שרשור ערכים

שח_מט

New member
שרשור ערכים

אשמח להמלצות כולל התייחסות מתי כל מערך מתאים [לשחקנים התקפיים, כנף, צעירים וכו']. שח

את המערך שלי כבר פירסמתי כמה

פעמים.. אבל אני אחזור עליו עוד הפעם.. 3-1-2-1-3 מערך התקפי מאוד שנועד רק לקבוצות גדולות מדובר בשלוש בלמים,קשר אחורי אחד,שתי קשרים באגפים,קשר התקפי מאחורי החלוצים,ואז שלוש חלוצים בהתקפה

שח_מט

New member
ראיתי

ניסיתי אותו פעם אחת באנגליה ולא הלך... ניתן לו עוד כמה צ'אנסים. ראיתי גם 3-2-1-3-1 עם שני DMS ושלושה AM וחלוץ אחד שח

נשמע מגעיל

זה גם דפוק בהגנה וגם דפוק בהתקפה.. אני שאני הייתי עם קבוצות קטנות הייתי משחק 4-1-2-1-2 2 בלמים 2 מגינים קשר אחורי 1 ועוד שתי קשרים באגפים ואז קשר מתחת לשתי החלוצים. פעם הייתי מסבך מלא מערכים אבל היום אני משחק רק עם המערכים האלה ואני תמיד מצליח

שח_מט

New member
אני עם בורו

שיחקתי שתי עונות 4-1-2-1-2 ללא קשרים בצדדים. השנה חיזקתי הגנה ושוער והורדתי את ה FC כקשר שלישי באמצע. מכל מיני סיבות לא משוכנע שזה יותר טוב ובאמצע העונה אני מנסה לחזור לשחק עם FC [יש לי את PERALTA האורוגוואי]. אני לא מתחבר לקשרים בצדדים. שריטה שלי. שח

Abo Lifa

New member
5-3-2

שלושה בלמים,2 מגינים תוקפים,3 קשרים באמצע אחד ימני אחד שמאלי ואחד שיכול לשחק גם מתחת לחלוצים, ו2 חלוצים. מומלץ לקבוצות קטנות כשאני חושב על זה,זה גם השיטה של נבחרת ישראל... : )

ב-CM2 זה היה המערך המושלם

של פאריס סן ג'רמן. לוקו ומוריס בחוד כשראי מאחוריהם. אף אחד לא היה יכול לעצור אותי.

קשרים לאגפים אצלי זה דבר הכרחי

אפילו אני אגיד שיש לי סטיה לכמה כאלה
לא סתם,עכשיו ברצינות,בעיקרון אני בונה את ההרכבים שלי תמיד על שתי שחקנים שיהיו בתפקיד שלהם כמו קיצוניים(יעני התקפים על האגף) וזה נוסחה שאצלי מצליחה תמיד

באמת? אני גם אוהב אבל אף פעם

לא יוצא לי. אני שונא לשחק 4-4-2. 4-2-4 זה התקפי מדי בשבילי. יש את 4-2-3-1, אבל עדיין לא שיחקתי ב-FM עם קבוצה שיש לה שני קיצוניים מצוינים.

Thierry Henry

New member
שלי : 4-2-3-1

מערך שמתאים מאוד לקבוצה מרובת קשר תוקפים עם חלוץ אחד דומיננטי. (לדוגמא מכבי תל אביב, ברצלונה,אתלטיקו מדריד,ארסנל). בעקרון מדובר ב4 בלמים אשר מקנים יציבות וחוזק בהגנה. 2 קשרים מרכזיים כדי לשמור על שיוויון מסוים מול שחקני הקישור של היריבה. 3 קשרים תופקים כאשר לשניים שנוטים לצד שמאל וימין חץ עד סוף האגף, החץ פותח את המשחק לאגפים מידי פעם. וכמובן חלוץ חוד חזק. רצוי אחד בעל דריבלינג גבוה וסקורינג טוב.

שח_מט

New member
זה

אומר שני קשרים הגנתיים ושלושה באמצע או ששלושה ממש למעלה ושניים באמצע [כמו MC רגיל]? שח

positive energy

New member
שלי

4-3-1-2, 4 בהגנה כאשר 2 המגינים עם חץ למעלה תורמים להתקפה, בקישור 3 מרכזיים (בלי ווינגרים) ועוד אחד מאחורי החלוצים, אני שם את החיצים שלהם בוראציות שונות ממה שהבנתי זאת הייתה טקטיקת דיאבלו ב4 ו03/04, אבל שמתי אותה לפני שידעתי על זה כבר ב01/02, ככה שאין לי רגשות אשמה להשתמש בה

yoavs86

New member
דיאבלו

אני משתמש בשיטה שנקראת דיאבלו זה 4 מגנים , אחד דיפניס מידפילדר (צריך להיות טוב במסירות) שני קשרים בצדדים ואחד אטאקינג שצריך להיות מעולה ושני חלוצים המשחק הולך בעיקר דרך המרכז ממסירות ארוכות ומדויקות. האטקיניג מידפילדר אם הוא טוב הוא מסיים כל משחק ב2 +שערים. ביינתים אני משחק עם לאס פאלמס מהליגה השנייה וכל משחק אני מבקיע לפחות ארבעה שערים. אה ודרך אגב זה במנג'ר cm

שח_מט

New member
מעניין

מה ההבדל אם במקום קשר מתחת לחלוצים משחקים עם DMC ורק 3 בקישור ושניים בהתקפה. שח

positive energy

New member
מה ההבדל?

מן הסתם טקטיקה פחות התקפית, השתמשתי בה לפעמים ב01/02, אבל בכל מקרה במכבי תל אביב (הנוכחית שלי) חוץ מכהן אין קשרים דיפנסיביים טובים, אולי זיתוני יכול להיות מחליף, אבל עדיף שלא... לעומת זאת יש מלא התקפיים טובים (במשחק כמובן, במציאות...) אגב אתה היית מהראשונים בפורום הקודם לא?

moonch

New member
3-1-4-1-1

אני משתמש בטקטיקה הזאת עם מכבי ת"א בעיקר בארץ אבל גם באירופה היא טובה לעיתים. 3 שחקני הגנה שישארו תמיד בהגנה! קשר אחורי אחד ובמשחקים קשים עם חץ לאחור. 2 קשרים טובים באמצע ושני ווינגרים עם חץ למעלה עד הסוף. 2 חלוצים שאחד מהם ישחק מתחת לחלוץ המטרה עם חץ למעלה.

שומו

New member
מערכים*

4-4-2, עם 2 חיצים לקשרי האגפים. לצמד הקשרים במרכז ישנם חצים באלכסון, מה שיוצר צורת X.

3-4-1-2 עם מכבי חיפה של 2007

הרכב מאוד מאוד התקפי. אני יותר אוהב לשחק עם 3-4-2-1, כך אני מביא יותר גולים, אבל יש לי כרגע שלוש חלוצים גדולים כך שאני לא רוצה לזרוק אותם הרבה על הספסל. הדגש שלי הוא על משחק אגפים טוב, 2 בלמים שכמעט ולא עולים למעלה, וקשר אחד במרכז יותר הגנתי מהשני, עם הרבה בעיטות מרחוק. (רוב השחקנים שלי בועטים טוב מרחוק)

DeathlessOne

New member
4-2-4

כן כן....קראתם נכון... 4 חלוצים........טוב עם כמות חלוצים כמו שלי צריך לעשות משהו

למעלה