאלתי איזה מישהי אם היא פריחה..
בצרפת שאכלתי סרטן וחשבתי שזה טונה ובזמן שלעסתי אחותי המכשפה אמרה לי שזה סרטן והתחלתי לירוק הכל, ואותו סיפור גם עם חזיר..
שאמרתי לחברה שלי שלמורה יש פרצוף של מכשפה והמורה שמעה... |שאמרתי שאני שונאת את המורה הזאת ולצערי היא הייתה מאחורי..
שקראתי לחברה שלי שחורה מטומטמת וישבנו מאחורי נהג אוטובוס שחור.. שהסתכל עלי אח"כ במשך כל הנסיעה..
שעברתי ליד מישו סופר ארס ואמרתי ואיי איזה ערס והוא שמע אותי ואמר לי כזה: "לא ערסס נשמה.. צפוני
..."
שידיד שלי התקשר אלי וחשבתי שזה מישו אחר ודיברתי איתו במשך שעה ורק אחרי שזה באמת היה מוזר מדי שאלתי אותו מיזה ואז קברתי את עצמי..
שהייתי אצל חברה שלי ושיחקנו אמת או חובה והייתי אמורה לנשק מישו ונגעלתי מוות ובטעות פלטתי.. "דווקא אותו?!?!?".. ואז בשביל לצאת מזה אמרתי.. חח זה היה בצחוק.. למרות שזה שקוף שהוא לא האמין לי..
שהתחלתי לדבר עם איזה מישו שהיה מה זה דומה למישו שאני מכירה ובעצם אני לא מכירה אותו.. טוב דיי אני עייפה.. ומפודחת מספיק.. טה טה..